Ммммм да! Програмата не работи ако не си маркирал подмяна на лого в QuickPWN, като си джейлвал телефона си. При мен се полу4ава съ6ото не6о. Не6е и не6е. Не иска да го сменя, за6ото не бях маркирал отметката. Така, 4е не става. Просто предполагам, 4е е това.tonygti написа:еми не става. ресвам и пак излиза оригиналното лого
edit: явно нещо ми е станало с програмката. При мен като я пусна въобще не ми излиза като на скрииншотовете в първия пост а направо ми изкарва: start и като го натисна ми излиза image picker, download image и restore default. Аз избирам download image, но като я изтегли пак ми показва оригиналното лого...
Пробвах да я деинсталирам и инсталирам на ново и пак същото. Някой срещал ли е подобен проблем??
HOWTO: Смяна на bootlogo без рестор
Re: HOWTO: Смяна на bootlogo без рестор
- The Shaman
- supporter
Работи си перфектно, няма нужда да си сменил логото при брейка. В първия пост си пише, че просто би улеснила хора които са го сменили. Проблема е другаде.
ама при мен стана първи път, и какво се бях присетил след 1-2 седмици, и опитах да го сменя отново но не искааа. Направи ми впечатление, че програмката не е със същото меню. Сега нямам отдолу черна ивица на която да пище download. Download вече ми е горе в менюто на програматаmachoman написа:Ммммм да! Програмата не работи ако не си маркирал подмяна на лого в QuickPWN, като си джейлвал телефона си. При мен се полу4ава съ6ото не6о. Не6е и не6е. Не иска да го сменя, за6ото не бях маркирал отметката. Така, 4е не става. Просто предполагам, 4е е това.tonygti написа:еми не става. ресвам и пак излиза оригиналното лого
edit: явно нещо ми е станало с програмката. При мен като я пусна въобще не ми излиза като на скрииншотовете в първия пост а направо ми изкарва: start и като го натисна ми излиза image picker, download image и restore default. Аз избирам download image, но като я изтегли пак ми показва оригиналното лого...
Пробвах да я деинсталирам и инсталирам на ново и пак същото. Някой срещал ли е подобен проблем??

- The Shaman
- supporter
При новата версия е така.tonygti написа:Download вече ми е горе в менюто на програмата
еми сигурно е така, но явно с нея просто не иска да сложи ново лого...The Shaman написа:При новата версия е така.tonygti написа:Download вече ми е горе в менюто на програмата

И при мен не се получава
същия проблем като при другите потребители, от image picker като избера и дам Flash се показва отдолу една лента и така си седи 

Извинявам се, но наистина се нуждая от помощ за този iPhone... Напраих схемите дръпнах LogoMe инсталирах го и след това като му дадох флаш и рестартирах телефона не иска да се пусне и стои само един бял екран коит по някои време са сменя с черен и така се редуват и сега се чудя ко да го правя
Моля помогнете ще съм мн благодарен 

При мен нааааай-накрая се получи, за което благодаря за ръководството
А по въпроса със сайтовете където може да качите картинката(нищо, че най-лесно става като ви е в телефона
) си изтеглете един HTTP File Server, който е само 1 еxe, казва се HFS има го във всяка търсачка и само го пускате влачите картинката в левия прозорец и отгоре се вижда адреса на изображението 

- noo_good
- Обратна връзка:
Някой знае ли дали работи с 3.0 

by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
Peace

Мисля, че за сега не. Ако някой пробва, нека да каже.
- noo_good
- Обратна връзка:
Пробвах,но без успех... 

by NoGood
Peace
Peace