Jailbreak custom firmware iOS4.1/4.2.1 - Sn0wbreeze[Win]
Re: Jailbreak custom firmware iOS4.1/4.2.1 - Sn0wbreeze[Win]
С коя верия си правил къстъм фирмуера?
От cydia:
-Disable Multitasking
или
-zToggle
От cydia:
-Disable Multitasking
или
-zToggle
-
Хм. намерих много интересно решение на проблема с липсана на звука. Превключих бутона за вибрацията/без звук , и сега всички програми които нямаха звук вече имаат - много интересно , явно някой програми си мислят че e активиран режим "без звук" и не издават нито гък. Когато направих превключването няколко пъти и звука се появи.
Само някой да не си помисли че звука е бил изключен още в началото - не не беше , звук имаше , само определени програми не издаваха звук - но след превключването звука се появи ...
Само някой да не си помисли че звука е бил изключен още в началото - не не беше , звук имаше , само определени програми не издаваха звук - но след превключването звука се появи ...
Да питам iPhone 4 с 4.2.1 и Modem FW 03.10.01 може да се jailbrake-не по описания на първа страница начин? Има си карта към оператора и не ми трябва да го отключвам към други оператори само да слагам разни програмки и игри.
Чист рестор към 4.2.1 . Джейлни с GreenPois0n rc6.1!
Не разписват 4.2.1 няма нужда да прави рестор 

абе пичове излиза ми проблем със sn0wbreeze показва ми "The application failed to initialize properly (0x0000135) . Click OK to terminate the application.
как да го оправя?
как да го оправя?
Здравейте,
след като направих всичко на iPhone 3G 8GB BB 06.15.00 както трябва, всичко си се стартира наред, с изключение на Wi-Fi. Само търси мрежа и си стои така и нищо не намира. Защо така? Някакви идеи?
след като направих всичко на iPhone 3G 8GB BB 06.15.00 както трябва, всичко си се стартира наред, с изключение на Wi-Fi. Само търси мрежа и си стои така и нищо не намира. Защо така? Някакви идеи?

iPhone 4 16GB Black
здравейте, имам следният въпрос. кой е най-добрия начин за рестор на Iphone 3G bb 6.15.00 s 4.1 firmware jailbraked & unlocked и в момента си седи забил на ябълката? от вчера се мъча да го ресторна и ябълката ще се разкисне вече от седене на екрана. ако BB 6.15.00 не е проблем разбирасе, ще съм благодарен за съвет. Имам запазени SHSH 4.0 до 4.2.1. Благодаря предварително.
Прави един къстъм за 4.2.1 и го качвай даже и SHSHs не ти трябвят 

snowbreez 2.2 ли да ползвам ? дава ми ерор 1600...
хора какви ли не начини, туулове и къстъми за 4.2.1 ползвах, все до еррор 1600 или 37 или 21 се стига. ресотра се прецаква точно накрая, когато прави verifying iphone restore. някъкви предположения за разрешение на проблема имате ли? това ми е трета нощ с безуспешни опити за рестор. Поздрави!
P.S. нямам претенция за 4.2.1 просто искам телевизора да запали
iPhone 3g, bb 6.15.00, fw 4.1, 6.2 bootrom
P.S. нямам претенция за 4.2.1 просто искам телевизора да запали

iPhone 3g, bb 6.15.00, fw 4.1, 6.2 bootrom
Чист 4.2.1 грешка 1015 ДФУ и вади със fixrecovery-win.zip (452.36 KB), zlib1.dll (69 KB),Отвори Лс
Последно промяна от gogi71 на 27 Юли 2011, 01:25, променено общо 1 път.
сега ще пробвам... дано запали и ще пиша за резултата
даде ми ерор 37.... ?
даде ми ерор 37.... ?
и все ерор ми дава, кво да го правя вече не знам, май за части отива... 

пак не става, може би трябва да го направя под ХР ... друг вариянт не виждам
Ако ползвате windows 7 или Vista трябва да пуснете програмата като администратор.
пускам я, обаче е същият проблем на лице. сега се пробвам под ХР но се случват същите грешки. когато слагам къстъм 4.2.1 ми изкарва грешка 1602, а с оригинален 4.2.1 грешка 37. същотот се случва и с 4.1 оригинален и къстъм.
Изтегли си един къстъм http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=24874 и вкарай телефона в ДФУ мод със redsh0w,и намери един свестен компютър
значи до колкото четох, проблема е в това че телефона на иска да излезе от рековъри, седи си черен екран, но когато пусна редсноу и кача оригинален 4.1 или 4.2.1 телефона се стартира и започва рестор. с тайни умбрела пускам tss сървъра защото имам запазени shsh. След което в itunes започва рестора с къстъм-а който съм правил с sn0wbreeze, а също така и с показания линк с къстъм в по горния пост. стигне ли се обаче до края на рестора грешката е на лице отново - ерор 37. дали има няакой със същия проблем и дали го е разрешил по начин, който на мен не ми е ясен нека помогне. разговарях с човек който работи в МАС и той ми каза че щом е с ipad bb ще трябва да почакам около месец-колко е вярно това не мога да кажа, не съм спец
iphone 3G 8GB, bb 6.15.00, fw 4.1, bootrom 6.2

е тука ти е грешката tss сървъра не ти трябва ти си със 3G,така ще правиш рестор 100 години.Затвори TU и си направи рестора
Има ли начин да се качи къстъм firmware на 4-ка без да има запазени SHSH за версията-примерно на 4.1 съм,няма запазени SHSH,мога ли да мина на къстъм 4.3.3?
Не неможеш !
iPhone 4 16 GB ФЗ М-Тел(JailbreakMe.com)
iPhone 3GS 32 GB ФО FW:4.2.1
iPhone 3GS 32 GB ФО FW:4.2.1