Инсталиране на платени приложения без Jailbreak
Re: Инсталиране на платени приложения без Jailbreak
Навигон си има тема, прегледай я и ще разбереш как.
Как да кача свалените програми на телефона в компютъра и kuaiyong?
iPad-a почти постоянно ми казва,че временно нямам достъп до сайта....чат-пат закачи,но при телефона нямам такъв проблем.
iPad-a почти постоянно ми казва,че временно нямам достъп до сайта....чат-пат закачи,но при телефона нямам такъв проблем.
Колега , работят ли приложенията след ъпдейт или даунлоуд на нещо от апстор?batemihi написа:От няколко дни ползвам kuaiyong и много съм доволен и изобщо не смятам че имам нужда и от Jailbreak....
Всичко си работи повече от коректно.
Използвам последните версии на навигациите Navigon и Cygic и двете работят идеално.
P.S. --- Винаги съм си мислил че няма по-голяма сила от Братята Руснаци, но останах много приятно очарован от работата и на братята Китайци. Дано не е за кратко славата им. Успех на всички. Голямо благодаря на хората които се грижат за нас чрез информацията във форума.
EDIT: ТРЪГВААТ

iPhone 5 16GB
- snooperchi
Те че работят - работят... ама камерите и т.н. не работят. Което е лошо.
Някой да се е справил с проблема с навигациите sygic и navigone? От къде ги дърпате?
Аз си ползвам Сиджик от тази програма kuaiyong.
iPhone 5 16GB
И аз така, но ми се наложи да рестартирам и вече само ми пресвятка и не мога да я излекувам с "ключа и отверката" 

- keeponrollin
LINK: Как да качваме безплатно игри на iOS7.0 БЕЗ jailbreak
Аз преди съм го тествал на 4ка със 7.0 сега и на 5S със 7.0.2
Много хора вече знаят за тази програма, аз лично съм с тази версия: http://ghost.25pp.com/soft/pp.exe
Трябва да се инталира в C:, защото веднъж я бях сложил в НЕ-системния дял (F:\) и като кача приложение на телефона ми искаше епъл ID за да провери дали наистина съм го купувал, след което крашваха всички. Инсталирах я наново в C: и си работеше както трябва.
Иначе е елементарно:
1. Цъкате горе в ляво на първото подменю ябълката която е с ръчичка.
2. Там си търсите което приложение ви трябва, 90% от тия дето съм търсил ги има.
3. Като го намерите и отидете върху него с мишката се появяват два бутона-цъкате левия.
4. Ще видите в sidebar-a на второто подменю дето има стрелкичка занадолу ще се появи червено кръгче с 1, там са приложенията коит осе свалят. Като се свали ще отиде във по-долния ред-със иконка на 4квадратчета. Там вече просто цъкате зелената стрелка която сочи по диагонал, и програмата го качва на телефона, супер елементарно е. А и въпреки че е на китайски, то е горе долу ясно кое какво е.
Enjoy.
Много хора вече знаят за тази програма, аз лично съм с тази версия: http://ghost.25pp.com/soft/pp.exe
Трябва да се инталира в C:, защото веднъж я бях сложил в НЕ-системния дял (F:\) и като кача приложение на телефона ми искаше епъл ID за да провери дали наистина съм го купувал, след което крашваха всички. Инсталирах я наново в C: и си работеше както трябва.
Иначе е елементарно:
1. Цъкате горе в ляво на първото подменю ябълката която е с ръчичка.
2. Там си търсите което приложение ви трябва, 90% от тия дето съм търсил ги има.
3. Като го намерите и отидете върху него с мишката се появяват два бутона-цъкате левия.
4. Ще видите в sidebar-a на второто подменю дето има стрелкичка занадолу ще се появи червено кръгче с 1, там са приложенията коит осе свалят. Като се свали ще отиде във по-долния ред-със иконка на 4квадратчета. Там вече просто цъкате зелената стрелка която сочи по диагонал, и програмата го качва на телефона, супер елементарно е. А и въпреки че е на китайски, то е горе долу ясно кое какво е.
Enjoy.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Като използвате kuaiyong след това от AppStore като ъпдейтнете губите ли приложенията или всичко си бачка ?
бачка си. Само при рестарт на телефона се развалят приложенията.Ами след това с "излекуване" се оправят.
iPhone 5 16GB
Имам свалени sygic и navigone от kuaiyong
Със или без лекуване -/ключ и гайка/ само ми присвяткат и не се отварят.
Ако някой има идея как се "лекуват" или нещо ново?
Със или без лекуване -/ключ и гайка/ само ми присвяткат и не се отварят.
Ако някой има идея как се "лекуват" или нещо ново?
Как точно се прави това "излекуване" ? Само с ключа и отвертката ли и може ли да се направи без компютър?kiriku написа:бачка си. Само при рестарт на телефона се развалят приложенията.Ами след това с "излекуване" се оправят.
А другото, което искам да попитам е дали ако сваля програмата от AppStore, защото виждам, че я има (става въпрос за kuaiyong) ще трябва след това пак да "лекувам" или ? някой пробвал ли я е от Appstore ?
За всеки който има проблеми с изтеглянето на платени приложения да прегледа мненията по-горе.
Вървят на iOS 7.0.3
Благодаря на всички, които се включват във форума!
Вървят на iOS 7.0.3
Благодаря на всички, които се включват във форума!
Изтеглих програмата, качих си програми, които са платени в App Store, а тук са free. След което като ми се стартира iTunes и започва синхронизация ми казва, че компютъра не е ауторизиран, ауторизирам го. Но след като извадя кабела и го сложа пак става същото. Това нормално ли е, заради тези приложения и игри от тази програма, или само аз имам този проблем 
Iphone 4, iOS 7.0.3 и най-новата версия на iTunes

Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
- snooperchi
А на това китайско ( не PP , а другото ) какво му става, че все не ми показва приложенията като го отворя? Само някой път и то на късмет... Някой от вас запознат ли е?
колеги исталирах програмката от app store в телефона сваля приложениа но ми искат id i парола нямам компютър в момента прочетох и коментарите по нагоре но не разбрах вазможно ли е да стартират направо от тел. и как благодаря за вниманието
Здравейте имам следния проблем инсталирам навигация Sygic но се стартира trial версия как може да се оправи това БЛАГОДАРЯ ВИ!
Здравейте, моля помогнете опитвам се да сваля kuaiyong за телефона но не става като следвам инструкциите които сте дали по-назад във форума но не става. Като напиша iphone.kuaiyong.com в safari не ми излиза това: http://prikachi.com/images/858/6643858m.png а това: http://alfa.kachi-snimka.info/images-20 ... 87401f.PNG пробвам на iPad Air и на iPhone 4S. Имам и още един въпрос приложенията които свалям от програмата през компютъра всеки път ли трябва да ги лекувам след като сваля нещо от app store или има начин да се излекуват за винаги ? Много ще съм ви благодарен ако помогнете и мерси предварително.
Изтегли си kuaiyong за компютъра. Инсталирай я, свържи телефона и натисни "ключ и гайка" за синхронизация и си готов за сваляне на приложения от телефона. Успех!
А бихте ли дали линк, защото само невалидни намирам 

мерси за отговора. Но нещата не са ми много ясни. Прегледах темата но отговори на въпроса ми не намерих. Извиявам с ако се повтарям!
Та искам да попитам kuaiyong и PP25 две различни програми ли са? Ако да много моля дайте работещ линк за сваляне на kuaiyong. Аз намерих само PP25 и след като сваля някое приложение го лекувам така: http://prikachi.com/images.php?images/878/6360878Y.png , но след това като свая нещо от app store приложенията от PP25 не работят.
Та искам да попитам kuaiyong и PP25 две различни програми ли са? Ако да много моля дайте работещ линк за сваляне на kuaiyong. Аз намерих само PP25 и след като сваля някое приложение го лекувам така: http://prikachi.com/images.php?images/878/6360878Y.png , но след това като свая нещо от app store приложенията от PP25 не работят.
Напиши в google: "download kuaiyong". А като теглиш от app store ще трябва да ги лекуваш после приложенията с "ключа и гайката" за да ти работят.
Здравейте , от няколко дни kuaiyong не ми показва никакви приложения а вади само това http://prikachi.com/images.php?images/531/6777531n.jpg някой знае ли как да го оправя
Аз имам абсолютно същия проблем, не ми дава и музика да си кача, успя ли да намериш решение?filkata88 написа:Изтеглих програмата, качих си програми, които са платени в App Store, а тук са free. След което като ми се стартира iTunes и започва синхронизация ми казва, че компютъра не е ауторизиран, ауторизирам го. Но след като извадя кабела и го сложа пак става същото. Това нормално ли е, заради тези приложения и игри от тази програма, или само аз имам този проблем