Downgrade/Upgrade/iPhone 5S-6S/iPad/iPod touch чрез SHSH2

Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
Аватар
gogi71

Downgrade/Upgrade/iPhone 5S-6S/iPad/iPod touch чрез SHSH2

Мнение от gogi71 »

Можете да ползвате Prometheus за Downgrade или Upgrade за IOS версия , която не се подписва от Apple само ако имате запаметени SHSH2 .

За да направите Downgrade / Upgrade от 9.3.3. до 9.3.5 трябва да имате запазени SHSH2 и за двете версии.

За да направите Downgrade / Upgrade от 10 до 10.2 трябва да имате запазени SHSH2 и за двете версии.

Можете да направите Upgrade от IOS 9.x до 10.x трябва да имате запазени SHSH2 и за двете версии.

Не можете да направите Downgrade от IOS 10.x до 9.x !

Тук записвате и проверявате за SHSH2:

Кликнете

Разрабочика на Prometheus -Tihmstar е показал два начина за Downgrade / Upgrade, с Jailbreak и без Jailbreak !

Свалете си Prometheus:

От тук

Версията е само за Mac в момента. Windows и Linux версиите ще бъдат на разположение по-късно. Не се препоръчва да ползвате Prometheus за iPhone 7/7+!

С Jailbreak:

Без Jailbreak:

Soze

Re: Downgrade/Upgrade/iPhone 5S-6S/iPad/iPod touch чрез SHSH2

Мнение от Soze »

Темата е от 28.12.2016
От къде да ги вземем тия SHSH за каквото и да е при условие че в момента се подписва само 10.2 !
Аз съм с iPhone SE на 9.3.3 и ми запази само за 10.2
Да ги пазя за някакво далечно бъдеще ли ?
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
gorgior

Re: Downgrade/Upgrade/iPhone 5S-6S/iPad/iPod touch чрез SHSH2

Мнение от gorgior »

Темата е за онези които са ги запазили от преди това, въпреки че не знам дали още върши работа. Епъл нещо си барнаха сървърите.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор