Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
направих си4ко но като се упитам да отворя итунес ми пише
the file "iTunes Libary.itl" cannot be read because it was created by a newer version of iTunes. какво да правя моля помогнете ??
Те хората са писали, че като минаваш на по-стара версия на iTunes, първо трябва да изтриеш всички следи от по-новата версия - папки, регистри и т.н.
Явно този файл е останал от новата версия и, логично, не може да бъде "прочетен" от по-старата.
spiderniki написа:Имам проблем, свалих до 1.1.4 и когато пусна Kiphone, натисна Downgrade Baseband & Debug Boot, след това старт и ми изписва следното:
Направи първо jailbreak с iliberty и тогава пусни Kiphone....
В последствие се разбра, че може и без джейлбрейк. Също така можете да ползвате и iBrickr. Аз даже на много хора помагам с него. Вярно е, че се прави един допълнителен рестор, но какво толкова При омазан телефона 1 рестор повече или по-малко не е от значение
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
1.Трябва да използвате iTunes 7.5, за да направите рестор до 1.1.4 (Shift + Restore).
добре но итунс не ми намира ифона текаче не мога да направа рестор !
В DFU екрана е чисто черен. Както ти е отворен Itunes и телефона е закачен към USB порт, задръж home + sleep бутоните за точно 10 сек. След това пусни само sleep бутона и дръж home бутона докато Itunes ти разпознае телефона в recovery режим.