Iphone SMS Delivery Report от SOS

Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
bloodg

Re: Iphone SMS Delivery Report от SOS

Мнение от bloodg »

има ли за 5.0.1 ? ?????
victor11

Мнение от victor11 »

За iOS 5 добавете това репо в Сидия: http://iphonedelivery.advinux.fr/cydia
Или въведете линка в браузъра на компютъра си и изтеглете приложението като .deb файл.
kolegabo

Мнение от kolegabo »

Не пробвайте на 4S - не работи , половин ден си загубих с това приложение , докато не открих този пост:

Comment by project member francois...@gmail.com, Today (14 hours ago)

I say again that iPhone 4S is not supported yet. I am waiting for one and I will start working on it thereafter. When it will be working I will let you know. Until them please don't spam. Thank you François.
Apostolov86

Мнение от Apostolov86 »

С джейлната 4-ка съм, iOS 5.0.1, след като направих глупоста да инсталирам версията, която бе за iOS 4.x , имам следния голЕм проблем: при отваряне на клавиатурата в което и да е приложение ми забива приложението, а и понякога целият тел, след рестарт всичко върви и бачка нормално. докато обаче не ми се наложи да ползвам клавиатурата отново...
Не ми се прави пак рестор.. махна програмата от Cydia, махнах и SQLite3. и реинсталирах Core Utilities... проблема е все още на лице... посъветвайте ме моля ви, къде да погледна и какво да оправя ?:-/
Аватар
Emo91

Мнение от Emo91 »

за 6.0.1 ?
ivokka1

Мнение от ivokka1 »

Кажете как стои въпроса с флаш смсите при ios 6.1.1 ?
khankrum

Мнение от khankrum »

Преди имах качен sms delivery report на по стара версия Iphone с jailbreak,сега си смених телефона и съм с последен IOS без jailbreak.Има ли начин отново да имам sms delivery report?
Публикувай отговор