Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
Имам Голям проблем.. виждам че и други са го имали.. Моля някои да ми каже защо постоянно ми дава connection time out... Имам Putty , FileZilla и WinSCP. Всичко е както трябва, IP - User - pass.. Обаче дотам и немога да са варжа.. рестартирах компютъра, телефона.. махнал съм заключването, пуснал съм през Boss-a WI-FI SSH и connection time out!!! Направо незнам какво да правя.. Моля помощ.. Благодаря Предварително!
да със FileZilla.. Ip-to наистина ми е друго но аз преписвам това което ми е на wifi-то на тел. Обаче има нещо друго.. предниа път като се вразвах бях със 2G 4GB a сега съм с 3G 16GB.. и сега немога и немога да са сваржа!!!
До преди 2-3 месеца нямах никакви проблеми с достъпа с WinSCP през SSH. От тогава не съм го ползвал(незнам на коя версия последно го ползвах може би е била 2.0).
Сега съм на Iphonе 2G v.2.1
Днес ми трябваше нещо и пробвах пак да вляза и стигам до user:root и pass: alpine, и нищо отказва ми достъп.
Да не би на тази версия да е различна паролата, моля помогнете???
Ок де,само аз ли не мгоа да си дръпна Boss preffs от cydia-та..."Timedout/Cache error" или нещо такова?
Proud owner of:NES/SNES/Nintendo 64/Game boy/Gameboy pocket/GBA/GBASP/PSP/PS1/PS2/PS2-Slim/PS3/Sega 32x/Sega mega drive2/Iphone 2g-16gb/Iphone 4 32gb and still gaming
PunkoHead написа:Пробвай утре.. Може би имат проблем със сорса
Хмм сега дори не мога да се свържа с телефона си.Начин да стане без boss preffs-а?
*Едит* Явно може
Последно промяна от Neckross на 26 Мар 2009, 01:43, променено общо 1 път.
Proud owner of:NES/SNES/Nintendo 64/Game boy/Gameboy pocket/GBA/GBASP/PSP/PS1/PS2/PS2-Slim/PS3/Sega 32x/Sega mega drive2/Iphone 2g-16gb/Iphone 4 32gb and still gaming
bojev написа:аз също имам проблем.не ми изписва IP-то на телефона.пускам му WI-FI , но никъде не ми го изписва.
Settings>Wi Fi>On Би трябвало да ти излезе списък с мрежите,свързваш се към твоята и после има една стрелка>клик и най-отгоре трябва да видиш ip-to
Здравейте, имам следния проблем
За първи път се опитвам да влезна в телефона през WinSCP, пускам WiFi и SSH инсталирам WinSCP настройвам го както е описано в темата (ip, root, alpine, SCP) и накрая резултата е следното съобщение за грешка: "Server unexpectedly closed network connection". Tелефона е iPhone 2G 8GB 2.2.1
Някакви идеи?
Как мога като съм задал права на дадено приложение, след това да я махна, защото без да искам зададох права на всички приложения в /private/var/stash/Applications.vUNnXb папката и сега някои приложения не се отварят или са бъгави.
Zlatko написа:Как мога като съм задал права на дадено приложение, след това да я махна, защото без да искам зададох права на всички приложения в /private/var/stash/Applications.vUNnXb папката и сега някои приложения не се отварят или са бъгави.
Права не се дават и отнемат, само се променят. Т.е.трябва да помниш какви са били преди промяната:)
Zlatko написа:Как мога като съм задал права на дадено приложение, след това да я махна, защото без да искам зададох права на всички приложения в /private/var/stash/Applications.vUNnXb папката и сега някои приложения не се отварят или са бъгави.
Права не се дават и отнемат, само се променят. Т.е.трябва да помниш какви са били преди промяната:)
ами като съм инсталирал ibluetooth от cydia, а cydia при самото преинсталиране на телефона и ги изтрих, после ги качих пак наново и пак същото
Почни от начало:
1.Модел?
2.Фърмуеър?
3.Откл. или заключен?
Какъв е всъщност проблема? Обясни нещата в реда по който си ги правил, че май нещо не загрявам.
Ако някъде има решение на твоя проблем, но не вдяваш- пиши ЛС да не пълниме темата излишно.