Или другия вариант е да намериш форума на екстрасенсите и да питаш тях.

Да, чета. И понеже пише, че BlackRa1n отключва само Modem: 05.11.07, а въпросния телефон е с Modem:03.30.03, се чудя дали ще има проблем? Телефона не е мой и искам да работя на сигурно.intruder написа:Ти чете ли изобщо нещо?!
Правиш рестор с последната версия на iTunes до FW 3.1.2, след това следваш стъпките от 1-я пост.
Прочети всички теми от подписа ми за да няма наказания по-късно!
Как ресторва? Направи му рестор от ДФУ режим и тогава пробвай да джейлнеш.revolution написа:Здравейте,
направо не знам какво ставаМоя ипод го джейлнах по начина , който е описан в 1вия пост и нямах никакви проблеми.Сега един приятел ми даде да джейлна неговия ,но когато пускам дъжда и давам make it ra1n на ипода екрана става черен и не ми показва лицето на ГеоХот ,а стои черен.Изписва, че джейла е готов но ипода седи с черен екран и не мърда.5 пъти ресторвах и нищо
Някакви идеи ?
П.С. иПод-а е 3г 8гб с новия буутруум
Няма логика да не стане.... тествай на друг компщтър с друг кабел и т.н. Играй си докато стане. Пусни и втори блекрейн докато работи първия.... може и трети.... едновременно или последователно.revolution написа:да , рестора го правих през дфу и пак нищо