Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излезе
И аз днес бях при тези хора, истината е че са много любезни и точно, но нямахме късмет. 4 телефона имахме ББ 02.10.04 и само картата на вивател зацепва, имахме м-телска. но не тръгна и на 4 те телефона. 2 часа се борихме, но уви нищо не стана.
Важно за всички с м-телски карти - има някои самата пластмаса е по - дебела и ви съветвам да внимавате много, Едната заседа и беше цяло чудо, че я извадихме.
Двата тел са 4.3.1 и сигнала беше с едн бар, другите бяха 4.1 и сигнала беше пълен (Vivatel)
Рязахме още една м-телска карта, но и с нея не се получи.
Важно за всички с м-телски карти - има някои самата пластмаса е по - дебела и ви съветвам да внимавате много, Едната заседа и беше цяло чудо, че я извадихме.
Двата тел са 4.3.1 и сигнала беше с едн бар, другите бяха 4.1 и сигнала беше пълен (Vivatel)
Рязахме още една м-телска карта, но и с нея не се получи.
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
А Вие обикновени карти ли режете или микро-сим карти ? Защото доколкото разбрах е по-добре да е микро-сим картата 

Тя и да е микроСИМ , пак е нужно малко изрязване....
Едната беше нормална, след като не се получи момчето извади неговата - микро сим карта. изряза и нея, но за жалост и с нея не се получи манипулацията. Нямам идея какъв е проблема. Самия той пред нас отвори 3 чипа - чисто нови. Да и ммикро исма се реже заради Gevy - чипа, няма как.
Пак ви казвам хората са много отзивчиви и ви съветвам да отидете на място за да сте 100% сигурни.
Единственото което ми идва на ум е, че не правим както трябва активацията.
Друго интересно нещо е факта, че при Vivatel ската карта при набирането на 112 не е нужно свързване и евентуални проблеми, само набираш и затваряш....тя бачкаше на всички заключени тел.
Пак ви казвам хората са много отзивчиви и ви съветвам да отидете на място за да сте 100% сигурни.
Единственото което ми идва на ум е, че не правим както трябва активацията.
Друго интересно нещо е факта, че при Vivatel ската карта при набирането на 112 не е нужно свързване и евентуални проблеми, само набираш и затваряш....тя бачкаше на всички заключени тел.
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 6 128GB iOS 10
Да и ммикро исма се реже заради Gevy - чипа, няма как.
Тук мисля,че няма да има нужда от рязане....
http://rebelsimcard.com/
Тук мисля,че няма да има нужда от рязане....
http://rebelsimcard.com/
за глобул още не знаеме ако работи, така ли
Такаа днес ходих да си взема нова карта от м-тел - микро и ми взеха 20 кинта, но както и да е!! Отивам аз във фирмата която държи сайта www.detevtive.bg ще си купувам Gevey... Имаше карти, запечатани в червеното пликче на Gevey и всичко както си му е реда, вътре в тва пликче още 2 с турбо сим-а и държача!!! Слагам го аз правя процедурата, кво напраих кво не напраих, повторих го 1-2 пъти и взе че стана. Проработи направих един разговор, получих един смс и така!!! Но преди да сложа чипа се загледах в него и дързача му и е точно като ментетата в този сайто който по-рано вие публикувахте и посъветвахте да му се обърне внимание!!! По ВСИЧКИ, повтарям по ВСИЧКИ показатели чипа отговаряше на ментето в сайта!!! Много куцо стоеше държача вътре в телефона и беше и друг цвят и някак си по ситно матов!!! Въпреки че ми работеше телефона, го свалих и му го оставих!!! Ще дам повече от 100 лева , но искам да ми е оригинал!!! ТОВА НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ ИЗКАРА!!! Ето и сайта със сравненията между ментетата и оригиналните!!!
http://applenberry.com/store/counterfeit
Според мен на тия цени(100 лева) и при положение, че тия ще си лаплат поне 20-30 кинта няма как нещата да са истински!!! Според мен изкарват поне 50 кинта, а за останалите 50 няма как да е истинско. Казвам го като съвет, гледайте внимателно какво слагате!!! В сайта мн добре е показано кое е оригинал и кое НЕ!!! Вече намерих Gevey и за по малко от 100 лева, което означава, че има и хора на които не им се лапа толкова мнго!! Цената е 80!
http://applenberry.com/store/counterfeit
Според мен на тия цени(100 лева) и при положение, че тия ще си лаплат поне 20-30 кинта няма как нещата да са истински!!! Според мен изкарват поне 50 кинта, а за останалите 50 няма как да е истинско. Казвам го като съвет, гледайте внимателно какво слагате!!! В сайта мн добре е показано кое е оригинал и кое НЕ!!! Вече намерих Gevey и за по малко от 100 лева, което означава, че има и хора на които не им се лапа толкова мнго!! Цената е 80!
-
На фона на цените на които се продава Gevey в европа и САЩ ,100лв си е напълно в рамките на нормалното в случаи дори е по евтино. И стига с това мислене ,че всички продават с 300% надценка
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Моля някой ако отиде и стане с карта на М-тел да сподели мнение. Също дали е джейлнат телефона или не, днес ако ми остане време ще ресторна и няма да джейлвам и ще отида да пробвам отново.
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 6 128GB iOS 10
Някой пробвал ли е с карта на Глобул,ако има значение оператора изобщо?
Това тук е евтино...хахахlondongunner написа:На фона на цените на които се продава Gevey в европа и САЩ ,100лв си е напълно в рамките на нормалното в случаи дори е по евтино. И стига с това мислене ,че всички продават с 300% надценка
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT
платих в последния момент...точно 17.63 лв
само 9 бр. имаше:)))
иначе вече са по 27 $:)))
С мтелски карти става, но процедурата е малко по-тегава, защото трябва процедурата да се повтаря повече пъти и картата трябва да е много добре изрязана особено отдолу на долната лента.
Истината е че и аз го преборих. За висчки които имат проблем искам да дам няколко съвета:
1. Не е нужно да се свързвате с 112 и да се създават излишни притеснения -набирате и затваряте веднага
2. След това е тънкостта - трябва много бързо да преминете в режим air plane
Хубаво си е да си видиш телефона жив след толкова време
1. Не е нужно да се свързвате с 112 и да се създават излишни притеснения -набирате и затваряте веднага
2. След това е тънкостта - трябва много бързо да преминете в режим air plane
Хубаво си е да си видиш телефона жив след толкова време

iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 6 128GB iOS 10
Здравейте и от нас!
Днес преборихме всички видове български сим карти и с удоволствие може да кажем, че GEVEY SIM Unlock чип за iPhone 4 работи с всички оператори!
Направихме и един туториъл на български език, в който е обяснено всичко. Заповядайте:
http://www.youtube.com/watch?v=cWTXpmO2-_4
Самия продукт може да закупите от тук:
http://www.all-gsm.bg/Otkliuchvane-na-i ... Y-SIM-Chip
Днес преборихме всички видове български сим карти и с удоволствие може да кажем, че GEVEY SIM Unlock чип за iPhone 4 работи с всички оператори!
Направихме и един туториъл на български език, в който е обяснено всичко. Заповядайте:
http://www.youtube.com/watch?v=cWTXpmO2-_4
Самия продукт може да закупите от тук:
http://www.all-gsm.bg/Otkliuchvane-na-i ... Y-SIM-Chip
-
покажете с м-тел 

Днес излиза Rebel SIM. Без подобни машинации просто plug and play. Има и по-евтин вариант, че дори са и англичани та доставката ще е бърза и евтина.
Rebel sim от кой е по точно? Нещо twitter имаш ли им или сайт?
http://rebelsimcard.com/rebel-micro-simcard-en.html
Трябва на 6 април да започнат продажбите след като я представят на някакво изложение.
Трябва на 6 април да започнат продажбите след като я представят на някакво изложение.
-
- Обратна връзка:
Аз взех Турбо сим от детектив.бг. Момчето там беше доста отзивчиво. С оригинална микро сим карта на виваком съм. Наложи се още малко да се изреже, за да стане. Иначе просто не влиза в телефона.
В началото, докато свикне човек не винаги става. Просто трябва да се спазват точно инструкциите - колко да чакаш (броиш секундите точно), кога да набираш 112, кога да затвориш и тн. Ако нещо пропуснеш или не направиш правилно, трябва да почнеш от начало.
Важно е да кажа, че за да работи 3G интернета трябва да се включи опцията Data Roaming (Settings/General/Network).
Друг интересен въпрос е: Момчето, което ми продаде картата твърди, че след като веднъж направиш процедурата и ако не вадиш сим картата, няма да се налага да се прави отново, дори след рестарт. При мен, обаче, не се получава нещо. При всеки рестарт трябва наново 112, самолетен и пак самолетен. При вас така ли е?
В началото, докато свикне човек не винаги става. Просто трябва да се спазват точно инструкциите - колко да чакаш (броиш секундите точно), кога да набираш 112, кога да затвориш и тн. Ако нещо пропуснеш или не направиш правилно, трябва да почнеш от начало.
Важно е да кажа, че за да работи 3G интернета трябва да се включи опцията Data Roaming (Settings/General/Network).
Друг интересен въпрос е: Момчето, което ми продаде картата твърди, че след като веднъж направиш процедурата и ако не вадиш сим картата, няма да се налага да се прави отново, дори след рестарт. При мен, обаче, не се получава нещо. При всеки рестарт трябва наново 112, самолетен и пак самолетен. При вас така ли е?
Здравейте всички,nistel написа:Днес излиза Rebel SIM. Без подобни машинации просто plug and play. Има и по-евтин вариант, че дори са и англичани та доставката ще е бърза и евтина.
Цената на Ребел СИМ е £39.99, доставка до България в най-евтината си опция е £8.99, общо £48.98. Фиксинг на БНБ за днес 2.229 лева за 1 GBP. Питам калкулатора, който ми казва, че цялата сума е 109,18 лева. Предполагаемия диспач на Ребел СИМ започва утре, според сайта им. Доставката трае между 5 и 10 работни дни с Royal Mail и БГ пощи. Следователно в най-добрия случай, ще получите Ребел след около две седмици за 110 лева (ако някой в БГ пощи не реши да провери какво си имате

Сами си преценете, кое е по-доброто решение.

Здравей Павел,pavelsofia написа:Аз взех Турбо сим от детектив.бг. Момчето там беше доста отзивчиво. С оригинална микро сим карта на виваком съм. Наложи се още малко да се изреже, за да стане. Иначе просто не влиза в телефона.
При СИМ на Мтел няма нужда от повтаряне на процедурата, дори да извадиш чипа. При Виваком, обаче трябва да се прави всеки път отключването.
Някой, пробвал с Глобул да каже там какво се случва.

И сами можем да сметнем това - благодаря все пак за услугата. Gevey излиза още по-скъпо и по-бавно ако се поръчва по официалните канали. А и тук не е място да се рекламират услуги а да споделяме информация. Има си раздели където може срещу заплащане да рекламирате продуктите си.
Метода, който използва Rebel SIM трябва да е революционно по-добър от Gevey. Това се явява нещо като untethered unlock а Gevey tethered.
Метода, който използва Rebel SIM трябва да е революционно по-добър от Gevey. Това се явява нещо като untethered unlock а Gevey tethered.
Всеки сам си преценява, както вече казах. Ако има проблеми с поста ми, изтрийте го. Не си направих профил, за да рекламирам, а за да дам информация.
Успех на всички!
Успех на всички!
-
- Обратна връзка:
Хехе! Това е странно. Може би, защото Ментелските микро симове струват по 20 кинта, а моята е безплатна. Сигурно заради това процедурата при мен е по-сложна.allgsmbg написа:
Здравей Павел,
При СИМ на Мтел няма нужда от повтаряне на процедурата, дори да извадиш чипа. При Виваком, обаче трябва да се прави всеки път отключването.
Някой, пробвал с Глобул да каже там какво се случва.
http://lug.bg/product_info.php?products ... 3f6a7e8390
От тук си взех турбо сим, но на "super x-sim", не "GEVEY", за 80 лв.
От офиса ме увериха че били по добри...казаха че ако искам можели да ми я подменят,но ме посъветваха да остана с нея.
На 43-ия опит успах да подкарам четворката.
На Глобул съм. После опитах пак,и стана от 18-ия път...
След още няколко опита сигурно ще мога да го активирвам и от 2-3 път...
Проблема ми е че имам 3G, появява ми се на стастус бара като индикация,но не ми подкарва интернета. Трябва да се включи data roaming за да се появи 3G.
Ако някой подкара интернета моля да сподели как...
P.S. Така наречения ънлок е tethered!
От тук си взех турбо сим, но на "super x-sim", не "GEVEY", за 80 лв.
От офиса ме увериха че били по добри...казаха че ако искам можели да ми я подменят,но ме посъветваха да остана с нея.
На 43-ия опит успах да подкарам четворката.
На Глобул съм. После опитах пак,и стана от 18-ия път...
След още няколко опита сигурно ще мога да го активирвам и от 2-3 път...

Проблема ми е че имам 3G, появява ми се на стастус бара като индикация,но не ми подкарва интернета. Трябва да се включи data roaming за да се появи 3G.
Ако някой подкара интернета моля да сподели как...
P.S. Така наречения ънлок е tethered!