Джейлбрейк за iOS 4.1 с помощта на Sn0wbreeze 2.0
Re: Джейлбрейк за iOS 4.1 с помощта на Sn0wbreeze 2.0
Здр
Може ли някой да ми каже защо не се добавя сидия след като ресторна с файла изготвен от sn0wbreeze?!
Може ли някой да ми каже защо не се добавя сидия след като ресторна с файла изготвен от sn0wbreeze?!
Ти ако кажеш с какъв телефон си, bootrom,firmware, може да получиш отговор?
Ми не попринцип питам как е принципа дали след иснталл трябва да имам става дума за ipod touch 3g 4.1
Re: Джейлбрейк за iOS 4.1 с помоща на Sn0wbreeze 2.0
При мен на мака ми се получи по същия начин и не можа да се оправи, пробвал съм над 10 пъти и не става зависва както казваш. Има начин. Аз съм с мак, и под него съм си сложил Win7 с Paralels Desctop. Мислълта ми е под Windows подминава зависването на 99% и вс е наред. Само така се оправи при мен.untyped написа:май много яко прецаках телефона...
Iphone 3g 8gb 4.0.2
всичко си вървеше по песен до преди 2 часа и реших да видя тази тема и да се възползвам най накрая от 4.1...
добре след като snowbreeze ми направи .Ipsw-то влязах в айтунес и да ресторна с това .ipsw..и какво стана излезе кабелчето и логото на итунес...
какво ли не пробвах след това да го върна пак на 4.0 или на 3.1.2 но не става и не става телефона зацикля на Restoring Iphone Software почти стигнало до края да кажем 99 % а на дисплея на телфона около 65% ... и така си седи и не мърдат и двете ...
моля ви кажете кой фирмуер да кача как ии ще го направя направо се побърках ...
iPhone 3G, fW 3.1.3, MF 04.26.08, ФО
iPhone 3G, fW 4.0, MF 05.13.04, ФЗ
iPhone 3G, fW 4.0, MF 05.13.04, ФЗ
iPod Touch 3G — Да сте имали джейлбрейк на 3.1.2Cheres написа:Ми не попринцип питам как е принципа дали след иснталл трябва да имам става дума за ipod touch 3g 4.1
Да като бях на 3.1.2 направих blackra1n..
Колега ти шегуваш ли се или не разбираш. Трябва да го ресторнеш и джейлнеш на 3.1.2 и след това да го ресторнеш с къстъма.
Аааааа тоест сега как да downgradna става ли да дръпна 3.1.2 за ипод 3г и shift+restore?!
В подписа ми има тема за понижаване (downgrade) - прочети я и ако отговаряш на условията, действай по нея.
виждам само cydia SHSH но нямам сидия не става ли да иснталлна направо shift+restore докато си е 4.1 и да сложа 3.1.2
1. Трябва да имаш запазени SHSH за 3.1.2 - иначе няма да можеш.
2. Ако отговаряш на горното, следваш темата за понижаване - редакция на hosts файла, рестор от DFU и т.н.
2. Ако отговаряш на горното, следваш темата за понижаване - редакция на hosts файла, рестор от DFU и т.н.
Ми нямам неможе ли някой да ги прати?!
SHSH ли искаш да ти пратим

колеги малко се обърках мо мисля че за 3G MB модел не е нужно 3.1.2 намерих го тук http://iphoneblogr.com/2010/09/jailbrea ... -tutorial/ и мисля да опитам
A reminder, this will only work with the following devices:
iPod touch 1G
iPod touch 2G (Non-MC Model)
iPod touch 2G (MC Model, must be previously jailbroken on 3.1.2)
iPod touch 3G (Must be previously jailbroken on 3.1.2)
iPhone 2G
iPhone 3G
iPhone 3GS new bootrom (Must be previously jailbroken on 3.1.2)
iPhone 3GS old bootrom (Must be already jailbroken. If you are jailbroken using Spirit or JailbreakMe, install Spirit2Pwn from http://repo.woowiz.net.
A reminder, this will only work with the following devices:
iPod touch 1G
iPod touch 2G (Non-MC Model)
iPod touch 2G (MC Model, must be previously jailbroken on 3.1.2)
iPod touch 3G (Must be previously jailbroken on 3.1.2)
iPhone 2G
iPhone 3G
iPhone 3GS new bootrom (Must be previously jailbroken on 3.1.2)
iPhone 3GS old bootrom (Must be already jailbroken. If you are jailbroken using Spirit or JailbreakMe, install Spirit2Pwn from http://repo.woowiz.net.
Всичко стана от 1-я път след като си направите custom file преди да инсталирате стартирайте iREB ко сте с 3G ili 2G след това hift-restore и готово
забележка ползвайте sn0wbreez 2.0.2 i iTunes 10
забележка ползвайте sn0wbreez 2.0.2 i iTunes 10
Последно промяна от stefaka78 на 03 Окт 2010, 18:41, променено общо 1 път.
Немога да разбера защо търсите по чужди форуми , за айфон 3г може и без джейлбрейк да сложиш този къстъм. Ползва се програмата IREB 4.1,пробвано от мен...
така е нещо бях объркан от многото грешни коментари, iREB слага в 3G някакви настройки от 3.1.2 и става!
от 4.0.2 минах успешно на 4.1 доволен съм малко по-бърз е телефона
от 4.0.2 минах успешно на 4.1 доволен съм малко по-бърз е телефона

Моят е 3ГС 3.1.3, джейлнат със Спирит. Нямам запазени файлове за 3.1.2. Ще мога ли да го джейлна ако му кача 4.1?
Изискванията са написани в първия пост. Каквото пише там, това е. Подобни въпроси са излишни и ненужни.
-
Опитах се да направя джаил на 3г 8гб 3.1.3 и май доста омазах нещата
първо опитах с Sn0wbreeze 2.0 и не стана, след това опитах с Redsn0w 0.9.5 Beta 5 и стана, но я няма иконата с зелената слушалка и телефона ми не иска да се изключи
някакви идеи каква поразия сам направил и евнтуално решение 

Решението е рестор и джейлбрейк с Redsn0w, без връщане на бекъп.
-
Ясно де ама не ми дава да направя рестор 

-
Добре момчета-аз имам Ipod 2g 8gb .Oткакто го закупил не бях ъпдейтвал версията/мисля че беше 1.1.3/ на която имаше джейл ,сега приятелката ми го е ъпдейтнбала до 4.1.Така има ли джейл за него и ако може детайлно да се опише на български и подробно .Благодаря предварително и ще черпя по бира 

Вкарай го в DFU и ще ти даде.SecondFace написа:Ясно де ама не ми дава да направя рестор
Прочете ли първия пост, или просто си питаш?karavelov1983 написа:... имам Ipod 2g 8gb... има ли джейл за него...
-
Помолих тъй като до сега не ми се е налагало,а руският не ми е сила и бих искал описание стъпка по стъка като за лаици забравих да пиша,чемодела е MB528C.Blaгодаря предварително