Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Здравейте имам въпрос за downgrade на iPhone 3G от 4.2.1 до 3.1.3
Baseband: 05.13.04
Bootloader: 5.9_M3S2
ако може да ми кажете възможен ли е downgrade без да се променя BB, както и как да процедирам накратко и ако има някакви линкове за custom и official фирмуери, че повечето линкове във форума не работят
ми обърнах къщата и немога да я намеря точно сега когато ми трябва сега поне да имах нет да вляза в Cydia да си оправя с ultrasn0w нещата ама то ми дава no internet connection
Сложих 3.1.3 на ФО 3G, джейлнах го (вече по 2 различни начина, в момента с редсноу 0.9.4), но ми сидия ми казва, че вече не се съпортва и да ъпдейтна възможно по-бързо до 1.1.х. обаче не ми дава никаква възможност да го направя. Има 1-2 репота, няма update essentials или нещо подобно.. Как да ъпдейтна сидия, защото в момента не ми върши абсолютно никаква работа?
Мерси, ще пробвам след малко. Но междувременно четох и в страницата на saurik, та там пише, че може да се джейлва 3.1.3 и с jailbreakme.com/star - това пак ли ще ми качи старатабсидия или ще е новата? Че ми изглежда по-лесно на пръв поглед..
Аа, в бързината преди малко съм забравил да погледна - тоя метод го пробвах снощи и ми отхвърли после късътма по някаква причина.. пусна ми там един еррор, който не го помня и тва беше ;/ Сега ще пробвам пак, де, ама..
едит: пак не стана, само че пак забравих да запиша точно каква грешка ми дава