Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
Torev написа:Не е реплика, просто е бил гаранционно подменен, от къде гледаш IMEI номера, директно от телефона ли?
Да директно от тела. Но ме притеснява и все пак го върнах, сравнявах го с 4 и екрана на 4с бе с 2 милиметра по-малък. Благодаря за отговора.
Оказа се реплика, тъй като го върнах, сега е пуснат за продажба като 95% реплика.
Моят iphone 4 s IMEI 012843009063594 и модел MC604ZP/A фабрично откючен ли е или не,ще мога ли да го restore с itunes,защото не иска да се свърже с Macbooka ми,и ми изписва че иска restore?
Последно промяна от assinka на 26 Авг 2013, 16:38, променено общо 1 път.
здравейте на всички, има едно питане относно айфон 4с, човека от който го взех ми каза че е заключен към теле2 норвегия, сложих му такава карта, преди това сложих и на теленор норвегия и в двата случая ми казва No service и това е, от този сайт казва сим ънлокед, идея?
IMEI: 013038003884553
Serial Number: DNYGV6PRDTC0
Activated: Yes
Telephone Technical Support: Expired
Repairs & Service Coverage: Expired
Estimated Purchase Date: December 30, 2011
Country Purchased: Norway
SIM Lock: Unlocked
правих го ресетнах целия телефон, картите са активни и 2те които слагам, на едната изписва името на оператора и сигнал 0 само името на оператора пише, а на другата направо казва No service...
мисля че разбрах къде е ключа.. този от който закупих телефона в норвегия, го е обявил за откраднат/изгубен в швеция и няма тръгване, някакъв шанс за този телефон?
Ако си в Норвегия и искаш да го ползваш там, шансът е нулев щом е блокиран, той е блокиран от всички оператори в страната и каквото и да му се сложи, щом е на територията на държавата, ще дава no service. По - добре го продай в друга държава или го земени, за друг.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
айфона ми е 4с в момента го ползвам с x-sim, проверих на сайта, който видях тук чрез имей и ми излезе това:
искам да ми кажете дали може да си го factory unlock-на? ще съм ви благодарен
Пробвай да махнеш х-сим, сложи само твоята сим карта, след това го синхронизирай с itunes и ако информацията от сайта е вярна би трябвало да имаш фабрично отключен телефон.
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
защото преди около година някой ми беше казал че телефона има договор с sunrise швейцария до февруари 2014, и чак след това ще може да бъде отключен.
а са ми казвали да не вкарвам в телефона оригиналния слот за сим картата защото това автоматично ще ъпдейтне телефона и тогава х сима няма да може вече да работи, както и ако го синхронизирам с itunes май също автоматично се ъпдейтва
Този imei номер, който сте въвели от държача ли е? Ако е същия, като този на телефона, значи няма проблем. Може да се синхронизира (backup) без да се update, просто ако Ви попита за update, го откажете. Можете първо да си сложите сим картата и без да го синхронизирате да видите какво ще стане, препоръчително е телефона да е вързан към WiFi.