Отключване на 2.0 за Windows
Re: Отключване на 2.0 за Windows
Изведнъж и при мен взе че проработиriccoex21 написа:При мен работи

Значи аз съм с 1.1.4, телефонът е отключен. Cега трябва пак да го отключа само че с пвн 1.0 и след това да сложа 2.0 както е описано след т1? Nа мен тя ми е малко неразбрана????
Последно промяна от marto1914 на 21 Юли 2008, 10:32, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
Това е странно. Аз нямам проблем с App Store. Натъпкал съм си телефона с безплатни приложения... За регистрация на акаунта използвах Redeem Code, както Блъди беше писал в главния блог на сайта.ABIDE написа:App Store-a не работи дори с безплатните приложения, въпреки че имам регистриран акаунт със собствена кредитна карта. Това напълно обезсмисля update-ване до 2.0 на този етап.
Какво означава при теб, че App Store не работи? Има два начина да теглиш приложения:
1) През телефона. Тогава в дъното на "Featured" екрана (поне) на App Store приложението стои "No Account" (или нещо такова) или "Account: .....@.....". След като създадох акаунта си и се логнах през iTunes с включен към компютъра iPhone, телефонът се усети за акаунта и от там нататък си тегля приложения и през телефона;
2) Когато изтеглиш приложение през iTunes, трябва после да отидеш в екраните на самия телефон и там от tab-а Applications да избереш кои приложения да качиш в телефона (или пък всичките), след което да сихнронизираш;
Ок Аз съм на 1.1.3 и искам да мина на 2.0 как да го напрая пак ли е от Itunes рестор до 2.0 с шифта вкарвам фримуера и после с Pwnage tool 2.1 отключвам и активирам телефона ?
iPhone 8GB 1.0.2 -> 1.1.3 -> 1.1.4 -> 2.0.0 -> 2.0.1 -> 2.0.2 -> 2.2 by Vipaa
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Не. За сега за Windows няма PwnTool има го само за Mac. Моя съвет е да не бързаш и да изчакаш още малко 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
ок мЕрсии.. ще чакам ко да правя,то само се чака винаги така или иначе
хах 

iPhone 8GB 1.0.2 -> 1.1.3 -> 1.1.4 -> 2.0.0 -> 2.0.1 -> 2.0.2 -> 2.2 by Vipaa
-
- Обратна връзка:
Що така против метода за upgrade под Windows?Adamov написа:Не. За сега за Windows няма PwnTool има го само за Mac. Моя съвет е да не бързаш и да изчакаш още малко

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Valery, не съм против. Просто съветвам човека да изчака официалната версия на DevTeam, защото както беше казано, ако методът е успешен самите DevTeam щеше официално да го обявят. Разбира се всеки има глава на раменете да мисли. 

Амм... преди малко излезе тази информация:
If you had trouble jailbreaking and unlocking your iPhone 2.0 with Pwnage 2.0, there's a new version out there that will make it even easier to free your iPhone, fixing some of the problems which were found in the previous version:
- It auto-finds the bl39 and bl46 files better, if they’re on your computer.
- It creates the ~/Library/iTunes/Device Support/ folder if not present, which should help with some 1600 errors people have been having.
- Many people have reported the PwnageTool not starting up at all (the icon never stops bouncing). This issue should be resolved now.
- The Sparkle AppCast URL is fixed in this version, so automatic updates should work for future releases.
If you successfully jailbroke and unlocked your iPhone with OS 2.0 with the previous one, there's no need for you to use this version. Otherwise, you can download from here or here.
... тааа, туй пак за Mac, което ме навява на мисълта, че можеби ще изкочи нещо и за Windows. То се видя, че човека направил Ziphone малко не му се разправя или просто хората са го издразнили (нормално), но ще видим. Лично аз ще пробвам с този вариант (първия пост). И така. ще пиша дали съм попаднал на някакви неприятни случки и изкачащи наръфани ананаси
If you had trouble jailbreaking and unlocking your iPhone 2.0 with Pwnage 2.0, there's a new version out there that will make it even easier to free your iPhone, fixing some of the problems which were found in the previous version:
- It auto-finds the bl39 and bl46 files better, if they’re on your computer.
- It creates the ~/Library/iTunes/Device Support/ folder if not present, which should help with some 1600 errors people have been having.
- Many people have reported the PwnageTool not starting up at all (the icon never stops bouncing). This issue should be resolved now.
- The Sparkle AppCast URL is fixed in this version, so automatic updates should work for future releases.
If you successfully jailbroke and unlocked your iPhone with OS 2.0 with the previous one, there's no need for you to use this version. Otherwise, you can download from here or here.
... тааа, туй пак за Mac, което ме навява на мисълта, че можеби ще изкочи нещо и за Windows. То се видя, че човека направил Ziphone малко не му се разправя или просто хората са го издразнили (нормално), но ще видим. Лично аз ще пробвам с този вариант (първия пост). И така. ще пиша дали съм попаднал на някакви неприятни случки и изкачащи наръфани ананаси

iPhone 8GB 1.1.4/2.0.0/2.0.1/2.0.1/2.0.2/2.1.0 Firmware със защитно фолио и много мазни пръсти.
valery написа:Това е странно. Аз нямам проблем с App Store. Натъпкал съм си телефона с безплатни приложения... За регистрация на акаунта използвах Redeem Code, както Блъди беше писал в главния блог на сайта.ABIDE написа:App Store-a не работи дори с безплатните приложения, въпреки че имам регистриран акаунт със собствена кредитна карта. Това напълно обезсмисля update-ване до 2.0 на този етап.
Какво означава при теб, че App Store не работи? Има два начина да теглиш приложения:
1) През телефона. Тогава в дъното на "Featured" екрана (поне) на App Store приложението стои "No Account" (или нещо такова) или "Account: .....@.....". След като създадох акаунта си и се логнах през iTunes с включен към компютъра iPhone, телефонът се усети за акаунта и от там нататък си тегля приложения и през телефона;
2) Когато изтеглиш приложение през iTunes, трябва после да отидеш в екраните на самия телефон и там от tab-а Applications да избереш кои приложения да качиш в телефона (или пък всичките), след което да сихнронизираш;
ABIDE написа:Изведнъж и при мен взе че проработиriccoex21 написа:При мен работи![]()
Оправи се вече. Малко трудно се качват приложенията директно от телефона като ми дава доста различни грешки, но веднъж качи ли се си работи перфектно. Дори си купих 2-3 игри.
Друго нещо, което ми се стори малко странно, е че edge работи на mtel? Телефонът ми не е никога бил настроен за mtel, а днес като си лягах спрях wifi-то на телефона и след като се събудих видях, че е изтеглило 5 нови e-maila, въпреки че wifi все още беше изключен.
А някой знае ли как да си направя да ми показва кой ми звъни ако номера му е записан с 08, а не с +359?
Във форума си пише, стига да потърсиш...ABIDE написа:А някой знае ли как да си направя да ми показва кой ми звъни ако номера му е записан с 08, а не с +359?
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
На 2.0?Sisq0 написа:Във форума си пише, стига да потърсиш...ABIDE написа:А някой знае ли как да си направя да ми показва кой ми звъни ако номера му е записан с 08, а не с +359?
Направих както пише по книгите, на 2.0 съм но въобще не съм доволен. Системата е мудна, трябва повече време за да зареди приложенията, e-mail-a не работи, само зарежда и се самоизключва, дисплея не изгасва сам а трябва ръчно и още много забележки.... За сега е по-добре на 1.4. Ще пробвам пак след 3 месеца. Дано до тогава Cydia да стане по-приложима.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Ти сигурен ли си, че си сложил 2.0 ама последния. При мен всичко лети та та се къса. До сега не съм имал проблем с нищо. А така ми липсва само кб2.
А има ли някои от основните програмки .. ?? като например как може да се спре ЕДЖЕ на 2.0 ?? това за Kb2 не ме притеснява толкова колкото сметката ми в края на месеца 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Аз за милионен път ще кажа
че съм си решил кардинално проблема. Спрял съм EDGE/GPRS от самата карта
(в офис на мобилния ми оператор)

Ама мен това не ме топли, защото аз го използвам понякога .. затова питах
Значи все още няма .. но то е и обяснимо .. нормално ок мерси 

Написваш му грешен APN и си готов....watu написа:Ама мен това не ме топли, защото аз го използвам понякога .. затова питахЗначи все още няма .. но то е и обяснимо .. нормално ок мерси