HOWTO: Cyder - как да ползваме Cydia без Wi-Fi ! [Windows]

Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
mitev1234

Re: HOWTO: Cyder - как да ползваме Cydia без Wi-Fi ! [Windows]

Мнение от mitev1234 »

victor11 написа:Намери си afc2add като .deb файл, инсталирай го ръчно и това вече би следвало да проработи.

afc2add може да намериш тук: http://ipod-touch-max.ru/cydia/
Как да инсталираме .deb файл

Благодаря за изчерпателния отговор, но не се получава нещо номера ...
Според мен нещо не се получава при опита за инсталиране на .deb файл. От посочения линк отивам на страницата, която се зарежда. В "search" поставям името на търсения файл afc2add. Появява се само едно предложение, което свалям в .deb формат. Пълното име на сваления файл е us.scw.afctwoadd_1.01_iphoneos-arm.deb.
Слагам го в телефона и се опитвам да го инсталирам по първия метод - като чукна върху него. Появява се съобщение, че не поддържа формата. Ок, ще опитам по втория начин с iFile. Създавам директорията /var/root/Media/Cydia/AutoInstall, тъй като нямам такава. Поставям файла вътре, рестартирам телефона никаква видима промяна (не съм сигурен дали трябва въобще да има такава). Както и да е връщам се към Cyder2, а какво става от там нататък е описано на предния ми пост.
victor11

Мнение от victor11 »

afc2add изисква и EricaUtilities. Изтегли и инсталирай първо този пакет, след това afc2add.
mitev1234

Мнение от mitev1234 »

Мисля, че забелязвам напредък, който по моему е по-скоро плод на някаква случайност :)
През телефона влизам в Cydia, за да потърся afc2add и EricaUtilities и забелязвам, че и пред двете има малко тикче (отметка). Означава ли това, че тези ... не знам и аз как да ги нарека, са инсталирани ??

Поздрави !

P.S. Cyder2 така или иначе обаче продължава да е без промяна ...

P.P.S. Възможно ли е линкът за Cyder (първата версия ) да бъде подновен, за до опитам с него ??
victor11

Мнение от victor11 »

Ето ти официалния сайт: http://cyder2.com/
mitev1234

Мнение от mitev1234 »

Само при мен ли не се получава ?!?!?!

Изображение

Инсталирам Cyder2, с който се инсталират още 2 приложения за изчистване на РС и разбира се грешката от горните постове продължава да е там ... Май ще се наложи да си свалям приложения само през WiFi ...
Публикувай отговор