Джейлбрейк iOS 4.3 - 4.3.3 чрез JailbreakMe
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Re: Джейлбрейк iOS 4.3 - 4.3.3 чрез JailbreakMe
Обикновенно е по - добре да се прави рестор преди джейлбрейк, но аз на моя iPad 2 направо го джейлбрейкнах и за сега няма никакви проблеми.
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Ами ти да ги беше запазил тия сигнатури преди два месеца, щото ако ги нямаш и ще ги запазваш с днешна дата не виждам голям смисъл да пишеш в тая тема ако смяташ да правиш рестор и след това джел.MPOWERR написа:Здравейте,приятели !
От 2 месеца държа в ръцете си уникалната машинка iPhone 4 16GB.Закупен е от М-Т*л с FW:4.3 и ББ:04.10.01 и днес мисля да го jailbreak-на с JailbreakMe.com.В момента имам 45 апликаци и въпросът ми е дали да направя рестор и да го джейлна или директно да го джейлна.Преди това разбира се ще си запазя сигнатури с Чадъра и ще си направя backup.Благодаря !!!
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
В момента си напълно прав,защото Чадъра ще ми запази сигнатури за 4.3.5,но все пак е някакъв вид подсигоряване .
iPhone 4 16 GB ФЗ М-Тел(JailbreakMe.com)
iPhone 3GS 32 GB ФО FW:4.2.1
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Чадъра няма да ти запази нищо щом нямаш джейл. Влезни в TinyUmbrella отиди на Advanced и махни отметките на "Set hosts to Cydia on exit" и "Request SHSH from Cydia". След това отиди и дай "Save SHSH" и чак тогава ще ги запази.
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Ето ти един друг чадър http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 17&t=28564
При мен не беше много от полза но в новата версия уж са оправили бъга.
При мен с новата версия даже отказа да разпознае сигнатурите правени от старата и да ми направи нов фирм с който да се пробвам. Но ти сигурно ще имаш повече късмет понеже ще работиш изцяло с новата версия.
При мен не беше много от полза но в новата версия уж са оправили бъга.
При мен с новата версия даже отказа да разпознае сигнатурите правени от старата и да ми направи нов фирм с който да се пробвам. Но ти сигурно ще имаш повече късмет понеже ще работиш изцяло с новата версия.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Сичко мина идеално,Благодаря ви много !!!
Не е вярно, не е нужно да имаш джейлбрейк, за да си свърши работата.nasoblg95 написа:Чадъра няма да ти запази нищо щом нямаш джейл.
Да,аз бях на същото мнение и успях да си запазя сигнатури за 4.3.5 .
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Това казах в следващото изречение. Трябва да махнеш отметките на "Set hosts to Cydia on exit" и Request SHSH from Cydia". Ако нямаш джейл само тогава ще ги запази. 

iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Да прав си,аз знаей,че теябва да го направя все пак чета форума от доста време,а в него има специална тема за чадъра .Благодаря ти много !!!
Здравейте . Много съм нов и бос с iphone . Имам iphone4 . Последно беще с фирмуер 4.3.3 джейлбрейкнат и разкодиран с допълнителна чип карта към сим картата . Телефона си работеше перфектно до момента в който не се качи на 4.3.5 . И понеже съм много бос , не знам какжо да правя . Нямам представа от нещата които пишете във форума и затова ви моля за подробна информация за това какво да нашправя и как да си го оправя . Не знам дали имам запазени сигнатури от 4.3.3 . Когато го вкл. ми дава само кабела . Какво да направя и как да се оправя в тази тъмна за мен материя . Моля за съдействие . Ако някой има желание да ми помогне , може да се свърже с мен по skype . Бързо схващам , но трябва някой да ми каже какво да направя . skype - skypetre4
И защо в тази тема пишеш ? Най вероятно ги имаш запазени но може да провериш с tunyumbrella за всеки случай. Май ще ти трябва къстъм с активация ако нямаш оригинална карта за да го активираш.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Тоест ако това http://www.theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=SHSH е актуално и се актуализира редовно излиза че в момента може да се запазят сигнатури само за 4.3.5 ? Така ли ?victor11 написа:Не плаши човека - винаги може да го извади, като качи последната налична версия. Просто трябва да разсъждава така: за неговото устройство версии под 4.3.5 не съществуват. Това е.
И ако сега запази сигнатура за 4.3.5 евентуално след неопределен период от време като джейлнат и тази версия ще може да си ресторва към нея с запазената сигнатура от сега ?
iPhone 5s 16GB SpaceGrey | iOS 7.1 | ФО |
Да само на текущата версия която се разписва в момента.Но можеш да запазиш и на версията със която си в момента със последната версия доста бъгове са оправени http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 17&t=28564
Е да ама поста от цитата е за iPad2 а за него линка не важи че може да се запази текущата която е на устройството !!!
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Здравейте,
Искам да попитам: има ли значение версията на фърмуера на модема за успешен джейл на Ipad 2 или на практика единственото изискване е ОС да е 4.3.3.?
Благодаря предварително за информацията!
Искам да попитам: има ли значение версията на фърмуера на модема за успешен джейл на Ipad 2 или на практика единственото изискване е ОС да е 4.3.3.?
Благодаря предварително за информацията!
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
iPad 2 3G 64 GB
единственото изискване е ОС да е 4.3.3.?
ИСкам да попитам като човек закупил си Iphone преди няколко минути .
Телефона е с фърмуер версия 4,3,3 и baseband 4.10.1 Ф3 с това мога ли да го хакна така да кажа за да мога да си качва игри и приложения или трябва да направя още нещо освен описаното на първа страница .
Телефона е с фърмуер версия 4,3,3 и baseband 4.10.1 Ф3 с това мога ли да го хакна така да кажа за да мога да си качва игри и приложения или трябва да направя още нещо освен описаното на първа страница .
Прочети началото на темата 

gogi71 написа:Прочети началото на темата
Прочетох я цялата тема но пише до 4,3,3 и моята е 4,3,3 така че ще стане но да не бъгна нещо телефона мен това ме притеснява.
- nasoblg95
- Обратна връзка:
А бе ти телефона няма да го "бъгнеш". Тука, ако го развалиш трябва да си .... не знам какво. Най - простият начин за джейл.
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Трябвали да синхронизирам сидия в itunes да не земе да изчезне от телефона . Така даваха в еди клип . 

Я прочети тук какво трябва да добавиш за да можеш да качваш кракнати приложения,че наистина може да изчезне телефона http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 17&t=25150
Здравейте.
Ще има ли проблем, ако се извърши процедурата на не-restore-нат телефон?
Благодаря!
Ще има ли проблем, ако се извърши процедурата на не-restore-нат телефон?
Благодаря!