Инсталиране на платени приложения без Jailbreak

Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
Публикувай отговор
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Re: Инсталиране на платени приложения без Jailbreak

Мнение от hovi »

И кои са по добрите алтернативи за нехакнат телефон ?
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

jigita написа:Bad Boy ако някой видя ирония в твоя пост да си каже , че направо е смешно.Английска версия ще има и то съвсем скоро.
Да не е съвсем off да кажа , че програмата си работи добре , но вече има по добри алтернативи.Не всички приложения се инсталират а и при мен доста бавно се свалят а смея да твърдя , че нета ми е бърз.

Колега всеки може да го приема както си иска ;)
А относно програмата,вече за нищо не става.Английска версия няма да има и както много от вас разбраха и много орязана,а да не говорим и за проблемите със синхронизацията с итунс.Трябва да изтриеш апликациата която си свалил за да синкваш :-/ ЗАЩО:Китайчетчта имат в програмата аппове купени с чуждо ID и ШЕРВАНИ в самата програма от хората,който са ги купили(причина за да не можете да синквате в тунса и съответно да ги инсталира) L-)
ivo554

Мнение от ivo554 »

Намерих още една програмка като тая даже с повече платени апликации. Ако някой я иска да пише.
Iphone 5 64gb

MacBook Pro

G55 AMG
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

Ами сподели я де
ivo554

Мнение от ivo554 »

Казва се 25PP и е почти същата като Kuaiyong. http://www.youtube.com/watch?v=STkmJl4dMU8 ето гледаи това клипче има всичко там. Свалих 2 3 приложения и работят без проблем...
Iphone 5 64gb

MacBook Pro

G55 AMG
vampum

Мнение от vampum »

Тази програма я знаем,дори е спомената в тази тема на първа страница.Нищо ново!
iPhone 5 32 gb
iPhone 4 16 gb
iPhone 3gs 16gb
iPad 16 gb
Аватар
votolom

Мнение от votolom »

Някой има ли whatsapp? Нещо не мога да си регистрирам картата иначе бих я взел от app store :(
naiturseniq

Мнение от naiturseniq »

whatsapp я има и сега в програмата , така че си я инсталирай. Ако все пак не я намериш там в 25рр я има. Проблема на 25рр е единствено че липсват навигациите за неджейлнати телефони. Има почти всичко вътре и е по удобна от Куионг ли кво беше. Отделно може да си ъпдейтвате програмките в другата не ставаше. Засега тунса като че ли не ми трябва всичко като снимки и прочие синхронизирам чрез wifi.

EDIT

Сега пуснах и iTunes и си се синхронизира нормално с телефона , дори си ъпдейтнах няколко приложения през него. Не изтри нито навигона нито друга програма от китайския стор . Backup на се нормално . Явно съм късетлия ??? Имам към 50 нелегални приложения от 25рр и другата програма.
Аватар
votolom

Мнение от votolom »

Мерси, но нещо не съумявам да я кача на телефона, който е без джейл (нали уж това не е проблем в тази тема?)

ПП: Оправих се, мерси много!
ivo554

Мнение от ivo554 »

Някой знае ли как се ъпдеитват апликациите с PP25 ?
Iphone 5 64gb

MacBook Pro

G55 AMG
naiturseniq

Мнение от naiturseniq »

Свързваш телефона към компютъра, пускаш програмата, цъкаш на таба в ляво който показва програмите инсталирани на твоя телефон. Програмите които трябва да се актуализират до номера на версият имат допълнителен линк със срелка нагоре . Цъкаш там и избираш от кой стор да се актуализира в зависимост дали си с джейл. Някой програми няма да може да актуализираш ако ги няма все още в съответния стор. Изчакваш ден два и пак проверяваш.
ivo554

Мнение от ivo554 »

Ok. Мерси :)
Iphone 5 64gb

MacBook Pro

G55 AMG
doburc

Мнение от doburc »

Добре, свалих приложение с 25pp, сега как да го инсталирам на телефона? :)
Аватар
Максим_Костадинов

Мнение от Максим_Костадинов »

Открих начин как да измамите китайчето и програмите да ви тръгнат,подпишат и всичко нужно.Утре ще направя урок и ще го постна тук :) Но да ви подготвя,трябва да имате файловете от самата програма (т.е аз както имам навигон,тапаталк,ifile pro изтеглени през самата програма) За по-нетърпеливите ще кажа,че файла трябва да ви е в листа със приложенията,цъкате 2 пъти на него,за да ви пренасочи към информацията за него,след това се връщате в листата с приложенията и го търкате.После се връщате и под името трябва сивото правоъгълниче да ви е светнало в червено,ако е така теглите файла и накрая си процедирате,както си беше в ,,добрия период" на програмата :) Утре за начинаещите ще е обяснено :) ВСИЧКО ТОВА Е ПРОБВАНО С НАВИГОН ДНЕС НА РЕСТОРНАТА 4S-ка и преинсталираната китайска програма :)

P.S: Ето и урока http://vbox7.com/play:deaba39e6e (правих го преди малко,ако нещо в дикцията съм объркал,моля да ме извините).Пращам на желаещите и гореупоменатите приложения,но по скайп,защото тия линкове се анулират на 1-рвата седмица !
P.S 2 Хора,пращайте ми всякакви .ipa файлове,теглени с китайката.Ще направя обща компилация,която ще се ъпдейтва със всяко 1 приложение и ще я пращам на всеки,който има нужда ! skype : sharky9303 или email:kostadinoff@icloud.com ! Когато се посъберат повечко ще ги кача в регистрацията си в дата.бг,за да може да си теглите свободно приложенията без да се изисква аз да съм на линия,за да ви ги пращам налично.Ето и линк с приложенията,с които разполагам в момента : http://tinyurl.com/abatvae .Някоя антивирусна може да ви направи проблем за линка,защото е през тиниурл.Г А Р А Н Т И Р А М ви,че линка е към датата,затова си изключете антивирусните и влезте,изтеглете си желаното и си я включете пак !
Iphone 4s 16 GB iOS 6.1 Бял,заключен към Мтел
MMAARREEKKK

Мнение от MMAARREEKKK »

Защо не мога да свалям kuaiyong
MMAARREEKKK
Аватар
Максим_Костадинов

http://search.data.bg/ready/6e77024e757 ... 40b3616cdc ето ти линк за програмата !
Sirius

Мнение от Sirius »

А някой да е пробвал дали варви на 3Г ?
mikele395

Мнение от mikele395 »

Всичко в kuaiyong,като навигации,игри и други е върнато в програмата! :x
jh_ivanov

Мнение от jh_ivanov »

IGO Europe обаче няма за съжаление
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
mikele395

Мнение от mikele395 »

Така е,но пък има Navigon,Sygic,TomTom..... :)
stenly69

Мнение от stenly69 »

Потвърждавам - има си повечето неща които търсех. Навигона ми трябваше най-много и си го дръпнах. Забелязах обаче нещо, независимо че натиснах иконката горе с отвертката и ключа, след като в App stora ми даде, че е налична нова версия, ми поиска да се логна с две опции - със съществуващ акаунт или да направя нов. Опитах с моя - но не стана... притеснявам се да не стане така с всички качени през Китаеца приложения... С 5-ца съм, 6.0.2. Някой да има идеи как да го оправя?
Аватар
Максим_Костадинов

В момента kuayong работи с пълна сила и всички махнати приложения са налични ! Аз сега ще обогатя листата в датата с всички важни и нужни приложения,за да няма изпищели ако евентуално ПАК се спре програмата ! Ако имате предложения за листата,то може да ми пишете на ЛС или в скайп.Засега тегля Том Том Европа,Clear,Flash Browser Skyfire,Camera+,iPhoto,Whatsapp,My measures PRO и т.н ! Има и още,но списъка е дълъг !

P.S : Листа в data.bg е ОБНОВЕН !!! : http://alturl.com/k7bx3
Аватар
gogispain

Мнение от gogispain »

Някой да има идея как да нямеря Navigon в 25pp програмата?Ползвам нея защото сваля по бързо приложенията :)
iPhone 5 8GB ФО 8.1.2
mikele395

Мнение от mikele395 »

Никак!
Аватар
freelanders

Мнение от freelanders »

kuayong бачка идеално при мен на 5ца 6.0.2 и win 7. Снимките ми се синхронизират без проблем през iCloud.
Имам качени 10тина приложения, всичко работи идеално.

Някаква идея как да се ъпдейтнат качените приложения? През Апп стора излиза, че има ъпдейт, но ми иска съществуващ или нов Apple ID.
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
Публикувай отговор