Как да отключим iPhone използвайки iLiberty+ (за Windows)
Re: Как да отключим iPhone използвайки iLiberty+ (за Windows)
Скоро ми идва телефона и мисля да го отключа с тази програма. Тук губят ли се WiFi и Bluetooth както при ZiPhone?
Благодаря
Поздрави,
Цветослав
Благодаря
Поздрави,
Цветослав
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Не, не се 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Реших и аз за всеки слуай да си го отключа с iLiberty+, че нещо ме хвана страх от ZiPhone и за сега съм доволен и нямам никакви проблеми.
iPhone 8GB, FW 3.0.1, InvisibleShield, Belkin Slim-Fit Case, iPow External Backup Battery Leather Case
Star Wars Federation Bulgaria
Star Wars Federation Bulgaria
А след като се препоръчва Сидия можете ли да кажете кои са важните пакети, които трябва да се инсталират от нея и кои трябва да се изтрият от Инсталера, за да не се получават конфликти?
http://bgiphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Аз си имам и Cydia и Installer ( ползвам си и двете) и нямам никакви проблемиPetk0FF написа:А след като се препоръчва Сидия можете ли да кажете кои са важните пакети, които трябва да се инсталират от нея и кои трябва да се изтрият от Инсталера, за да не се получават конфликти?

И аз ги имам но искам да кача например Субсистем от Синдия, но някаде прочетох че е несъвместим с този от инсталера. В същото време описанията, които са дали на програмите в Синдия с тези техни съкращения не ми говорят нищо
Затова си мислех, че някой който разбира и е минал по този път може да направи някое подробно описание.
Като например : от папка Дата на Синдия качвате това и това и триете от инсталера това и това
Както Aveliki беше направил подробно ръководство но за работа с ZiPhone

Като например : от папка Дата на Синдия качвате това и това и триете от инсталера това и това

Както Aveliki беше направил подробно ръководство но за работа с ZiPhone

http://bgiphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Между другото искам да добавя едно наблюдение, което имам откакто ползвам този метод.Преди 10тина пъти съм го правил със Ziphone и го имаше проблема, 1 път със iLiberty и го нямам.Проблема беше следния: когато направя respring през която и да е програма (даже понякога и след restart) ми се показваха само иконите (wallpapera и dockа ставаха заводските).Трябваше или да влезна в някое приложение или просто да го заключа и пак да го отключа за да се оправи.Сега вече не е така.Откакто ползвам iPhone единствено метода на отключване съм сменял,т.е. е от него.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Може да се заблужвадаме, но и аз наблюдавам абсоютно същото нещо...
п.п. Въпреки, че според мен, метода на отключване няма как да влияе на това..
п.п. Въпреки, че според мен, метода на отключване няма как да влияе на това..
-
Според мен си е баш от него,защото преди след всеки рестор,jailbreak и activate си качвах абсолютно същите фиксове,пачове,програми и игри.Винаги съм го имал този проблем и ме е дразнил.За пръв път НЕ ми се случва след iLiberty.Съмнявам се да е случайно.
PS: И аз мисля,че няма логика,но просто няма от какво друго да е...
PS: И аз мисля,че няма логика,но просто няма от какво друго да е...
Не е от метода на отключване, защото и при мен е така, без да е отключван с iLiberty. Вероятно е или от Cydia, или от SkrewCommon.
А тези payloads може ли да ги използваме като Installer?? Направо там да си цъкам source-овете и от там да си качвам софтуер ?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Като Installer не съм сигурен. При мен Терминала не иска да се свали и опитах да го добавя ръчно, но не успях. Има два варианта за неуспеха ми:
1.Не може изобщо да се добавя ръчно каквото и да било
2.Кух съм, като лейка и не мога да го направя
1.Не може изобщо да се добавя ръчно каквото и да било
2.Кух съм, като лейка и не мога да го направя

Има и трети вариант - 1-ви + 2-ри
Аз също не успях.

Аз също не успях.
-
- Обратна връзка:
Нещо за 5 път пробвам ама ми дава ЕРРОР (20) нямам си и на идея а ипхоне мина в ДФУ режим и неще да се върне итунес казва че искал да се упдате ва и сега го мъча да ресторне 2.0 и после ще видим дали ще стане нямам много идеи момчета помагайте бедничкият ми телефон
-
- Обратна връзка:
а сега ми дава друго като се опитам да го рестор на с итунес 7.5.0.20 : :Iphone cannot be used because it requires itunes version 7.7 or later.: мисля че не мога да направя нищо ще го меткам км щатите май 

каде е това Payloads? някои знае ли?
само 1.4 може да се отклучи с това?
Само да попитам .... абе то хубаво ,пича се е постарал за темата ама кво правим за тези които сме с FW 2.2.1 ?
Ами.. Седим и блеем. И може и да почетем от време на време!
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=6142" onclick="window.open(this.href);return false;
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=6142" onclick="window.open(this.href);return false;
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Здравейте,
вчера си update-нах Iphone-а (не е 3G) до версия 2.2.1 (защото гледах в тавана докато натисках ОК на някакво прозорче
) и следователно след това телефона се заключи.
Почетох малко из форума и ресторнах телефона към 1.1.4 с itunes 7.5 и както е написано в тази тема се опитах да го отключа, но не се получи.
В момента телефона е с firmware 1.1.4 baseband 04.04.05_g и bootloader 3.9_m3s2
Колкото и пъти да опитвам да го unlock-на с iliberty версия 1.3.0.113 винаги като стигне до момента unlocking bootloader се получава:
extracting package
unlocking (1'30'')
failed to unlock abort after 10 seconds
В момента телефона приема pin кода на sim картата, но след това не се включва в никаква мрежа.
Помогнете как да си оправя телефона. То не бяха рестарти на телефона, то не беше четене в нет-а и навсякъде пише, че baseband 04.04.05_g и BL 3.9_m3s2 се unlock-вали великолепно...... да ама при мен не.
Ако някой има съвет или идея ще съм много благодарна
Предварително благодаря.
вчера си update-нах Iphone-а (не е 3G) до версия 2.2.1 (защото гледах в тавана докато натисках ОК на някакво прозорче

Почетох малко из форума и ресторнах телефона към 1.1.4 с itunes 7.5 и както е написано в тази тема се опитах да го отключа, но не се получи.
В момента телефона е с firmware 1.1.4 baseband 04.04.05_g и bootloader 3.9_m3s2
Колкото и пъти да опитвам да го unlock-на с iliberty версия 1.3.0.113 винаги като стигне до момента unlocking bootloader се получава:
extracting package
unlocking (1'30'')
failed to unlock abort after 10 seconds
В момента телефона приема pin кода на sim картата, но след това не се включва в никаква мрежа.
Помогнете как да си оправя телефона. То не бяха рестарти на телефона, то не беше четене в нет-а и навсякъде пише, че baseband 04.04.05_g и BL 3.9_m3s2 се unlock-вали великолепно...... да ама при мен не.
Ако някой има съвет или идея ще съм много благодарна

Предварително благодаря.
-
Аз се извинявам за сигурно тъпия въпрос, ама нещо не мога да смогна да си го отключа сама, а само ми дава проблеми с тъпия турбосим....
Та може ли някой да ме насочи срещу какви пари и кой може да ми свърши всичката тази работа описана във форума?-unlock, jailbreak, Cydia....
Благодаря!
Та може ли някой да ме насочи срещу какви пари и кой може да ми свърши всичката тази работа описана във форума?-unlock, jailbreak, Cydia....
Благодаря!