Инсталиране на платени приложения без Jailbreak

Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
Публикувай отговор
batkotivalio

Re: Инсталиране на платени приложения без Jailbreak

Мнение от batkotivalio »

А при мен след стартиране на тюнса, виждам инсталираното приложение от китаеца, но щом синхронзирам го изтрива и от тюнса и от телефона...
Явно не трябва да се синхронизират приложенията с tunes...
l2006

Мнение от l2006 »

При мен се вижда приложението от китаеца в тюнса,и не ги трие след като дам да синхронизира,но официалните апликации не може да синхронизира с телефона.
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Мнение от M_a_v_r_o_v »

За много години колеги!
Приложение е отлично,както и сайта!
Искам да попитам може ли някак си да свалям приложения от другата и да ги слагам в програмата при изтеглини.Защото не всички ги има там.
Все пак съм много доволен.
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
sniperfan
Обратна връзка:

Мнение от sniperfan »

l2006 написа:При мен се вижда приложението от китаеца в тюнса,и не ги трие след като дам да синхронизира,но официалните апликации не може да синхронизира с телефона.

В интерес на истината и аз имам същия проблем... Явно с апликациите ще е мъка, дано някой има идея как можем да се справим (без да трием китайските приложения) ?
iPhone 5 - 16 GB черен закл. към М-тел
ivo554

Кuaiyong-Програма за сваляне на приложения БЕЗПЛАТНО !!!

Мнение от ivo554 »

Програмата НЕ изисква Jailbreak или инсталиране на каквото и да е друга програма на телефона ! Програмката е на китаиски,но се работи много лесно с нея. Тествана е на windows 7, Iphone 4s без jailbreak.. програмата не работи с МАС !

1. Свалете програмата от саита им http://www.kuaiyong.com/index.htm

2.След като инсталирате програмата ще ви излезе това...

Изображение

3.Напишете в търсачката апликацията която търсите или си изберете някоя от доло...

4. След като сте си избрали апликацията цъкнете върху иконката

Изображение

5. За да свалите играта натиснете буквите под иконката....

Изображение

6.Включете Iphone-на към PC-то и затворете Itunes

7.След като сте свързали Iphone-на към компютъра натиснете иконката с инструменти в горната част на програмката (това оправя един бъг)...

Изображение

8.След като сте свалили играта и сте направили стъпка 7, натиснете това...

Изображение

9.Изчакайте да зареди и сте готови :) :)

Изображение

Изображение

Програмата я ползвам от 3 дена и съм нямал никакви проблеми. Исталирал съм игри от сорта на GTA vice city, Agry birds,Fruit ninja, и др. Всичките вървят без проблем. Може да забравите за програми от сорта FreeMyapps,Appslots и др. да сабирате точки 3 месеца за да си вземете 1 игра... Свалянето на по-големите игри става малко бавно, но си заслужава. Надявам се да съм ви бил полезен. Програмата е нова и я знаят малко хора.
Успех !!!
Iphone 5 64gb

MacBook Pro

G55 AMG
Аватар
Salvor

Мнение от Salvor »

А тази програма различна ли е от другата, която не иска да синхронизира приложенията с iTunes ? И ако е различна, синхронизират ли се изтеглените приложения?
sniperfan
Обратна връзка:

Мнение от sniperfan »

Браво на ivo554 за подробното обяснение, полезно е, но за съжаление хич не помага в случая с проблемното синхронизиране. Salvor, не не е различна. Това е същата програма и за съжаление никой не е споделил до сега как да се справим с това. ?:-/
iPhone 5 - 16 GB черен закл. към М-тел
l2006

Мнение от l2006 »

Маи няма справяне със синхронизацията с тюнса,ако някой е успял да се справи да сподели.
mbrizov

Мнение от mbrizov »

Ползвам програмата вече седмица и съм много доволен. Всичко работи добре на 4s 6.0.1. Не мога да разбера, защо някои хора се оплакват от синхронизация с iTunes, при положение, че именно от iTunes се купуват платените приложенията. Нека ви дам следния пример: ако тайно внесете храна в ресторант, ще извикате ли главния готвач, за да му съобщите, че в яденето ви е паднала муха. Поради този пример аз не синхронизирам през приложенията си iTunes. Много добра алтернатива на iTunes е iTools. :)
ivo554

Мнение от ivo554 »

Скоро се очаква и английската версия http://www.kuaiyong.com/ :)
Iphone 5 64gb

MacBook Pro

G55 AMG
l2006

Мнение от l2006 »

mbrizov написа:Ползвам програмата вече седмица и съм много доволен. Всичко работи добре на 4s 6.0.1. Не мога да разбера, защо някои хора се оплакват от синхронизация с iTunes, при положение, че именно от iTunes се купуват платените приложенията. Нека ви дам следния пример: ако тайно внесете храна в ресторант, ще извикате ли главния готвач, за да му съобщите, че в яденето ви е паднала муха. Поради този пример аз не синхронизирам през приложенията си iTunes. Много добра алтернатива на iTunes е iTools. :)
Явно не следиш темата колега!
ти безплатни приложения не ползваш ли с тюнса? има хора,които и купуват и ползват и безплатни приложения,но интересното е как ги синхронизират,след като имат инсталирано приложение от китаеца !!!
ако си успял да синхронизираш ОФИЦИАЛНО приложение,след като си инсталирал приложение от китаеца ,може да споделиш,а не да даваш примери с главния готвач ....
mbrizov

Мнение от mbrizov »

Сега разбирам. Но все пак ако имаш достъп до wi-fi, винаги можеш да получиш ъпдейт през app store.
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

ivo554 написа:Скоро се очаква и английската версия http://www.kuaiyong.com/ :)

Ивчо,гледам те много си надъхан ти като постваш нещо в темата провери ли линка в първия пост?
Той е точно за английската версия...... :^o
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

А ти като си така надъхан, забеляза ли какво пише под линка? ;)
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
ivo554

Мнение от ivo554 »

Bad Boy написа:
ivo554 написа:Скоро се очаква и английската версия http://www.kuaiyong.com/ :)

Ивчо,гледам те много си надъхан ти като постваш нещо в темата провери ли линка в първия пост?
Той е точно за английската версия...... :^o

Каде видя линк с английската версия,че нещо не го намирам ?
Iphone 5 64gb

MacBook Pro

G55 AMG
Аватар
Dope_Boy

Мнение от Dope_Boy »

Програмата беше жестоко орязана. Махнаха голяма част от най-популярните апликации , всички gps-и, игри като фифа13, нба ... общо взето оставиха само апликации на китайски и някои непопулярни и скапани апликации. Май това беше с тая програма ?:-/
mbrizov

Мнение от mbrizov »

Еййй ма 'начи умирате си да плюете програмата, която ви дава приложения които никога няма да си купите.
http://prikachi.com/images.php?images/330/5708330k.png
Те версия на английски ще правят, ти мислиш, че я спират ?:-/
Аватар
Максим_Костадинов

Мнение от Максим_Костадинов »

Имам .ipa на Навигон и Тапаталк,който е навит да пише-пращам ! Всички може да помогнете с изтегленит си .ipa,като цъкнете на файла с десен бутон и избирате 6-тата опция (те са 2 една до друга),така ви препраща към директоряита,където се запазват изтеглените инсталационни файлове ! Моята директория е C:\Program Files (x86)\kuaiyong\download !!!
Iphone 4s 16 GB iOS 6.1 Бял,заключен към Мтел
batkotivalio

Мнение от batkotivalio »

И после как ще се натовари в айфона...?
След като получиш .ipa-файла го записваш в download директорията и после го качваш пак с програмата ли?
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

snooperchi написа:А ти като си така надъхан, забеляза ли какво пише под линка? ;)

Колега нещо не разбра иронията,исках да ви подскажа че няма да я видите версията на английски. L-)
naiturseniq

Мнение от naiturseniq »

batkotivalio написа:И после как ще се натовари в айфона...?
След като получиш .ipa-файла го записваш в download директорията и после го качваш пак с програмата ли?

Предполагам че като се сложи в директорията ще може после да се добавя от програмата. Аз имам Навигона, GarageBand,ChessPro, FM 2013, Minecraft PE, Osmos, Scaner Pro, Camera+, Instapaper, Reeder и още няколко.
Ако някой има Сиджик и други полезни програмки нека сподели.
ivo554

Мнение от ivo554 »

Някой има ли Asphalt 7 да прати ? Аз имам Downloads,Clear,Sleep cycle,boost magic, и почти всички платени игри.
Iphone 5 64gb

MacBook Pro

G55 AMG
Аватар
jigita

Мнение от jigita »

Bad Boy ако някой видя ирония в твоя пост да си каже , че направо е смешно.Английска версия ще има и то съвсем скоро.
Да не е съвсем off да кажа , че програмата си работи добре , но вече има по добри алтернативи.Не всички приложения се инсталират а и при мен доста бавно се свалят а смея да твърдя , че нета ми е бърз.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
Аватар
Dope_Boy

Мнение от Dope_Boy »

mbrizov написа:Еййй ма 'начи умирате си да плюете програмата, която ви дава приложения които никога няма да си купите.
http://prikachi.com/images.php?images/330/5708330k.png
Те версия на английски ще правят, ти мислиш, че я спират ?:-/
Първо не съм я "плюл" програмата и второ съм супер приятно изненадан , че има такава безплатна програма без джайл да си качваш апликации, с елементарен интерфeйс , дори на китайски да е лесно за всеки. Незнам на теб как ти излизат тези апликации, но на мен като напиша фифа излиза само тази апликация с Кака на иконата. От gps-ите намирам само CoPilot, а преди 3 дни ми излизаше всичко нормално, затова предположих , че са им направили проблем най-вероятно от Apple и сега е в процес на орязване. Далеч съм от идеята да "плюя" по програмата дала ми единствената възможност засега да качвам платени приложения на моя iphone 5 ...
lifesaver

Мнение от lifesaver »

Мдаа, орязали са я и при мен програмката откъм приложения...жалко :(
Публикувай отговор