Направих всичко, но телефона не иска да се стартира

Това ли е единствения начин да се АКТИВИРА телефона, защото на мене след рестора, който направих вчера, ми излиза да свърза с iTunes. Другото, което ме интересува е следното, може ли да ми се скапе телефона ако объркам нещо в цялата операция?? Това ме притеснява най-много от всичко. + че телефона ми е МАЙ с 2.2 версията, и точно затова направих рестора, да видя дали може да се оправи, но ми се получава това с "кабелчето", и ми казва постави валидна сим без код, за да активираш телефона. Какво да правя сега, да търся начин да си изкарам СИМ картата от телефона, защото с този чип не може да излезе, за да вкарам американска карта или да посочения от вас метод?ammcfc написа: 3. Телефонът се рестартира и остава на кабелче - заключен и неактивиран.
да. освен ако нещо не съм объркал . може би да опитам отново само втората стъпка от 2.0.2 към 2.2 ?mupo написа:Отключи ли го с QuickPwn2.2?
направих го, отново , много внимателно нещо да не съм пропуснал, но резултата е същият. всичко работи без най-важното - телефона. ако някой може да помогне , мога да го донеса навсякаде и да си платя защото вече трети ден съм без телефонmupo написа:Е нали вече си с 2.2.
Прави това.
С тези телефони трябва да си по упорит!Пробвай пак стъпка по стъпка по описания от mupo начин, и гледай да не пропуснеш някоя стъпка, че пак нищо няма да станеmuhata написа:направих го, отново , много внимателно нещо да не съм пропуснал, но резултата е същият. всичко работи без най-важното - телефона. ако някой може да помогне , мога да го донеса навсякаде и да си платя защото вече трети ден съм без телефонmupo написа:Е нали вече си с 2.2.
Прави това.