Не ти трябва капчица , а снежинка на която да пише Sn0w пускаш е и се радваш на откл. телефонCoco_Mademoiselle написа:Добре, направих глупост и ресторнах до 3.1.2. Джейлбрекнах с блекрейн обаче ми се появява само Сидия, без капчицата на Блекрейн... Как да го отключа? Почвам да се панирам.
Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
-
Re: Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1.X BlackRa1n (Win&Mac)
Който чете ке сполучи , който не чете ке си удря главата 

-
Мерси, оправих се! Хубаво било да имаш телефонMr.Phoenix написа:Не ти трябва капчица , а снежинка на която да пише Sn0w пускаш е и се радваш на откл. телефонCoco_Mademoiselle написа:Добре, направих глупост и ресторнах до 3.1.2. Джейлбрекнах с блекрейн обаче ми се появява само Сидия, без капчицата на Блекрейн... Как да го отключа? Почвам да се панирам.

iPhone 3GS FW iOS4 Jailbroken & Unlocked
iPod 2G FW 3.1.3
iPod 2G FW 3.1.3
здравейте аз съм с iphone 3g с версия 3.0 i beisband 5.11.07 . jeilbreiknat s модифициран фримуеър. бих желал да направя ъпдейт до 3.1 защото черния сняг не може да ми се инсталира да си отключа сим картата. бихте ли ми казали какъв фърмуеър да ползвами как да го ъпдеитна
Здравей, просто давай ъпдейт в iTunes, и чакаш програмата сама да ти обнови телефона, след това спираш iTunes и следваш стъпките в първия пост. Това е.keivin__2 написа:здравейте аз съм с iphone 3g с версия 3.0 i beisband 5.11.07 . jeilbreiknat s модифициран фримуеър. бих желал да направя ъпдейт до 3.1 защото черния сняг не може да ми се инсталира да си отключа сим картата. бихте ли ми казали какъв фърмуеър да ползвами как да го ъпдеитна
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Re: Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.X.X BlackRa1n (Win&Mac)
И при мен стана и вече всичко е ОК.nrj написа:Прибавяш в Cydia сорса http://cydia.iphoneil.net/ и инсталираш pushfix. При мен стана.beno2377 написа:Аз го сложих без да активирам телефона през itunes, тъй като нямам оригиналната сим карта. Телефона ми е iphone 3gs фабрично заключен към ATT. Мрежата работи. Но тъй като не е активиран през itunes съответно не съм заредил и yotube и сега не работи. Има ли начин да се активира и youtube?
Здравейте,
Изчетох всичко и не става и не става.
След 10-то кратни опити да ъпдейтна през Itunes на 3.1.2, ми излиза тази грешка

Преди да реша да го направя това, се опитвах директно да пусна blackra1, но ми дава само waiting for device и до там.
Моля ви дайте акъл къде бъркам!
Iphone, 3G 8GB
Itunes 9
Net Framework 2.0
Мерси.
Изчетох всичко и не става и не става.
След 10-то кратни опити да ъпдейтна през Itunes на 3.1.2, ми излиза тази грешка

Преди да реша да го направя това, се опитвах директно да пусна blackra1, но ми дава само waiting for device и до там.
Моля ви дайте акъл къде бъркам!
Iphone, 3G 8GB
Itunes 9
Net Framework 2.0
Мерси.
Не си написал с какъв фърмуер си в момента?
Иначе грешката от iTunes е пределно ясна - калпав ти е интернета и не може да изтегли оригиналния фърмуер.
Иначе грешката от iTunes е пределно ясна - калпав ти е интернета и не може да изтегли оригиналния фърмуер.
Телефона е на мой приятел.
Казва, че е дал ъпдейт в Itunes, и че "всичко е свършило"
т.е с FW3.1
. А относно грешката-интернета ми е екстра ( свалям фирмуера с 1.2МВ/сек.), а и ми я дава точно когато оства 1мБ за даунлоуд.
Махнах рутера, за да не би той да ме ебава, но уви не.
Сега телефона може да е в 2 състояния.
1.Само ябълката, както е в момента
2.Черен екран,след като го вкарам в DFU.
Преди 2 седмици се опитвах да го джейлна по този начин
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 58&start=0,
но към края на процедурата с червения сняг, забива и до там.
И така сега нито напред нито назад.
Дали не се е брикнал се чудя.
Да добвая, че се опирах с shift+restore с оригинален FW (не през Туньо), но ми дава, че не е софтуера не е съвместим. Същото съобщение преди малко като се опитах да дауногрейдна с редсноу.
Казва, че е дал ъпдейт в Itunes, и че "всичко е свършило"

. А относно грешката-интернета ми е екстра ( свалям фирмуера с 1.2МВ/сек.), а и ми я дава точно когато оства 1мБ за даунлоуд.
Махнах рутера, за да не би той да ме ебава, но уви не.
Сега телефона може да е в 2 състояния.
1.Само ябълката, както е в момента
2.Черен екран,след като го вкарам в DFU.
Преди 2 седмици се опитвах да го джейлна по този начин
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 58&start=0,
но към края на процедурата с червения сняг, забива и до там.
И така сега нито напред нито назад.
Дали не се е брикнал се чудя.
Да добвая, че се опирах с shift+restore с оригинален FW (не през Туньо), но ми дава, че не е софтуера не е съвместим. Същото съобщение преди малко като се опитах да дауногрейдна с редсноу.
Здравейте на всички!
Научих процедурата на първа страница наизуст, но нещо не ми се получава работата. Имам фабрично отключен iPhone 3GS 32GB, дойде с 3.1.2. Искам да го ДЖБ, ама не ми се получава... Ето какво правя.
1. Правя рестор през иТюнса, без шифт, пускам юТюб...
2. Свалям BlackRa1n за Mac, понеже съм на такъв. иТюнса е последна версия, проверено е.
3. Свързвам телефона и изкл. иТюнса.
4. MAKE IT RA1N!
5. Всичко върви по "план" до момента, когато трябва да ми се появи спрингборд-а, но това не става. Излиза иТюнс иконката + кабела и казва, че телефона е в рековъри моуд и до там.
Какво правя от тук нататък...
6. След стъпка 5 затварям BlackRa1n и го пускам наново, така както на телефона продъжлава да седи кабела и иТюнс иконата.
7. Тоя път всичко си минава и ми се появява спринга и там го я има иконката на дъждеца.
8. Пускам го, свалям САМО Сидиата и я инсталирам.
9. Махам BlackRa1n от телфона..
10. Всичко си работи както си трябва. Обаче, ако задържа он/офф бутона и угася телефона, после няма пускане, излиза иконката на иТюнса и кабелчето.
Къде бъркам, мамка му
Притеснява ме факта, че при мен не става от първия път (не излиза спринга), а трябва 2 пъти да пускам BlackRa1n в началото на процедурата.
До колкото разбирам, на фабрично откл. телефони не им трябва отключване, а САМО дъждеца.
Благодаря предварително за помощта.

Научих процедурата на първа страница наизуст, но нещо не ми се получава работата. Имам фабрично отключен iPhone 3GS 32GB, дойде с 3.1.2. Искам да го ДЖБ, ама не ми се получава... Ето какво правя.
1. Правя рестор през иТюнса, без шифт, пускам юТюб...
2. Свалям BlackRa1n за Mac, понеже съм на такъв. иТюнса е последна версия, проверено е.
3. Свързвам телефона и изкл. иТюнса.
4. MAKE IT RA1N!
5. Всичко върви по "план" до момента, когато трябва да ми се появи спрингборд-а, но това не става. Излиза иТюнс иконката + кабела и казва, че телефона е в рековъри моуд и до там.
Какво правя от тук нататък...
6. След стъпка 5 затварям BlackRa1n и го пускам наново, така както на телефона продъжлава да седи кабела и иТюнс иконата.
7. Тоя път всичко си минава и ми се появява спринга и там го я има иконката на дъждеца.
8. Пускам го, свалям САМО Сидиата и я инсталирам.
9. Махам BlackRa1n от телфона..
10. Всичко си работи както си трябва. Обаче, ако задържа он/офф бутона и угася телефона, после няма пускане, излиза иконката на иТюнса и кабелчето.
Къде бъркам, мамка му

Притеснява ме факта, че при мен не става от първия път (не излиза спринга), а трябва 2 пъти да пускам BlackRa1n в началото на процедурата.
До колкото разбирам, на фабрично откл. телефони не им трябва отключване, а САМО дъждеца.
Благодаря предварително за помощта.

@mlqsko - всичко си правиш както трябва. Телефона ти е явно с новия bootloader (виж си серийния номер на телефона 4-тата и 5-тата цифра сигурно образуват число > 41) и поддържа само tethered jailbreak (след рестарт се пали само с blackra1n).
87942... така почва.intruder написа:@mlqsko - всичко си правиш както трябва. Телефона ти е явно с новия bootloader (виж си серийния номер на телефона 4-тата и 5-тата цифра сигурно образуват число > 41) и поддържа само tethered jailbreak (след рестарт се пали само с blackra1n).
Блах! И какво? Няма ДЖБ за мен все още и ще трябва да изчакам?
@tinu6a
1. Теглиш това 3.1.2 (3G) - iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore.ipsw
2. Вкарваш телефона в DFU mode.
3. В iTunes Shift+Restore и посочваш файла от т.1
3. Пускаш blackra1n.
3. Пускаш blackra1n.
Както вече казах jailbreak има, но само tethered, което означава, че ако по някаква причина телефона се рестартира, ще изпадне в Recovery mode, и трябва да се пусне пак с blackra1n.mlqsko написа: 87942... така почва.
Да, това напълно го разбрах. Друго попитах... сега се чака да излезе експлойт (нова версия на дъждеца?), за да бъде пълен ДЖБ, а не като при мен?intruder написа:Както вече казах jailbreak има, но само tethered, което означава, че ако по някаква причина телефона се рестартира, ще изпадне в Recovery mode, и трябва да се пусне пак с blackra1n.mlqsko написа: 87942... така почва.
Всичко това което пишете вече е писано няколко пъти. И в първия пост го пише че за някои нови модели на iPhonе 3G/3GS джейлбреака е "временен". След рестарт не се губи нищо но трябва да пуснете blackra1n за да го изкара от рекавъри мод-а. Това е.
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Хиляди благодарности на intruder за FW и насоките.
Телефона тръгна
Забравих да отбележа,че е закупен от Глобул.
След като го активирах през Itunes директно ми намери мрежа.
Няма я обаче иконката blackra1n и Cydia
, а телефона ще работи с М-телска карта.
Пак ли трябва да пусна blackra1n или...? Извинявам се,че питам но предпочитам да работи с Глобулската отколкото с никаква
Благодаря отново !
Edit:
Всичко е готово.
мерси на всички съдействали телефоните ни пак да работят
Телефона тръгна

Забравих да отбележа,че е закупен от Глобул.
След като го активирах през Itunes директно ми намери мрежа.
Няма я обаче иконката blackra1n и Cydia

Пак ли трябва да пусна blackra1n или...? Извинявам се,че питам но предпочитам да работи с Глобулската отколкото с никаква

Edit:
Всичко е готово.
мерси на всички съдействали телефоните ни пак да работят

За колегата над мен.
С това става супер лесно, следвай го и си ти
С това става супер лесно, следвай го и си ти

intruder написа:@tinu6a
3. Пускаш blackra1n.
-
Искам да ви помоля за помощ инсталирах Cydia след това обаче не знам как да продалжа и да инсталирам blacksnow Защото като вляза в Cydia предпологам Че от там трябва да се инсталира ми излизат савсем други неща
Еssential Upgrade
one or more esential packages are currently out of date. If these upgrades are not performed you are likely to encounter errors.Да не говорим че Other ми скочи с над 300МB и дали ще мога да го намяля.Съжалявам за глупавитет вапроси но цял ден четох по форомите и пак се изданих
Пишете помогнете моля ви
Еssential Upgrade
one or more esential packages are currently out of date. If these upgrades are not performed you are likely to encounter errors.Да не говорим че Other ми скочи с над 300МB и дали ще мога да го намяля.Съжалявам за глупавитет вапроси но цял ден четох по форомите и пак се изданих

email:vladkotrg@abv.bg
Отговора на въпроса ти го пише с големи букви в началото на първия пост.....
Вземи да го прочетеш
Не си казал с какъв модел си?
Вземи да го прочетеш
Ако имаш "blackra1n" инсталиран на телефона от там също се инсталира снега.Cydia Source: http://www.blackra1n.com - Ако искате само ънлок.
Не си казал с какъв модел си?
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
-
Здравеите, може ли малко помощ правя сичко от началната страница и не ми се показва иконата на телефона blackra1n ,телефона ми е: iPhone 3g 8GB фабрично заклучен с FW 3.1.2 ...
ако някои знае как да го оправя моля за помощ,благодаря предварително
ако някои знае как да го оправя моля за помощ,благодаря предварително

С оригинален FW 3.1.2 ли си или с Custom?
ами .... проблема ти е в ползването на бутона "Търсене"
я виж http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 00&p=97173
я виж http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 00&p=97173
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Този проблем не е само при теб seen0evil2
Имам същия проблем тестван със FW за ФЗ и после и със Originalen от Apple и не става и не става явно проблема не е само при мен.Явно начина работи само за ФО защото за моя не става.
Ресторнат вече 10 пъти
Имам същия проблем тестван със FW за ФЗ и после и със Originalen от Apple и не става и не става явно проблема не е само при мен.Явно начина работи само за ФО защото за моя не става.
Ресторнат вече 10 пъти
Men ако си мислиш че си поставил някъв линк жестоко се лъжешcvalio написа:ами .... проблема ти е в ползването на бутона "Търсене"
я виж viewtopic.php?f=18&t=13700&p=97173&hilit=Инсталиране+на+приложения#p97173