Untethered Jailbreak iOS 5.0.1 [iP4, 3GS, iPad1, iPod Touch]
Re: Untethered Jailbreak за iOS 5.0.1
Corona не ти трябва!Телефона ФЗ или ФО?Дефакто го ползваш със карта на оператора от който е купен? Redsh0w 0.9.10b4 подържа iBooks така че няма нужда от фиксове!
-
Телефона си е фирмено заключен и си го ползвам с картата на същия оператор. Въпроса ми беше относно разните бейсбандове и прочие... какво и къде мога да объркам, за да го предвидя и избегна?
iPhone 4
Бейзбанд ще рече Modem Firmware,но за теб не се отнася запазването му?Нищо не може да объркаш!
-
Мерси много, значи действам смело по стъпките описани в първата страница 

iPhone 4
-
iPhone 3GS 5.0.1 06.15.00-Custom snowbreeze
Въпреки че съм сложил Corona Untethred пак пали с Just Boot иначе забива?
Когато ползвам нещо,което изисква Location,мрежата крашва?
Въпреки че съм сложил Corona Untethred пак пали с Just Boot иначе забива?
Когато ползвам нещо,което изисква Location,мрежата крашва?
- nasoblg95
- Обратна връзка:
На всички 06.15 крашва мрежата. Мисля, че трябва да се рифлашне бейзбенда, за да се оправи, а колкото за боотването, новият sn0wbreeze мисля че поддържа ънтетърд
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
-
Kраша го оправих със Snowbreeze v2.9,но джейла все едно си е титърд,а не ънтитърд.nasoblg95 написа:На всички 06.15 крашва мрежата. Мисля, че трябва да се рифлашне бейзбенда, за да се оправи, а колкото за боотването, новият sn0wbreeze мисля че поддържа ънтетърд
Всъщност понякога пали,понякога-не.
-
Хайде едно ново 20 от мен
Вчера update-нах успешно до 5.0.1, направих си jailbreak, инсталирах всички приложения и простотийки. До тук добре, но когато скролвам страниците на Homescreen-a се усеща насичане в графиката, отделно някои приложения просто не тръгват. Отделно имам чувството, че батерията се представя доста по-зле. Като цяло искам да направя downgrade отново към 4.3.2 или 4.3.3. Не, че не мога да си затворя очите, но само като се сетя и се дразня. Та, помагайте 
PS: Извинявам се ако има тема по въпроса, но доста упорито търсих и не открих подобна.

PS: Извинявам се ако има тема по въпроса, но доста упорито търсих и не открих подобна.
iPhone 4
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 1%80%D0%B0Crazy Coyote написа:Хайде едно ново 20 от менВчера update-нах успешно до 5.0.1, направих си jailbreak, инсталирах всички приложения и простотийки. До тук добре, но когато скролвам страниците на Homescreen-a се усеща насичане в графиката, отделно някои приложения просто не тръгват. Отделно имам чувството, че батерията се представя доста по-зле. Като цяло искам да направя downgrade отново към 4.3.2 или 4.3.3. Не, че не мога да си затворя очите, но само като се сетя и се дразня. Та, помагайте
iPhone 5S FW 7.1.2
-
Ако има някой с подобни оплаквания и си е решил проблемите, нека споделя... в крайна сметка май ще изкарам няколко дена да придобия по-цялостни впечатления и тогава евентуално ще мисля за downgrade.
iPhone 4
Ако беше направил чист рестор а не ъпдейт щеше да е по-добре 

iPhone 5S FW 7.1.2
-
Аз снощи писах за същите проблеми тука,но ми изтриха поста.Явно не е удобно на някой.Crazy Coyote написа:Ако има някой с подобни оплаквания и си е решил проблемите, нека споделя... в крайна сметка май ще изкарам няколко дена да придобия по-цялостни впечатления и тогава евентуално ще мисля за downgrade.
Просто е чиста боза 5.0.1
Естесвено,че с чист рестор съм го качвал.
п.п.кращва,засича,бавен и тромав..батерията не е стабилна...и т.н.щом с 4ката се оплакваш,тия с 3ките смятай как сме;)
3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Крашва?!?! Глупсоти. Нито един краш, а съм и с джйелбрейк
Засича/бавен са синоними, но пак не си прав
Батерията, няма спор. Лошо се държи
Зависи какво си иснталирал от Сидията и т.н.
Не говори за всички. @kkokko_75
Засича/бавен са синоними, но пак не си прав

Батерията, няма спор. Лошо се държи
Зависи какво си иснталирал от Сидията и т.н.

iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
-
Използвам програмата Redsn0w 0.9.10b4 за jailbreakване при което правя всичко както си следва и в един момент след задържането на копчетата (home button i on/off) се появява в сивият прозорец изписано waiting for reboot и така стои със часове. Машинката е IPod touch 4G 8 GB с операционна система 5.0.1(9А405) чисто нова е онзи ден си я купих и за първи път се сблъсквам със джаджи на макинтош прегледах темите във форума и се оказа че правя всичко както е описано. След като го свържа към PC и после го изключа пускам редсноуа и правя всичко както е описано и пак се стига до waiting for reboot ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен.
kosio86 написа:Не ми е първи джейл това- знам как да го вкарам в ДФУ (peace). Неволята помогна
След 10 опита стана по следния начин: Отивам на Extras>Select ipsw>показах къде се е свалил файла ( за windows 7 C:\Users\[YourName]\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw)>Back>Jailbreak и нататък по същата процедура. Така помогнах да го индентифицира ръчно преди да започне самата процедура
-
Някой би ли могъл да ми даде скайп или фейсбук , за да ми помогне да си джейлбрейкна айпод тъч 4Г ?
Re: Untethered Jailbreak iOS 5.0.1 [iP4, 3GS, iPad1, iPod Touch]
Готово, оправих го 

Последно промяна от nisanz на 22 Яну 2012, 12:34, променено общо 1 път.
iPhone 4 M-Tel 4.2
Ползваш стара версия на Редсноу, която не осигурява untethered джейлбрейк. Изтегли си последния.
Може ли БГ мирор за Custom 5.0.1 Hactivated, Mega Upload не работи ...
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Ако кажеш какъв модел е телефона.
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
След Update на iOs 5.0.1 с ББ 4.10.01 телефона върви добре с Гевей Про .. ама имам следния проблем ... като се опитвам да изпратя СМС просто ме изхвърля от смс"ите ... немога да пратя СМСи ... и другия проблем .. Imessage, Icloud, Facetime .. не се активират ? някакакви решения? Ще съм благодарен ..
Потърси темата за SAM - активация без SIM карта на оператора.
Значи SAM"а е готово .. Yay, push notifications work fine! ама проблема още го имам като натисна SEND и ме изхвърля от Messages
от какво може да е ...
от какво може да е ...
Здравейте,
От вчера се опитавам да го джейла тоз телефон ама нуцки... софта е 5.0.1 iphone4. Почнах да правя както е описано в първия пост нещата обаче по-едно време нещо нета ичезна и процедурата спря. Беше изписало 61 % и хоп после нещо грешка... После опитах на няколко пъти обаче стигне до някъде програмата и после изчезне всичко на екрана на монитора, тоест процеса изведнъж спира... нито изписва грешка нещо, нито нищо... какво да направя. Принципно телефона досега не е бил джейбрейк... заключен е към Глобул.
идей!?
От вчера се опитавам да го джейла тоз телефон ама нуцки... софта е 5.0.1 iphone4. Почнах да правя както е описано в първия пост нещата обаче по-едно време нещо нета ичезна и процедурата спря. Беше изписало 61 % и хоп после нещо грешка... После опитах на няколко пъти обаче стигне до някъде програмата и после изчезне всичко на екрана на монитора, тоест процеса изведнъж спира... нито изписва грешка нещо, нито нищо... какво да направя. Принципно телефона досега не е бил джейбрейк... заключен е към Глобул.
идей!?