Jailbreak FW 3.1.3 с RedSn0w 0.9.4 Win/Mac - САМО ЗА НЯКОИ
Re: Jailbreak FW 3.1.3 с RedSn0w 0.9.4 Win/Mac - САМО ЗА НЯКОИ
Каквото пише - това е. Тази тема не е за къстъмите - щом е написано така е. В предното си мнение нищо не беше уточнил и нямам как да разбера какво точно имаш в предвид с това сваляне до 3.1.2 и къде си го прочел. Няма как да помня всичко нали затова е написано.
Всичко необходимо си е написано в първите постове на двете теми за джейл на 3.1.3. Чети и изпълнявай. Няма нужда да се пита едно и също като вече е написано.
Всичко необходимо си е написано в първите постове на двете теми за джейл на 3.1.3. Чети и изпълнявай. Няма нужда да се пита едно и също като вече е написано.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Проблем след джайл-а Цък.
Всичко друго се синхронизира, само апп-тата не се инсталват..
Всичко друго се синхронизира, само апп-тата не се инсталват..
Според iClarified, по този начин може да се jail-не iPod Touch 3G, или аз просто не откривам разликите между ръководството в първия пост и това: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=8595
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Смяна на TTL стойността на IP пакетите

Всичко стана както е описано но вече чакам 5 минути и нагоре но айпода си стой с тъмен екран и няма намерение да се оправя.
Е, който не слуша, така е. На сто места вече се изписа да не бързате да ползвате чуждоезични ръководства. Ако Redsn0w 0.9.4 вършеше работа, тук нямаше да пише:

Направихте ли си труда да прочетете коментарите под въпросното "ръководство"?intruder написа:Ако притежавате iPhone 3GS, iPod Touch 2G (от новите), iPod Touch 3G - все още няма вариант за jailbreak на FW 3.1.3

Разбира се, просто реших че информацията може да е нова, пробвах каквото можах но нестава. Няма нищо така или иначе нищо не губя 

Откакто открих тази xSIM не се и мъча да Jailbreak-на телефона.Знам и виждам само,че си работи
Джейлбрейк и отключване са две различни неща!
Здравейте..просто да попитам,понеже се ровя постоянно и търся unlock за новия 05.12.01 а с английския не съм много на ти,но попадам на сайтове,които предлагат unlock : http://www.google.bg/search?q=unlock+ip ... CB8QsQQwBA
и всичките искат да се плаща...мисълта ми е....това реално ли е или измама..съществува ли unlock вече..нищо не разбирам...и се чудя даже и да реша да платя..има ли гаранция
и всичките искат да се плаща...мисълта ми е....това реално ли е или измама..съществува ли unlock вече..нищо не разбирам...и се чудя даже и да реша да платя..има ли гаранция

Последно промяна от kkokko_75 на 05 Апр 2010, 01:46, променено общо 3 пъти.
3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
Измама са! Ако излезе ънлок, той ще е безплатен и ръководството ще е налично във форума.
-
Здравейте имам сериозен проблем с моя 3г Iphone. Ъпдейтнах му ноатата 3.1.3 версия и сега имам само черен екран и мога да набирам само спешни номера.Пробвах с редсноу 9 и сноубрийз ,но проблема идва от това,че фармуъра като го сваля ми се отваря с daemontools и не мога да го вкарам в тези програми.свалих 3.1.3 и 3.1.2 фармуери, но не мога да ги използвам.Ако някой знае какъв е проблема да помага
Проблемът е, че си задал на браузъра по подразбиране да отваря файлове с разширение .ipsw с Daemon Tools. Чукни върху линка за изтегляне с десен бутон на мишката и избери Save as...
Със Sn0wbreeze в твоя случай няма смисъл да се мъчиш, няма да стане. Действай с Redsn0w. Но проблемът с отключването към други оператори ще си остане, освен ако не си с bootloader по-нисък от 5.9.
Със Sn0wbreeze в твоя случай няма смисъл да се мъчиш, няма да стане. Действай с Redsn0w. Но проблемът с отключването към други оператори ще си остане, освен ако не си с bootloader по-нисък от 5.9.
-
За съжаление пак не се получава този ipsw firmware не ми се получава както трябва.теглих го от различни места и по различен начин но същия резултат.Не изглежда като музикална кутийка,а просто някъв фаил дето не мога да го товоря и използвам.Благодаря все пак.аз ще се опитвам пък все някой ден ще успея 

Не разбрах само защо се опитваш да го отваряш? Просто когато Редсноу ти го поиска, му го посочваш.
Здравейте,имам iphone3gs фабрично отключен след 44 седмица,по грешка ъпдейтнах на 3.1.3 и загубих всичките си апликации от стария джейл. Въпросът ми е следният има ли някоя програма с която мога да го джейлна или трябва да чакам,защото вече повече от месец се ровя и нощо не намирам имате ли представа кога ще излезе нещо което да джейлне 3.1.3-5.12.01 Благодаря предварително
ще трябва да почакаш още много ми се струва и аз сам със 3.1.3 но за него няма дйайл.
Iphone 2 firmware 3.1.3 JB ФЗ
Iphone 4G firmware 6.0 ФО
Imac 21.5 intel core i7
ipad 2 3G firmware 5.0.1 JB ФО
Iphone 4 firmware 5.1.1
Iphone 4G firmware 6.0 ФО
Imac 21.5 intel core i7
ipad 2 3G firmware 5.0.1 JB ФО
Iphone 4 firmware 5.1.1
Здравейте имам аипод 2Г който не започва с мц джеилбреквал съм го по погрешка както доста от хората съм го ъпдейтнал на 3.1.3 правя всичко нужно с редсноу но като дам финиш на последната стъпка аипода отново няма фирмуеър! Ако може малко помощ мерси предварително
Сигурен ли си, че си с последната версия на Redsn0w, която е за iPod Touch 2G?
9.0.4 която изтеглих от сайт постнат във форума. 10 пъти го правих дава че всичко е ок а накрач като отворя аитюнс няма фирмъер :/
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 17&t=10931iNewbie написа:Някой тествал ли е това?
http://www.redmondpie.com/downgrade-iph ... fuzzyband/
Колега, може ли преди да ме засилиш към тема, която вече съм прочел поне да кликнеш на линка и да прочетеш заглавието. Ясно и точно пише, че темата е за бейзбанд 5.12.01 а не за 5.8. Интересуваме някой успял ли е да даунгрейдне 5.12.01 до работещо положение, независимо на коя версия на фърмуера?
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
Ами ти прочети малко повече преди да си сигурен, че някой ти е препратил погрешен линк!
Темата, която ти е дал victor11 е съвсем точна. Става въпрос за едиствения възможен начин за софтуерен downgrade на baseband. И това е възможно само ако телефона ти е с bootloader версия 5.8, които са много малко изобщо в целия свят!
Темата, която ти е дал victor11 е съвсем точна. Става въпрос за едиствения възможен начин за софтуерен downgrade на baseband. И това е възможно само ако телефона ти е с bootloader версия 5.8, които са много малко изобщо в целия свят!