Следвах стъпка по стъпка как се борави във SAM. Но накрая ми пише, че SAM е деактивиран, защото телефона ми е хАктивиран, да вляза в Revert Lockdown и да disable-на хАктивацията, но ми дава грешка - Stockification Failure.
Тъй като съм още мнооооого бос в тея неща, моля някой да ми помогне, искам да си оправя notification-ите.
Разбрах, че телефона ми е хАктивиран. Какво да направя ? 3gs, Версия 4.1 (8B117)
И имам друг въпрос, не свързан със САМ, за да не наводнявам сега другата тема с глупави въпроси - какво по дяволите е стар буут и нов буут, аз как да разбера с кой съм? Има ли смисъл, т.е. заслужава ли си да се занимавам да минавам на iOS5? Какво повече има тази версия? Ако мина ще ми се оправят ли нотификациите?
P.S. Така.. успях да го накарам да ми махне хактивейшъна, т.е. да го деактивирам. Цъкнах на Дизейбъл Айфон, после пуснах iTunes и нищо не стана.. Няма съобщение, че телефона ми е активиран пак.. Дори не знам дали съм на прав път и какво направих..
Мисля, че ми тръгнаха нотификейшъните.. Т.е. на Скайп и една друга програма за фейсбук - Facely Pro - имам! Нямам обаче на тази, която аз пробвам, не знам как се казва, във Апстор пише само Фейсбук.. Нямам и на мейла