TinyUmbrella - как да я ползваме
Re: TinyUmbrella - как да я ползваме
Изтеглих най-новата версия 4.32.01, но тя не ми показва, че телефона е свързан. С предната версия нямах проблем. Използвам Windows 7 x64. Някакви идеи ?
iPhone 4 16 GB, FW 4.3.1, ФЗ Мтел
Мога ли да попитам... примерно съм запазил сигнатури от Tinyumbrella на друг компютър... и след което съм качил версията на телефона..
тия сигнатури запазените как да ги прехвърля на друг компютър? един вид искам да ползвам запазените сигнатури от друг компютър...
тия сигнатури запазените как да ги прехвърля на друг компютър? един вид искам да ползвам запазените сигнатури от друг компютър...
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Свали си TinyUmbrella на другия компютър и си ги запази
На кмпютъра на който си ги запазил са папка .shsh намира се в C/users/твоето име/.shsh.

И в тая папка файловете какво да ги направя? да ги прехвърля от единия на другия компютър и да ги заместя?
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
На втория компютър ако си свалил TinyUmbrella и си ги запазил не прави нищо. Те са си там вече
пак в същата папка 

Пичове запазването на сигнатурите преди джейл ли се прави или може и след като съм джейлнал телефона да ги запазя?
Защото като си купих телефона го качих на 4.3.3 след това го джейлнах,а скоро разбрах за тези сигнатури и ги запазих при 4.3.3 джейлбрейкнат.Проблем ли е това или ми върши работа в бъдеще ако искам да далнгрейдвам?
Защото като си купих телефона го качих на 4.3.3 след това го джейлнах,а скоро разбрах за тези сигнатури и ги запазих при 4.3.3 джейлбрейкнат.Проблем ли е това или ми върши работа в бъдеще ако искам да далнгрейдвам?
Не е проблем.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
iPad Air 32GB Space Grey
- nasoblg95
- Обратна връзка:
За проблема с ресторването на iPad 2.
Вече ще можем да ресторваме с 4.3.x, ако имате запазени сигнатури за фирма, с който ще ресорвате или ще можем поне докато Епъл не пуснат iOS 5.0 официално. Влезнете в блог спота на TinyUmbrella и вижте какво е написал notcom
цък
Вече ще можем да ресторваме с 4.3.x, ако имате запазени сигнатури за фирма, с който ще ресорвате или ще можем поне докато Епъл не пуснат iOS 5.0 официално. Влезнете в блог спота на TinyUmbrella и вижте какво е написал notcom
цък
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Има нова версия на TinyUmbrella 5.00.07 която позволява да се ресторва без да ви дава грешка 10ХХ само трябва да се махне отметката от "UPDATE iPHONE 4 BASEBAND".
Искам да попитам сега съм на версия 4.3.3 айфон4 джейлнат с турбо сим и добре че не съм от хората които действат без да питат.
Може въпросите ми да са глупави,ама нали затова е форума тези които знаят да помагат на тези които не разбират.
И така на въпроса,запазил съм си сигнатурите просто защото някой беше казал да се направи,без да знам какво правя,сега в Сидия имам следните сигнатури.
http://imageshack.us/photo/my-images/52/picturebp.png/
какви трябва да са ми настройките в Advance -tinyunmbrella защото има една опция overwrite която ме притеснява да не си загубя сигнатурите 4.3.3
Tinyunmbrella пише че имам запазени сигнатури,ама аз не съм сигурен дали съм се справил както трябва.
Може въпросите ми да са глупави,ама нали затова е форума тези които знаят да помагат на тези които не разбират.
И така на въпроса,запазил съм си сигнатурите просто защото някой беше казал да се направи,без да знам какво правя,сега в Сидия имам следните сигнатури.
http://imageshack.us/photo/my-images/52/picturebp.png/
какви трябва да са ми настройките в Advance -tinyunmbrella защото има една опция overwrite която ме притеснява да не си загубя сигнатурите 4.3.3
Tinyunmbrella пише че имам запазени сигнатури,ама аз не съм сигурен дали съм се справил както трябва.
И аз имам един въпрос, чрез TinyUmbrela можем ли да направим downgrade и на basebanda заедно с версията на iOS-a ако имаме запазени сигнатури, или е възможно сваляне само и единствено на версията на iOS-a? 

- nasoblg95
- Обратна връзка:
baseband няма как да свалиш приятел. Единствено ако bootloadera ти е 5.08, но е малко вероятно това 

iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Ок мерси за бързият отговор, имам и друг въпрос. Сега направих back up както е по написания гайд. Аз съм с версия на iOS 4.3.3, a tinyumbrella ми изписва че записва някакви файлове на 4.3.5 като му дам Save SHSH. Аз ли нещо не правя както трябва или нещо не е наред 

Значи нямаш запазени за предишни версии .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
- nasoblg95
- Обратна връзка:
TinyUmbrella запазва само тези сигнатури, които се пдописват. Ако не си запазил за 4.3.3 преди когато се подписваше сега нямаш никакъв шанс да ги запазиш от там. 

iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
-
Здравейте имам проблем четох четох и мисля,че направих всичко както е описано,но докато се инсталира версиата ми изписва грешка 20 и тел остава в рикъвъри мод.Помогнете какво не правя както трябва.С 4.3.5 съм и искам да си върна 4.3.3 имам запазени сигнатури,но нещо не става.С ФЗ към глобул съм и го ползвам с глобулска карта ако има значение айфон 4.Благодаря
- nasoblg95
- Обратна връзка:
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=27691
Сваляш един къстъм от тука за 4.3.3. Щом го използваш към Глобул сваляш неактивиран и си го активираш сам. Сваляш къстъма, вкарваш телефона в DFU ( в темата пише как ) след това влизаш в TinyUmbrella и даваш Start Tss Server и тогава ресторваш. Влизаш в iTunes shift+restore и избираш сваления къстъм от темата.
Сваляш един къстъм от тука за 4.3.3. Щом го използваш към Глобул сваляш неактивиран и си го активираш сам. Сваляш къстъма, вкарваш телефона в DFU ( в темата пише как ) след това влизаш в TinyUmbrella и даваш Start Tss Server и тогава ресторваш. Влизаш в iTunes shift+restore и избираш сваления къстъм от темата.
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
-
С айфон4 а в темата не виждам за него?
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Как да не ги виждаш бе човек 
4.3.3
4 (GSM):
- предварително активиран (за тези които нямат сим карта на оператора за активация)
iPhone3,1_4.3.3_8J2_Custom_Restore_Activated.ipsw (658.53 MB) http://www.multiupload.com/AO2ML4KHU0
- неактивиран, за тези които имат сим карта за активация
iPhone3,1_4.3.3_8J2_Custom_Restore_NonActivated.ipsw (658.61 MB) http://www.multiupload.com/9M9XV2AGF8

4.3.3
4 (GSM):
- предварително активиран (за тези които нямат сим карта на оператора за активация)
iPhone3,1_4.3.3_8J2_Custom_Restore_Activated.ipsw (658.53 MB) http://www.multiupload.com/AO2ML4KHU0
- неактивиран, за тези които имат сим карта за активация
iPhone3,1_4.3.3_8J2_Custom_Restore_NonActivated.ipsw (658.61 MB) http://www.multiupload.com/9M9XV2AGF8
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
-
Дали може да ми кажете програма за mac с която да направя даунгрейда че TinyUmbrella е за win. Благодаря
-
Правя всичко това което е описано в темата,но когато пусна айтюнс минава екстракт софтуера и на проверката на телефона ми дава грешка 3194.Може ли някой да помогне.Благодаря
TinyUmbrella слагаш отметките на "Set hosts to Cydia on Exit" и "Request SHSH from Cydia", махаш отметката от "UPDATE iPHONE 4 BASEBAND".След което излизаш от TinyUmbrella.Ако наистина имаш SHSH за 4.3.3 си качваш къстъма(няма да ти даде грешка 3194).TinyUmbrella не е само за Win. http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/
-
Благодаря всичко е ок.
-
Да ама не виждам за мак или нещо аз не се ориентирам.