TinyUmbrella - как да я ползваме
Re: TinyUmbrella - как да я ползваме
Аз поне ги имам запазени още поне от предпоследния ъпдейт !!! Но са за (9А405) а каква е разликата между 9А405 и 9А406 ?
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
В Сидия ли се запазват сигнатурите или на НДД на ПЦ-то ? Искам да слагам нов уиндоус и ще се изгубят нали ?
Или просто след реинстала тегля ТЪ и пускам Save ShSh и то си запазва... С ипод тъч(4) съм 4.3.5
Или просто след реинстала тегля ТЪ и пускам Save ShSh и то си запазва... С ипод тъч(4) съм 4.3.5
Компа какво общо има с това?Няма никво значение дали сега или след преинсталацията ще го направиш. Натискаш Sаve SHSH и чакаш да ти покаже сигнатурките.
Някой има ли идея защо Redsn0w не може да ги качи в Cydia ?victor11 написа:TinyUmbrella има нов ъпдейт, който дава възможност да запазите SHSH за iPhone 4S, FW 5.0.1b "9A406". Тъй като към момента няма наличен бутром експлойт, същите не могат да се ползват, целта е само евентуална подсигуровка.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Redsn0w не работи с А5 устройства за сега... друго обяснение нямам...
Не работи ако става дума за джел ... но свалени съгнатури със TinyUmbrella и не може да ги качи в сидия е доста странно !
Аз имам и един iPad2 със 4.3.2 без джел и не го ъпдейтвам за сега, има сигнатури за 4.3.5 и 5.0.1 свалени с TinyUmbrella и RedSn0w ги качи без проблем.

Ето ги в сървара на Cydia ! С проверка от RedSnow
Аз имам и един iPad2 със 4.3.2 без джел и не го ъпдейтвам за сега, има сигнатури за 4.3.5 и 5.0.1 свалени с TinyUmbrella и RedSn0w ги качи без проблем.

Ето ги в сървара на Cydia ! С проверка от RedSnow
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Нали няма проблем да даунгрейдна от 5.1б ?
Да, тъкмо щях да пиша и аз. Последната версия на TinyUmbrella запазва сигнатурите и за бейзбенда.
Update (отново): Излезе нов ъпдейт, специално за iPad устройствата.
Update (отново): Излезе нов ъпдейт, специално за iPad устройствата.
А ще трябва ли да се чака експлоит или направо с оригинален ще става рестора.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Сигнатурите при всички положения трябва да се вградят във фърмуера, така че ще трябва.

TinyUmbrella 5.10.15, отстранен е бъга със съхранението на SHSHs за iPad1,също така може да се запазят SHSHs за iOS 5.1.1 локално на компютъра.
За да запазите BBTicket и SHSH, отворете TinyUmbrella посочете и устройството, и в таба "Advanced" и поставете отметка на “Overwrite existing SHSH files on “Save SHSH”. Отметката от “Request SHSH from Cydia” трябва да е свалена .

-
Tinyumbrella не дърпа подписите от Cydia
Здравейте,
Срещнах сериозен проблем с tinyumbrella. Нито една от версиите, които имам (6.00.01, 6.01.01, 6.10.02a и 6.10.03a) неиска да дръпне нито един (нито стар нито нов) подпис от Cydia. Пробвах с Windows 8, Windows XP, от домашната мрежа, от служебната .... не знам какво друго да пробвам. Първоначално мислех, че сайтът на Cydia е много зает, но когато накарах redsn0w_win_0.9.15b3 да провери какви подписи имам в Cydia рапортът беше
iPhone3,1 407178192хххх remote blobs:
6.1, 6.0.1,
5.1.1, 5.1, 5.0.1,
4.3.5, 4.3.3
което означава, че Cydia отговаря.
Ако някой може да ме ориентира как да се справя с този проблем ще бъда много благодарен.
Срещнах сериозен проблем с tinyumbrella. Нито една от версиите, които имам (6.00.01, 6.01.01, 6.10.02a и 6.10.03a) неиска да дръпне нито един (нито стар нито нов) подпис от Cydia. Пробвах с Windows 8, Windows XP, от домашната мрежа, от служебната .... не знам какво друго да пробвам. Първоначално мислех, че сайтът на Cydia е много зает, но когато накарах redsn0w_win_0.9.15b3 да провери какви подписи имам в Cydia рапортът беше
iPhone3,1 407178192хххх remote blobs:
6.1, 6.0.1,
5.1.1, 5.1, 5.0.1,
4.3.5, 4.3.3
което означава, че Cydia отговаря.
Ако някой може да ме ориентира как да се справя с този проблем ще бъда много благодарен.
Можеш да си ги свалиш и с iFaith.
TinyUmbrella 6.13.00 поддържа iOS 6.1.3 за всички устройства .
Оправен е досадния бъг (ClassNotFoundException on Platform) под Windows.
TinyUmbrella-OSX
TinyUmbrella-Windows
Оправен е досадния бъг (ClassNotFoundException on Platform) под Windows.
TinyUmbrella-OSX
TinyUmbrella-Windows
TinyUmbrella 6.14.00 поддържа iOS 6.1.4 за iPhone 5(GSM) и iPhone 5(GSM+CDMA) .

TinyUmbrella-OSX
TinyUmbrella-Windows

TinyUmbrella-OSX
TinyUmbrella-Windows
- TheOriginal
Проблем с TinyUmbrella..
Здравейте, имам малък проблем с TinyUmbrella цъкам върху иконката излиза онова малкото прозорче дето зарежда стига до тук, мисли малко уж е заредила и нищо не се отваря. От какво може да е? Преинсталирах джавата някоко пъти.
(wallpaper-a не е важен)

(wallpaper-a не е важен)

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Пробвай с друга версия на TinyUmbrella.
- TheOriginal
Да, пробвах с една доста по - стара и тръгна, после пуснах новата и вече всичко е наред. 

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Много странно ти изглежда мака? Да, да…знам какво следва като разказ. Прочети речта на така любимия чичко Стив, държана пред студентите от станфордския университет през 2005-та. Ще научиш много от нея, стига да имаш желание.
"Мисля-значи съществувам"
Каква може да е причината с актуалната версия 7.12.00 да не мога да запазя SHSH 6.1.4 за AppleTV2 които се подписват все още от сървърите на Apple?
Че и iFaith не я хваща тая версия понеже е до 6.1.3
п.п. тя изобщо не проверява в сървърите на apple нито актуалния подпис за 7.1.2 не иска да свали.
Поздрави!
Че и iFaith не я хваща тая версия понеже е до 6.1.3
п.п. тя изобщо не проверява в сървърите на apple нито актуалния подпис за 7.1.2 не иска да свали.
Поздрави!
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2