Как да настроим Abv.bg / Mail.bg поща
Re: Как да настроим Abv.bg / Mail.bg поща
Здравейте,
Mail.Bg ми функционира перфектно, но не мога да изтрия писмата от папка "sent" ("изпратени"). На какво може да се дължи това?
Mail.Bg ми функционира перфектно, но не мога да изтрия писмата от папка "sent" ("изпратени"). На какво може да се дължи това?
iPhone 3GS (32GB/FU)
OS Version: 6.0.1 (8C148a)
Firmware: 05.16.07
Model: MC141DN (T-Mobile DE)
iPhone 4 (16GB/FU)
OS Version: 6.1.3 (9B208)
Firmware: 04.10.01
Model: MC603DN (Vodafone DE)
iPhone 6 (64GB/FU)
OS Version: 9.3.3 (13G34)
Firmware: 4.71.00
Model: MG4F2ZD/A (Swisscom CH)
iPhone 4 (16GB/FU)
iPhone 6 (64GB/FU)
mimi_blanco написа:Иначе сама намерих отговора след продължително търсене навсякъде по телефона![]()
Оказа се че в Mail, Contact, Sett...> Abv > Advanced има следното - Delete from server > When removed from inbox
и май проработи.
Нямам такова. С 6.0 съм 

iPhone 3GS (32GB/FU)
iPhone 4 (16GB/FU)
iPhone 6 (64GB/FU)
iPhone 4 (16GB/FU)
iPhone 6 (64GB/FU)
Имаш, имаш: Settings->Mail, Contacts, Calendars->[abv акаунтът ти]->Advanced->Delete from Server.
Наистина подобни настройки не виждам. А и аз съм с mail.bg, а не с abv.bg
Не знам какво става.

Не знам какво става.
iPhone 3GS (32GB/FU)
iPhone 4 (16GB/FU)
iPhone 6 (64GB/FU)
iPhone 4 (16GB/FU)
iPhone 6 (64GB/FU)
A, моя грешка.
За mail.bg поща влез през Сафари в m.mail.bg, трябва да има опции за настройки. При тях, за да може да се изпраща, по принцип трябваше да се плаща (поне преди беше така). При всички случаи там търси проблема, не в настройките на телефона.

Аз успях в крайна сметка да го настроя да изпраща. В момента е безплатно (правят се допълнителните настройки от mail.bg пощата предварително).
Но, проблемът е, че когато искам да изтрия писмото от изпратени през телефона не се изтрива. Изписва ми, че не може да бъде преместено. След това писмото изчезва от телефона, но в действителност, когато вляза през компютъра, писмото си стои в "Изпратени".
Това не важи само за папка "Изпратени", а за всички.
Но, проблемът е, че когато искам да изтрия писмото от изпратени през телефона не се изтрива. Изписва ми, че не може да бъде преместено. След това писмото изчезва от телефона, но в действителност, когато вляза през компютъра, писмото си стои в "Изпратени".
Това не важи само за папка "Изпратени", а за всички.
iPhone 3GS (32GB/FU)
iPhone 4 (16GB/FU)
iPhone 6 (64GB/FU)
iPhone 4 (16GB/FU)
iPhone 6 (64GB/FU)
Аз никъде не можах да намеря меню екстри ?????victor11 написа:uomoto написа: За да може да изпращате мейли:
-трябва да е активирана услугата "SMTP за mail клиент или мобилен телефон" от меню екстри намиращо се до изход във Web пощата.
Здравейте !
Направих всичко както трябва за абв поща, получавам и изтривам писма.
Не мога да изпращам, като го изпратя и ми дава това:
Cannot Send Mail
The user name or password for "SMTP:jory02@abv@smtp.abv.bg" is incorrect.
Моля за помощ !

Направих всичко както трябва за абв поща, получавам и изтривам писма.
Не мога да изпращам, като го изпратя и ми дава това:
Cannot Send Mail
The user name or password for "SMTP:jory02@abv@smtp.abv.bg" is incorrect.
Моля за помощ !

Здравейте !m0nky написа:Здравей, може ли малко по подробно да обясниш за айфон 5 защо аз пробвах няколко пъти с това което е написано но така и не се получи показва ми грешка с името и паролата а всичко е ок...modelsbg написа:здравейте дълго опитвах да си настроя абв на iphone 5 но не ставаше докато един прятел не ми показа кое да сменя и сега работи без проблем![]()
споделям и със вас
Advanced
use SSL on
...........
..........
server port 995
Променяте тези двете.
Аз имам същия проблем.......намерихте ли решението???
Поздрави
Здравейте,колеги,имам регистриран email на Ipad-а,но сега искам на негово място да сложа друг email,понеже стария не го ползвам.Как става смяната че нещо не се справям?
-трябва да е активирана услугата "SMTP за mail клиент или мобилен телефон" от меню екстри намиращо се до изход във Web пощата.
Това не го намирам в WEB Пощата!!!
Това не го намирам в WEB Пощата!!!
Здравей,
може ли малко помощ? Ползвам abv поща на iphone 5s и я настроих както беше отговорил в една от темите свързани с това. Пощата работи, мога да получавам и изпращам мейли, но не се синхронизира с пощата ми, която си отварям през лаптопа в desctop режим. Когато получа писмо/или изтрия писмо (или каквото и да е) то не се случва автоматично и в desctоp режима т.е. ако изтрия едно писмо от iphona то не се изтрива от abv през лаптопа ми, ако прочета едно писмо през iphone то стой като непрочетено в abv през лаптопа ми. Някаква идея защо това е така и какво да направя?
Другия ми въпрос е свързан с това, че след като си настроих abv на iphona получих към 2000 майла т.е. всички писма се копираха и на iphona като непрочетени. Понеже, както споменах горе, когато трия нещо от пощата през iphone то не се отразява на пощата в abv през лаптопа и понеже тези 2000 писма заемаха към 1,8 GB реших да ги изтрия. След като ги изтрия в менюто "Usage" на "General" отново ми показва, че ми заемат 1,8 GB на телефона (това е при положение, че съм ги изтрил и от "Trash" в пощата.)
Някаква идея защо това е така?
Благодаря предварително за отделеното време и вниманието.
може ли малко помощ? Ползвам abv поща на iphone 5s и я настроих както беше отговорил в една от темите свързани с това. Пощата работи, мога да получавам и изпращам мейли, но не се синхронизира с пощата ми, която си отварям през лаптопа в desctop режим. Когато получа писмо/или изтрия писмо (или каквото и да е) то не се случва автоматично и в desctоp режима т.е. ако изтрия едно писмо от iphona то не се изтрива от abv през лаптопа ми, ако прочета едно писмо през iphone то стой като непрочетено в abv през лаптопа ми. Някаква идея защо това е така и какво да направя?
Другия ми въпрос е свързан с това, че след като си настроих abv на iphona получих към 2000 майла т.е. всички писма се копираха и на iphona като непрочетени. Понеже, както споменах горе, когато трия нещо от пощата през iphone то не се отразява на пощата в abv през лаптопа и понеже тези 2000 писма заемаха към 1,8 GB реших да ги изтрия. След като ги изтрия в менюто "Usage" на "General" отново ми показва, че ми заемат 1,8 GB на телефона (това е при положение, че съм ги изтрил и от "Trash" в пощата.)
Някаква идея защо това е така?
Благодаря предварително за отделеното време и вниманието.
Здравейте.Преди няколко дни реших да поизчистя пощата си (от официалната страница),но от тогава получавам постоянно старите си писма.Оставих си някаде около 50 писма.Давам им отметка 'Mark as Read' но след час пак се свалят всичките 50 стари вкл. и новите.Пробвах с истриване на акаунта и ново добавяне,но не помага.Единственият начин да спра свалянето им е като отида Fetch New Data/Abv/Manual
Iphone 6 8.1 jailbroken
Iphone 6 8.1 jailbroken
-
Изпращане на писма от abv поща
Здравейте,
До преди два дни успешно изпращах писма от abv.bg на телефона си(5s), но сега вече не мога. Тези дни бях в чужбина. Настройките са същите.
Благодаря!!!
До преди два дни успешно изпращах писма от abv.bg на телефона си(5s), но сега вече не мога. Тези дни бях в чужбина. Настройките са същите.
Благодаря!!!
Настрой я на ново, аз имах същия проблем.
Въпроса ми е как да си синхронизирам пощата в абв.бг.Това което изпращам от телефона, да виждам и на компа и обратно!!
Въпроса ми е как да си синхронизирам пощата в абв.бг.Това което изпращам от телефона, да виждам и на компа и обратно!!
Здравейте, имам поща в MAIL.BG и със стария тел. виждах всички папки в акаунтите си, смених тела и сега виждам само инбох папката ???. тела е 5S 9.3.1, помощ моля
\
ПС. Изтрих и преинсталирах на ново и нещата се оправиха

ПС. Изтрих и преинсталирах на ново и нещата се оправиха

Добре, до сега никой ли не направи едно приложение? За андройд има за abv, а за айфон, защо няма?
Мястото на жената е в леглото......гола.
ако имаш предвид приложение за "abv", то си има за IOS -> https://itunes.apple.com/bg/app/abv-mai ... 88497?mt=8
IPhone 7
Ползвам вграденият мейл клиент на IOS. Има ли начин да се настрой в abv акаунта да се показва и папка "sent"? На gmail акаунта си се виждат всичките папки, но на аbv само "inbox, junk и trash"
IPhone 7