Инсталиране на платени приложения без Jailbreak

Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
Публикувай отговор
Аватар
freelanders

Re: Инсталиране на платени приложения без Jailbreak

Мнение от freelanders »

Мда и аз това си мисля. Сега мисля няколко дни да не отварям изобщо Апп стора докато не излязат поне 2 ъпдейта да видя дали ще има проблем след ъпдейт.
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Пичове, само от това е да знаете. Значи видях, че ми свети 1ца на апп стора и имам нещо за ъпдейт. Пробвах всяка една програма от китаеца дали тръгва и всичко работеше. Инсталирах ъпдейта и рестартирах телефона. След това познайте - искаше Apple ID & Password. ;)
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
batkotivalio

Мнение от batkotivalio »

Е за т'ва никви ъпдейти! При мен не е еденица а осмица. Няма шанс да направя ъпдейт включително и на IOS-а
Аватар
Максим_Костадинов

Мнение от Максим_Костадинов »

Че ти си направи ъпдейт на всичко-нищо няма да ти се бъгне ! На iOS 6.1 има отзиви за стабилност на китаеца,ъпдейтваш и биеш едно "подписване" и си готов :)
Iphone 4s 16 GB iOS 6.1 Бял,заключен към Мтел
Аватар
freelanders

Мнение от freelanders »

Ъпдейт на iOS няма проблем.
Но ъпдейт на приложенията прецакват китайските(още днес се бяха събрали няколко). Но не забелязвам закономерност. Нарочно ъпдейтнах само 1 приложение и проверих всички - само някои не работеха. Оправих ги. Ъпдейтнах друго приложение, пак се прецаха, но не точно същите.
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

Пак го орязаха kuaiyong
c0l0r

Мнение от c0l0r »

freelanders написа:Мисля, че разбрах какво прецаква нещата.
Сутринта имах ъпдейт за някакво приложение(безплатно) - ъпдейтнах и измряха. Оправих ги.
Сега си ъпдейтнах фейсбука и пак измряха. Сега пак ги оправих.

Предишния път когато се прецакаха същия ден пак бях ъпдейтнал нещо...
Приятел от 1 седмица ползвам и 2те китайчета и 25пп и Ка....(червената) и от itunes си качвам песни, мелодий за звънене филми и никви проблеми от аппстора направих update на Facebook, shazam, Camera+ никакви проблеми всичко работи перфектно, дори включвам и 3те едновременно itunes + kitaic1 + kitaec2 и няма проблем. Незнам може някаде да бъркате да правите нещо, което не трябва или просто моя iphone ме обича и е послушен :)
ventzo

Мнение от ventzo »

Аз днес не мога да инсталирам нищо.
Дори и по-рано свалените ми приложение отказват да се сложат.
sannikolaus

Мнение от sannikolaus »

Някой знае ли как се "лекуват" приложенията от рр25 когато започне да иска Apple ID и Password? Обяснете по-подробно! Пробвах като го изтрих приложението и после пак инсталирах, но пак иска :-L
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

а прочете ли настоящата тема от началото ??? има бутон с гаечен ключ, няма нужда да се маха приложението.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
c0l0r

Мнение от c0l0r »

той говори за другия китеаец 25пп
naiturseniq

Мнение от naiturseniq »

sannikolaus написа:Някой знае ли как се "лекуват" приложенията от рр25 когато започне да иска Apple ID и Password? Обяснете по-подробно! Пробвах като го изтрих приложението и после пак инсталирах, но пак иска :-L
Веднъж ми стана така с една програма там , махнах я и после видях че в програата до нея има стрелка , като я цъкна се пази още една версия на същата програма . Инсталирах нея и беше окей. След това не съм я ъпдейтвал да не стане пак така , че ми пази хистори там.
vzhekov

Мнение от vzhekov »

Здравейте ! Програмата работи много добре, за тези, който искат да я ползват. Но сега ще дам една ситуация, която се случи при мен и се надявам някой, ако може да помогне. Наложи ми се да преинсталирам PC и съответно всичко замина - китаец, тюнс и тн. На телефона си имах останали програми на китаеца обаче. Преинсталирах ОС, сложих тюнс и тръгнах да синхронизирам старите приложения - нищо ново - не стана, защото китайските бяха на телефона ми. Махнах ги всички, но уви тюнса не реагира, свалих едно безплатно, но не се качва на телефона. Появява се, че уж е инсталирано на екрана в програмата, но реално в тел-а не е. При все, че съм решил да не ползвам вече програмата(китайката), това с Itune-a ме човърка и искам да го оправя. Някакви съвети или рестор директен :)
Мерси предварително за коментарите и помощта.

Edit: Здравейте отново на всички! Аз в крайна сметка се оправих с проблема, а именно - беше останало 1 приложение(бях убеден, че го имам от тюнса), което е качено от китаеца на телефона и след като го изтрих всичко се нареди.
Благодаря на всички, които все пак са прочели и помислили по моя проблем - в крайна сметка повредата беше в моя телевизор :)
Последно промяна от vzhekov на 04 Фев 2013, 20:27, променено общо 1 път.
sniperfan
Обратна връзка:

Мнение от sniperfan »

vzhekov, ще ме извиниш, че се включвам и аз веднага след твоето питане, но и аз имам проблем.
Имам вече 11 ъпдейта в app стора, но когато цъкна на Updates НЕ излиза НИЩО. :\ Не иска да ми зареди никакви налични ъпдейтИ (дори не показва кои програми са за ъпдейт) .
Първо за всяко китайско приложение ми искаше юзър и пас, но го оправих там с гаечния ключ, но проблема с ъпдейтите стои. Някой, идеи? :-/
iPhone 5 - 16 GB черен закл. към М-тел
ivo554

Мнение от ivo554 »

За да си "излекувате" приложенията на пп25, и да спре да ви иска App ID и пасс направете това....
Първо цъкате на ръчичката с ябълката после другото.

Изображение
Iphone 5 64gb

MacBook Pro

G55 AMG
sniperfan
Обратна връзка:

Мнение от sniperfan »

С риск да стана досаден... :-/ Питането ми беше за kuaiyong, защото дори след "лекуването" - ъпдейтите си светят върху апстора на телефона, но като цъкна категория Updates си седи бяла страница и не излизат тези ъпдейти, които са налични.

И другото, което е не знам защо, но не мога да инсталирам pp25 - след инсталацията, пускам .exe-то и ми излиза тази грешка: http://img842.imageshack.us/img842/3066/37331866.jpg като лошото е, че не се виждат бувките (не че бихме разбрали нещо), но се вижда някакъв BUG и номер... Някакви идеи и предварително се извинявам! b-(
iPhone 5 - 16 GB черен закл. към М-тел
Аватар
lyubenof

Мнение от lyubenof »

преди го бях нагласил навигона от kyiaka , ама сега след jailbreak-a какви са вариaнтите за инсталиране на навигацията , че си сложих и vshare i 25pp на телефона обаче не намирам navigone europe ? някакви идеи ?
naiturseniq

Мнение от naiturseniq »

Така след джейл нещата стават много прости и лесни колеги ;) В сидия слагате репото на 25пп, теглите си програмката PP от там . След това когато влезете в ПП може да си теглите всичко както от компютъра през 25пп . Аз дръпнах през телефона навигон източна европа понеже е по нова версия от само европа. Но може да теглите от компютъра от раздела за джейлнати телефони има голям избор.
Хубавото е че след ъпдейт през апп сторе не ми се прецаква вече навигона.
vladi1

Мнение от vladi1 »

Някой знае ли как дръпнато кракнато приложение се инсталва през 25PP? Изтеглих Навигон че го няма в търсачката на програмата ама незнам как става. Всъщност вкарах Навигона при другите ама ми дава някаква грешка и не иска да го инсталира.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
matrix4o

Мнение от matrix4o »

И аз това се питам :) Някой ако може да обесни :)
Аватар
nino_xman

Мнение от nino_xman »

Ако имате изтеглени приложения от един от двата сайта,колегите са показали как се качват и лекуват има даже и един туториал.Ако правилно съм ви разбрал искате да си качите програми дето ги няма в 25pp и kuaiyong и чрез тях да ги добавите(качите),е няма как да стане за това си има джейл!
Последно промяна от nino_xman на 18 Фев 2013, 22:14, променено общо 1 път.
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Аватар
goshe87

Мнение от goshe87 »

ПОМОГНЕТЕ МОЛЯВИ! Ъпдейтнах на ios 6.1 и Навигона и Томтом-а ми искат ИД и Пас. не разполагам с компютър в момента за да си ги подпишя защото съм в Италия и ми са ужасно нужни! Имали някакъв вариянт през тела?
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Не колега, само с комп. Толкова ли не можеш да намериш един лаптоп или компютърна зала, където да инсталнеш приложението и да дадеш ключа и отверката?
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
fenix77

Мнение от fenix77 »

Колеги дайте съвет, ползвам китайският браузер PP25, намирам всичко каквото ми трябва и е супер, но от скоро имам проблем с инсталацията, значи свалям например SYGIC EUROPE след 12 часа чакане след което си седи в графата свалени, но при синхорнизиране с бутона от дясно не се инсталира в самият телефон?
При ТОМ ТОМ, NAVIGON нямаше го този проблем,а се качваха директно!
Публикувай отговор