Call Failed при всяко позвъняване...
-
Call Failed при всяко позвъняване...
От преди няколко часа, при всеки опит за позвъняване получавам "Call Failed". Нямам идея от какво може да е, преди да стане инсталирах BossPreff, 1.1.4 Compatibility Patch, Cuztomize (2.0), Kb,2 теми за SummerBoard (Apple Diamond, Glass ORb), MxTube, SnowTime, 1 Книга (Bible - KJV), Region Patch (1.1.4) и може би това, което е предизвикало проблема - AppSupport Patch(1.1.4). Никога преди това не съм имал проблем с "Call Failed", но просто за всеки случай го инсталирах и може би сгреших... Моля за идей за оправяне на проблема. Firmware на тела е 1.1.4, отключван е с Ziphone 3.0.
Re: Call Failed при всяко позвъняване...
Рестарт на телефона и след това пробвай пак
.

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Едва ли има нещо общо ... лично аз не вярвам, но все пак ... Compatibility Patch ако не си прочел трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го махнеш веднага след инсталирането на програма която не е съвместима с фирмуеър 1.1.4. Едва ли е от това... но не бих се учудил и той да маже...azsxdcfvgb написа:От преди няколко часа,при всеки опит за позвъняване получавам "Call Failed".Нямам идея,от какво може да е,преди да стане инсталирах BossPreff,1.1.4 Compatibility Patch,Cuztomize(2.0),Kb,2 теми за SummerBoard(Apple Diamond,Glass ORb),MxTube,SnowTime,1 Книга(Bible - KJV),Region Patch(1.1.4) и може би това,което е предизвикало проблема-AppSupport Patch(1.1.4).Никога преди това не съм имал проблем с "Call Failed",но просто за всеки случай го инсталирах и може би сгреших...Моля за идей за оправяне на проблема.Firmware на тела е 1.1.4,отключван е с Ziphone 3.0
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
-
Ако рестарт се прави като се задържи горния бутон и се изкличи и после се включи значи не става...извинявам се за глупавия въпросGVB написа:Рестарт на телефона и след това пробвай пак.

Да махнах го веднага след като инсталирах Cuztomize 2.0,защото така четох,че трябва да се инсталира Customize.Adamov написа: едва ли има нещо общо .. лично аз не вярвам, но все пак ... Compatibility Patch ако не си прочел трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го махнеш веднага след инсталирането на програма която не е съвместима с фирмуеър 1.1.4. Едва ли е от това .. но не бих се учудил и той да маже...
Междодругото деинсталирах повече програми,който споменах по горе,но няма ефект...
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Това е рестарта да ... интересно що не става ... може би нещо се е омазало непоправимо и трябва рестор или пак джайлбрейк.
thoughts are the gun ... words are the bullets
Пробва ли с Reset All Setings ?
-
Да не става, пробвах Jailbreak пак нищо... Отивам към Restore...aveliky написа:Пробва ли с Reset All Setings ?
"Call Failed" ще дава постоянно ако Show My Caller ID е OFF и не е активирана функцията от оператора. Аз съм на Мтел и вервай ми... няма позвъняване ако не го промениш.
iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
iMac 20", C2D 2,4
Много добра идея бях забравил за тази опция!Grozdanov написа:"Call Failed" ще дава постоянно ако Show My Caller ID е OFF и не е активирана функцията от оператора. Аз съм на Мтел и вервай ми... няма позвъняване ако не го промениш.
Е предполагам, че не само при мтел няма да има позвъняване ако нямаш акт. Clir на телефона и пробваш да набираш с него

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
-
Май това се оказа проблема,поне засега.Благодаря на всички !Grozdanov написа:"Call Failed" ще дава постоянно ако Show My Caller ID е OFF и не е активирана функцията от оператора. Аз съм на Мтел и вервай ми... няма позвъняване ако не го промениш.
Включвам се и аз в темата с такъв проблем. На 10 набирания поне половината ми дават кал файлед. Show My Caller ID включено или изключено не дава значение, иначе ми е активна от оператора. На телефона имам качени само най необходимите неща, нищо излишно :roll: Някакви други идей?
Apple Mac mini "Core i7" 2.3 (Late 2012)
Ram 16GB
SSD Crucial mx100 512GB
HDD 1TB
AirPort Extreme (5th Gen.)
Ram 16GB
SSD Crucial mx100 512GB
HDD 1TB
AirPort Extreme (5th Gen.)
При мене се оправи след като извадих картата и я замених с друга. След това върнах старата и забравих как изглеждаше този надпис 
Освен това добре е при ресторе да се спазват инструкциите - http://alekserviz.com/iphone/restrore/restore.htm

Освен това добре е при ресторе да се спазват инструкциите - http://alekserviz.com/iphone/restrore/restore.htm
http://bgiphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
Свиквайmorfei написа:Включвам се и аз в темата с такъв проблем.На 10 набирания поне половината ми дават кал файлед.Show My Caller ID включено или изключено не дава значение ,иначе ми е активна от оператора.На телефона имам качени само най необходимите неща,нищо излишно :roll: Някакви други идей?

iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
Ще споделя моя опит с този проблем. Непосредствено след отлючването с ZiPhone 2.6b и инсталирането на няколко приложения, изведнъж почна на абсолютно всяко изходящо повикване да дава Call Failed. Първп пробвах сReset all settings и мога да заявя, че грешката пак се появяваше, но все пак от втория или третия път успявах да набера. След това прочетох написаното от PetkOff и изключих телефона, сложих картата на At&T, включих го, даде ми No Service, пак го ичключих и върнах картата на Мтел. От тогава нито един разговор не ми е дал безпричинно Call failed.
Благодаря PetkOff! За сега и при мен върши работа!Petk0FF написа:При мене се оправи след като извадих картата и я замених с друга.След това върнах старата и забравих как изглеждаше този надпис
iPhone /first gen/ 8GB - updated to firmware 3.0
Случайност. Пак ще почне да ви го дава. Спокойно.
и аз имам същият проблем просто ме мързеше да сърчна из темите.. при почти всяко позвъняване ми дава Call Failed и после тряа да давам Call Back >_> супер досадно..
Show my callers ID е ON, а финта със сменяне на картата също не дава резултат.. никой ли не знае защо става така или как да се фиксне
и още нещо: как се маха Call Forward поп-ъпчето при звънене?
Show my callers ID е ON, а финта със сменяне на картата също не дава резултат.. никой ли не знае защо става така или как да се фиксне

и още нещо: как се маха Call Forward поп-ъпчето при звънене?

#31* набери и би треело да ти се оправи
На едно място видях, че Call Failed се получава при активирана гласова поща. Не знам доколко е вярно, нямам активирана гласова поща и досега не съм имал такъв проблем, нека някой с такъв проблем да пробва и да каже.
Не е от това. Моята е дезактивирана (Мтел) и понякога си дава Call Failed. Не е приятно, но не ми е голям дразнител, просто цъкам на Call Back... това да му е проблемът на iPhone 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Моят телефон ми го донесе един френд, който живее във Франция и беше командировка до САЩ. Донесе си и за него и заедно тук си ги разкостихме с Ziphone. Пича си го ползва в момента във Франция и няма никога съобщение Call Failed, докато при мен на Mtel е на всяко 5-то... Единственото ми обяснение е, че проблемът е от нашите мобилни оператори, а не в телефона...
Колкото и да не ми се вярва стигам до извода, че проблема е в картата. Ползвам карта на Мтел, която е от преди 3-4 години. Call Failed е доста често срещано явление. Сложих карта на Globul - същата работа (и двете карти са на сметка). Имах една Прима - и тя същия проблем. Обаче преди седмица ми подариха B-connect с очила. Гледам чипа на картата е по различен. Както и да е. Реших да изговоря все пак тези минути в картата ей така за спорта. 3-4 разговора ама няма Call Failed. Направих експеримент с 3 телефона пред мен и позвъняване с тази карта през iPhona към трите карти без да спазвам някаква последователност. Резултата от около 50 позвънявания е нито веднъж Call Failed. След няколко дни повторих експеримента - същия резултат. Ще приложа и снимка на чипа на картата, но това ще стане утре като си взема фотоапарата.
iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
iMac 20", C2D 2,4
Последно промяна от Grozdanov на 19 Юли 2008, 20:13, променено общо 1 път.
iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
iMac 20", C2D 2,4
Ето за тази карта става въпрос.
iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
iMac 20", C2D 2,4
Тук се пише задължително на кирилица
Пиши на кирилица! И ако може кажи какво е това TTY? Като е включено отгоре в дясно се показва телефонна слушалка и от нея все едно вали дъжд