След като го Ресторнах с оригинален FW ми се показа икона сичко беше ок, направих както е обяснено на 1 страница нямаше никакви проблеми реснах тела и след това сложих СИМ карта и продалжаваше да си ми пише 'No Servise' отгоре в левия ъгъл...velikia7 написа:Този проблем не е само при теб seen0evil2
Имам същия проблем тестван със FW за ФЗ и после и със Originalen от Apple и не става и не става явно проблема не е само при мен.Явно начина работи само за ФО защото за моя не става.
Ресторнат вече 10 пъти
Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
-
Re: Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1.X BlackRa1n (Win&Mac)
Не си инсталирал blacksn0w !!!seen0evil2 написа:След като го Ресторнах с оригинален FW ми се показа икона сичко беше ок, направих както е обяснено на 1 страница нямаше никакви проблеми реснах тела и след това сложих СИМ карта и продалжаваше да си ми пише 'No Servise' отгоре в левия ъгъл...velikia7 написа:Този проблем не е само при теб seen0evil2
Имам същия проблем тестван със FW за ФЗ и после и със Originalen от Apple и не става и не става явно проблема не е само при мен.Явно начина работи само за ФО защото за моя не става.
Ресторнат вече 10 пъти
Прочети много добре първия пост и особенно към края му часта за blacksn0w!
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Здравейте отново.
Днес дойде и моя Iphone, 3G 8GB от щатите втора употреба (не знам към кой е заключен, предполагам АТ&Т) и след като онзи ден отключих едно 3G на мой приятел, реших че няма да е проблем и моя да го ъпдейтна до 3.1.2. Всичко с рестора минава гладко, но след това не мога да го активирам с Itunes. Дава ми обичайното съобщение "The SIM card in this Iphone does not appear to be supported" и грешката да въведа коректен ПИН. Махнал съл предварително използването на ПИН на друг телефон. Опитах отново но уви не стана.
Кажете моля ви, има ли възможност да не мога да го отключа? А така или иначе съм с 3.1.2 вече, на дали ще мога да слезна на 3.0 да речем.
Дайте съвет.
Мерси
Днес дойде и моя Iphone, 3G 8GB от щатите втора употреба (не знам към кой е заключен, предполагам АТ&Т) и след като онзи ден отключих едно 3G на мой приятел, реших че няма да е проблем и моя да го ъпдейтна до 3.1.2. Всичко с рестора минава гладко, но след това не мога да го активирам с Itunes. Дава ми обичайното съобщение "The SIM card in this Iphone does not appear to be supported" и грешката да въведа коректен ПИН. Махнал съл предварително използването на ПИН на друг телефон. Опитах отново но уви не стана.
Кажете моля ви, има ли възможност да не мога да го отключа? А така или иначе съм с 3.1.2 вече, на дали ще мога да слезна на 3.0 да речем.
Дайте съвет.
Мерси
1. Направи му jailbreak така както си е с blackra1n RC3. Просто спираш iTunes и пускаш blackra1n.
2. Unlock с blacksn0w.
2. Unlock с blacksn0w.
Голем си, всичко тръгна.intruder написа:1. Направи му jailbreak така както си е с blackra1n RC3. Просто спираш iTunes и пускаш blackra1n.
2. Unlock с blacksn0w.
Много ти благодаря, отново.

Аз имам и аз проблем с jailbrak-a с последния софтуер съм и като пусна блакрайн вкарва ме в рековери мод и до там.Пробвах с няколко упдейта на фирмуера но без успех
1. С какъв телефон си?
2. С последна версия на кое си - на FW, на iTunes или на blackra1n?
3. Спрян ли ти е iTunes като пускаш blackra1n RC3?
4. Опита ли на друг USB порт или на друг компютър?
2. С последна версия на кое си - на FW, на iTunes или на blackra1n?
3. Спрян ли ти е iTunes като пускаш blackra1n RC3?
4. Опита ли на друг USB порт или на друг компютър?
Телефона ми е neverlocked с последен FW, Itunes и boot опитах да го jailna с blackra1n RC3 и пак не стана пробвах и на друг компютър
На моя компютър и упдейта на FW не можах да си направя и itunes винаги го спирам
На моя компютър и упдейта на FW не можах да си направя и itunes винаги го спирам
Оправи си компютъра или пробвай на друг. Blackra1n работи. Ако има проблем то е другаде.Mazev написа:Телефона ми е neverlocked с последен FW, Itunes и boot опитах да го jailna с blackra1n RC3 и пак не стана пробвах и на друг компютър
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
-
Само да попитам телефона ми е 3г ,8гб ,фабрично закучен,не е от глобул ,FW 3.1.2 , само че незнам с кфа СИМ карта е кодиран и може ли поради тази причнина да ми пише 'No Servise' след всички испълнени инструкци от 1 страница ... 

Няма значение към коя мрежа е кодиран телефона, blacksn0w е универсален инструмент за отключване за ползване на всякакви сим карти. Също така е САМО за modem firmware 05.11.07. Провери си версията на модема на телефона.
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
-
еми тази ми е и версията и пак ми пише това No Servise ..... еи никога ми не става некоя програма от първия път ....
-
Някой знае ли кога се очаква, джейлбрек за iPod touch 8GB започващ с МС? Че така много гадно като не мога да си качвам кракнати приложения :S и като се изключи iPod-a.
Здравейте, днес ъпдейтнах 3ГС (купен от глобул отключен да работи с други сим карти) с 3.1.2, сложиш Сидия, но пак немога да инсталирам приложения - излиза ми грешката в айтюнс, все едно, че не е джейлбрейкнат! Незнам къде греша. Рестовах го вече 10-на пъти, пробвах, като деиснталирах итюнс, но нямаше резултат! Моля ако някой има представа къде греша да помогне. Благодаря!
Restore с оригинален фирм от iTunes и пускай дъждеца. Виж с wi-fi то на телефона да не ти идва от него проблема с Cidia
iPhone 3G 8GB black 3.1.2 FW
Unloched by Blacksn0w
Unloched by Blacksn0w
А инсталирал ли си AppSync 3.1 от Cydia(repo.beyouriphone.com)?
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Iphone 3G s 32 gb -вече съм с 3.1.2 Jailbreak -огромно благодаря..стана за броени минути без никакви проблеми. 

-
Здравейте
Имам IPOD 2G 8GB искам да го джелбрекна, но стигам до тази стъпка и не става по натам.
Ако искате джейлбрейк и ънлок влизате в blackra1n.com и си сваляте приложението. Връзвате телефона към USB кабела и стартирате програмата. Натискате бутона "make it ra1n" и чакате. След това стартирате иконката на екрана на телефона ви blackra1n и слагате отметки на Cydia и на sn0w. След което натискате бутона Install - Done
Ако искате джейлбрейк и ънлок влизате в blackra1n.com и си сваляте приложението. Връзвате телефона към USB кабела и стартирате програмата. Натискате бутона "make it ra1n" и чакате. След това стартирате иконката на екрана на телефона ви blackra1n и слагате отметки на Cydia и на sn0w. След което натискате бутона Install - Done
При мен всичко стана от първия път. Свързах телефона към компютъра, избрах ъпдейт от iTunes, после пуснак BlackRa1n и натиснах бутона, телефона сам се вкара в DFU режим и след което се отключи, инсталирах си Cydia и от Manage>Source добавих http://www.blackra1n.com и после инсталирах BlackSn0w (6kb) дори и не ми иска да рестартирам телефона и накрая даже си ънинсталнах BlackRa1n. All done.
iPhone: 2G 16GB
Windows: Vista
Последно промяна от batence на 21 Ное 2009, 05:44, променено общо 1 път.
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Re: Здравейте
И какво става като стигнеш до тази стъпка? Ти разбира се не трябва да маркираш sn0w.castellammarese написа:Имам IPOD 2G 8GB искам да го джелбрекна, но стигам до тази стъпка и не става по натам.
За да няма недоразуменя - BlackSn0w е само за iPhone 3G/3GS (Modem firmware 05.11.07). iPhone 2G (Modem firmware 04.05.04_G) се отключва с BootNeuter за който има линк към ръководство в първия пост.batence написа:При мен всичко стана от първия път. Свързах телефона към компютъра, избрах ъпдейт от iTunes, после пуснак BlackRa1n и натиснах бутона, телефона сам се вкара в DFU режим и след което се отключи, инсталирах си Cydia и от Manage>Source добавих http://www.blackra1n.com и после инсталирах BlackSn0w (6kb) дори и не ми иска да рестартирам телефона и накрая даже си ънинсталнах BlackRa1n. All done.
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Само искам да питам, с неактивиран или чисто нов 3GS закупен сега, явно с новия боот, от Америка мога ли да направя activate, jailbreak, unlock и ще мога ли да го използвам нормално. Сега съм с 2Г, там нещата седят различно и проблеми няма.
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
За 1324149102430192834180932841 път:
ДА ще можеш. Само че ако телефона се рестартира поради каквато и да било причина няма да се стартира нормално, и ще трябва да го стартираш като го вържеш към компютър, пуснеш blackra1n и натиснеш 'make it ra1n'.
ДА ще можеш. Само че ако телефона се рестартира поради каквато и да било причина няма да се стартира нормално, и ще трябва да го стартираш като го вържеш към компютър, пуснеш blackra1n и натиснеш 'make it ra1n'.
-
- Обратна връзка:
При мен се получи без проблеми.
Благодаря
Благодаря
Без Адреналин - Няма Забавление
предполагам, че някой вече е питал това, което ще питам и аз, но за съжаление никъде не можах да намеря такава тема - Ако си взема Iphone 3GS от Англия (тоест заключен към О2), ще мога ли да си го отлюча и jailbreak-на ? Не говоря за точна версия на baseband-a, говоря попринцип има ли проблеми с откючване на телефоните заключени към О2. Може въпроса да е много глупав, но не съм наясно на какъв принцип е заключването при тях.
Мерси предварително
Мерси предварително