Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излезе
И на мене не ми стана много ясно, та им драснах едно мейлче - ще видиме какво ще отговорят. 

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Здравейте вижте на какво попаднах?! http://911.bg/a2/turbo-sim-gevey-3g-4145603.html върши ли работа? по евтинджас! 

Това е само за iPhone 3G
Зарежете ги тия Турбо-СИМ-ове....Unlock Any iPhone With Any Baseband On Any Carrier - Permanently & Remotely [Confirmed By The iPhone Dev]
Обещават отключване по IMEI.... обаче няма да е безплатно....
The news is very exciting right? But, this unlock solution is not FREE. It costs your $169.99.
The well-established online unlockers for other cellphone brands are suddenly today selling iPhone unlocks..obviously something opened up.
This “grey market” access into Apple’s database has been around (in the UK for instance) for a while, but typically only brick&mortar stores
Как да се разделим с тях като вече са по 49лв? Може ли да се сравнява със $169. Няма как...ако не до седмици до месеци ще има софт. отключване, тогава който ползва такива карти ще ги махне.uomoto написа:Зарежете ги тия Турбо-СИМ-ове....Unlock Any iPhone With Any Baseband On Any Carrier - Permanently & Remotely [Confirmed By The iPhone Dev]
Обещават отключване по IMEI.... обаче няма да е безплатно....The news is very exciting right? But, this unlock solution is not FREE. It costs your $169.99.The well-established online unlockers for other cellphone brands are suddenly today selling iPhone unlocks..obviously something opened up.
This “grey market” access into Apple’s database has been around (in the UK for instance) for a while, but typically only brick&mortar stores

First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
Говорим за перманентно отключване, все пак.. За мен е най-доброто решение, всеки сам си решава.. 

-
Колеги моята 4-ка е на Vodafone Испания,кажете лек за нея,с турбо сим ще стане ли да работи към глобул??? 

-
Да брат,прав си,като казваш,че перманентното отключване е най-добро,но за сега най-добре ще е с турбо сим,поне докато не паднат цените на перманентният ънлок.Това поне е моят мастър план 

-
Колеги от къде в пловдив може да се закупи този turbo SIM за iPhone4?????
Да, явно отключват всички телефони към всички оператори - питах ги дали може да отключат 4-ка заключен към МТел или Глобул и отговорът беше:Sashiko20 написа:И на мене не ми стана много ясно, та им драснах едно мейлче - ще видиме какво ще отговорят.
Yes, absolutely all network are supported !

● iPhone X
Да, това не е фейк... 
Но може да се почака още малко...

Но може да се почака още малко...
Аз лично ще изчакам, че не хич не ми е спешно, пък може и цената да падне. Между другото четох как правели отключването, но не ми стана много ясно дали е съвсем законно, защото май хаквали системите на Apple и са добавяли IMEI номера на телефона в така наречения Whitelist. Разбира се това са само догадки, но кой знае... 

● iPhone X
А дали Devteam не са се полакомили да направят пари с NCK ънлока или нещо, което са открили покрай него ?
Всичко е за пари в този живот....
Но дорбе е да се поизчака още малко..
Но дорбе е да се поизчака още малко..

Добре когато излезе тоя турбо-сим беше обявен за 2.10 и 3.10 а сега и за 4.3.1 че отключва това за новите ревизии ли е или за всички ревизии турбо-симове...
И 4.3.1 със ВВ 04.10.01, туко що я тествахме
а и цената и подна доста.

Да ясно но всички ревизии ли на турбо-сима отключват 04.10 защото чакам една от Англия да дойде и да знам дали да си кача 4.3.1gogi71 написа:И 4.3.1 със ВВ 04.10.01, туко що я тествахмеа и цената и подна доста.
Gevey си работят и станаха по 50лв.Дефакто Apple ako продължават да разсписват ВВ на четворката то си е вечния ънлок
Единственото неудобство е че след всеки рестарт на телефона трябва да повтаряте процедурата.

-
Горе-долу,само че трябва да чакаш за tetherd jailbreak за всяка нова версия на ios за да не ти се ъпдеитне беисбенда,което от моя гледна точка не е болка за умиране
картите си бачкат супер , а цената ще пада
другата седмица ги пускам на 30 лв
другата седмица ги пускам на 30 лв

Да unlockbase ми писаха днес, за тази услуга, да почвам да я предлагам,но цената е много дебела, дори и за хора с дистрибуторски акаунт.
Отключването става по imei, всички оператори се поддържат(както е споменал колегата), само това с хакването на сървърите на apple не е вярно(поне по тяхни думи).
Така както отиват нещата това е бъдещето с ънлок на iphone, ще стане платен както почти всички други телефони, става все по-трудно и по-трудно за хакерите да намират безплатно решение, надявам се да не съм прав,за да остане поне една "благинка" безплатна и за нас потребителите...
Отключването става по imei, всички оператори се поддържат(както е споменал колегата), само това с хакването на сървърите на apple не е вярно(поне по тяхни думи).
Така както отиват нещата това е бъдещето с ънлок на iphone, ще стане платен както почти всички други телефони, става все по-трудно и по-трудно за хакерите да намират безплатно решение, надявам се да не съм прав,за да остане поне една "благинка" безплатна и за нас потребителите...
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Don't even look at me wrong when I come through the hood!
Дойде ми една мисъл в главата, но като видя, че няма никой и си отиде!
Don't even look at me wrong when I come through the hood!
Дойде ми една мисъл в главата, но като видя, че няма никой и си отиде!
цените са надоло , взех втора карта за 50лв. работи без проблем
хората ми я изрязoха и поставиха от тук -www.lug.bg
хората ми я изрязoха и поставиха от тук -www.lug.bg