HOWTO: Конвертиране на филми с WinAVI MP4 Converter
- totalconfusion
Re: HOWTO: Конвертиране на филми с WinAVI MP4 Converter
Много благодаря, супер добре си го обяснил.
Бих искал да споделя със вас този конвертор Xilisoft Video Converter Ultimate версия 5.1.23.0402 + БГ http://zamunda.net/details.php?id=166950&hit=1 . А тук има описание на бг как се инсталира,настройва и как се работи с програмата успех http://www.kaldata.com/articles.php?act ... rticle=202

Здравейте. Правя си филмчетата със WivAVI всичко е супер, но не мога да си увелича субтитрите. С FFdshow ги слагам на макс, но те не помръдват. Как да се справя с този проблем?
Конвертирам филма, но става прекалено малък около 200 мб (неми трябват субтитри знам си английски).
Конвертирам филма без субтитри качвам го, но на телефона неми тръгва само черен екран. Идей ?
Конвертирам филма без субтитри качвам го, но на телефона неми тръгва само черен екран. Идей ?
Някой може ли да постави някой дейстащ линк да си дръпна тази програма..на всички ми показва ерор...а и замунди,калди и дати не отваря...
Благодаря
Благодаря

3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
здр някой ще даде ли име и парола за WinAVI MP4 Converter 10,1 мерси
ето ти за WinAVI MP4 Converter 3,1 аз 10,1 незнам да има
Name: www.serials.ws
Code: 0B85823E8A139B353063E7D138866635D112749563D64688
Name: www.serials.ws
Code: 0B85823E8A139B353063E7D138866635D112749563D64688
Здравейте,
Ползвам хилисофт конвертора , който е дал колегата. Имам проблем- като пусна филма на ифона субтитрите излизат на маймуница. Моля помогнете. Мерси предварително
Ползвам хилисофт конвертора , който е дал колегата. Имам проблем- като пусна филма на ифона субтитрите излизат на маймуница. Моля помогнете. Мерси предварително
-
Браво! Много полезна информация. А аз се мъча с Xilisoft 3GP Video Converter. и все нещо не ми се получава.
- Phenomenon
Има ли опция за премахване на черните ленти в видео-то защото ме побъркват 

iPhone 3G (8GB) FW 3.1.3
Мен също ме интересува.Пробвах различни методи но не се получава.Phenomenon написа:Има ли опция за премахване на черните ленти в видео-то защото ме побъркват
Благодаря за страхотното ръководство, всичко е описано подробно и крайния резултат е супер задоволителен. Започвам гледането на сериала Family Guy
сега ще ми е още по-удобно да мога да го гледам и през 4-ката
. Ето работещ линк за програмката от един бг торент сайт- http://www.zamunda.net/details.php?id=70155&hit=1.
Още веднъж благорарности за темата
Хайде с здраве 

Още веднъж благорарности за темата

Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Супер, много изчерпателна тема