На теб работят ли ти gestures на 5.0.1 ??uomoto написа:Вкарай го в ДФУ с редсноу бе! Ако не стане пробвай с IREB...donchos написа:Сега се пробвах да върна към 4.1,но дава грешка 21 и показва кабел,който сочи айтюнс,пускам редсноу и му давам да излезе от рекавъри,но ми казва да изключа телефона обаче той не иска да се изключи?
Untethered Jailbreak iOS 5.0.1 [iP4, 3GS, iPad1, iPod Touch]
Re: Untethered Jailbreak за iOS 5.0.1
iPhone 5S FW 7.1.2
някой да знае как се прави рестор на Мак ? при натискане на ляв шифт и рестор не ми дава да избирам файл ?!?
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Задръж Option бутона или бутона ябълка.
Последно промяна от lian на 28 Дек 2011, 12:17, променено общо 1 път.
Направих джейл (съответно се активира),но в Сидия като влезна в пакета на ултрасноу,там няма нищо и Сидията само зарежда от одеве.Аз ли съм объркал нещо или трябва малко да изчакам?
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Cydia/Telesphoreo
http://apt.saruik.com/
http://apt.saruik.com/
- Там е ultrash0w 1.2.5 нормалное Cydia да зарежда по бавно и да дава грешки не само вие джейлвате?
- white_tees
Досега не съм имал подобен проблем, но при опит за рестор от 5.0 към 5.0.1 телефона влиза в Recovery mode и iTunes ми дава грешка 21.
С Redsn0w го изкарвам от Recovery и всичко се повтаря.
iTunes ми е ъпдейтнат, рестартирах, пробвах на друг компютър - все същото.
Някакви идеи ?
С Redsn0w го изкарвам от Recovery и всичко се повтаря.
iTunes ми е ъпдейтнат, рестартирах, пробвах на друг компютър - все същото.
Някакви идеи ?
white_tees Вкарай телефона в DFU.
- white_tees
От тук http://support.apple.com/kb/ta38633 прочетох, че нова инсталация на iTunes поправя грешки 1601 и 1602.gogi71 написа:Оправи си hosts файла!
Инсталирах нов iTunes и наистина всичко взе, че тръгна.
В такъв случай няма да променям hosts файла.
Благодаря на lian, Soze и gogi71 за бързите отговори

Весели празници !
-
здравейте, със 4ка фз съм, ползвам си го с картата на оператора 2 пъти го джейлбрейквам , всичко си минава както трябва, но след рестарта ми дава да го конектна към итюнс, и там ми изписва: Itunes cannot read the contents of iphone.." и ме препраща да направя рестор и нищо друго не мога да извърша и 2 пъти така. 1вият път го направих с бета 1 , а сега с бета 2 и все същото. Някакви идеи?
iPhone 4 32GB 5.0.1 ФЗ
Значи правиш чист рестор към 5.0.1 след което активираш телефона и го задаваш като sew as new! След това си дърпаш iBooks и чак след това джейлваш!
-
мериси гоги, също така ми трябва и най-новия итунес нали, защото преди това не бях го ъпдейтнал може и това е да е причина
iPhone 4 32GB 5.0.1 ФЗ
Добър вечер,
Имам един въпрос, който не съм сигурен, че знам правилния отговор. Интересува ме, ако кача Custom IPSW и след това jail-на, необходима ли ще ми е карта за активация?
Имам един въпрос, който не съм сигурен, че знам правилния отговор. Интересува ме, ако кача Custom IPSW и след това jail-на, необходима ли ще ми е карта за активация?
Не не ти небходима redsh0w хактивира телефона!no.rules написа:Добър вечер,
Интересен казус - Gevey Sim-a работи, но signal bar-a стои само на една черта. Any suggestions?
Момчета имам проблем! Уж правя всичко както трябва : с 3ГС съм, бях с 5.0 Тедърт, сложих 5.0.1 , пускам Редсноу и като правя там DFU mode ми се изключва екрана , редсноу забива на First Stage и дава Don't send, после в iTunes телефона ми е в recovery и като му дам Restore и се опитам пак да направя Джейла става същата патаклама. Някой знае ли какво трябва да направя?
Пускай Редсноу като администратор.
Какво имаш впредвид, аз съм си сложен администратор на Windowsa
Така си мислиш, това не е ХР. Чукни с десен бутон върху Редсноу и посочи Run as Administrator...
С XP съм и пробвам точно последния Редсноу B3
Пробвай на друг комп!
Явно проблема е друг. Просто телефона не иска да влиза в DFU mode?!?! На 2рата стъпка с бутоните се изключва екрана и после телефона е като умрял! Нито иконки за рековери нито нищо! Единствено мога да му дам рековери от самия Айтюнс
Той хубаво е черен, ама Редсноу не ми отчита телефона!
iTunes трябва да е спрян, когато работиш с Редсноу.
- naso_95402
- Обратна връзка:
Въпрос...след като вече съм джейнал с редсноу в1, а в момента вече има версия в3 трябва ли да джейлна на ново?
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО