Iphone 7 не се чува по време на разговор

Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
mizunno

Iphone 7 не се чува по време на разговор

Мнение от mizunno »

Здравейте, нов съм във форума и се надявам да не съм объркал раздела. Ако съм объркал, моля да ме извините.
Проблемът ми е следния - не чувам нищо по време на разговор, мен също не ме чуват, а от време на време се чува едно отвратително пръщене(отсреща също казват, че ме чуват много лошо). Без значение е дали аз набирам(когато набирам не се чува сигнал) или не, след рестарт телефона се оправя за кратко и пак...старата песен на нов глас. Искам да кажа, че това се случи за пръв път преди 3 дни, а телефона нито е изтърван, нито мокрен(поне не в мое присъствие).Само да кажа, че преди този проблем имах и друг на 2-3 дни ми излизаше невалиден СИМ след рестарт се оправяше временно, извадих и почистих картата с парцалче(понеже ми казаха че може да имам някое мазно петно или нещо подобно), вече седмица нямам проблем с това, но пък се появи друг..възможно ли е да са свързани двете неща? Някой ако се е сблъсквал с нещо подобно или има представа дали проблема е софтуерен или хардуерен и как евентуално може да се разреши моля да ми каже, ще съм изключително благодарен! :((
Поздрави!
Аватар
Alxx
supporter

Re: Iphone 7 не се чува по време на разговор

Мнение от Alxx »

Не е рядкост на седмица да сдаде аудиочип. Моята наскоро я правиха бившите ми колеги - не мина с препояване, а направо смяна.
"Мисля-значи съществувам"
mizunno

Re: Iphone 7 не се чува по време на разговор

Мнение от mizunno »

Alxx написа:Не е рядкост на седмица да сдаде аудиочип. Моята наскоро я правиха бившите ми колеги - не мина с препояване, а направо смяна.
Ужас...как се надявах, че ще е нещо елементарно..хич не ми се разправяше със сервизи
Публикувай отговор