Kак да спрем мобилния интернет на своя iphone
- appLe*iphonE
Re: Kак да спрем мобилния интернет на своя iphone
Имам проблем неможе да ми излезе исканото меню,защото ми е пукнат тъча точна там където трябва да го натисна.Иначе работи на това място нещо неразбирам ..
- appLe*iphonE
disable3g.iphonenodata.com/
нищо не става с това инсталнал съм го и пише Unsigned след като влезна отново в сайта и пак си влизам в другите саитове и точи пари помогнете ...
нищо не става с това инсталнал съм го и пише Unsigned след като влезна отново в сайта и пак си влизам в другите саитове и точи пари помогнете ...
- appLe*iphonE
Всичко е ОКЕИ ЗАСЕГА !
ще ви свърши работа много съм доволен
БРАВО ПИЧАГИ !!!
ще ви свърши работа много съм доволен
БРАВО ПИЧАГИ !!!
това за ипхоне 2г 8гб ставали ?
Не, но става за Phone 2G.
Тва от http://disable3g.iphonenodata.com/ работи ли за 3ГС 4.х? И като го спра от тоя сайт после как да го върна обратно за да го ползвам?
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
На 4.х си имаш Settings->Network->Cellular Data->OFF. Не ти трябват подобни врътки.
Бих искал да попитам на Iphone 4 с 4.3.2,след като махна 3G и Cellular data трябва ли да махна и EDGE за да спра интернета?
Дори само Cellular Data e достатъчно.
Здравейте,
интересувам се дали iPhone 3G (3.1.3, джейлбрейкнат) може да работи едновременно с GPRS и WiFi. Ползвам пакет с мобилен интернет, но предпочитам когато съм си вкъщи да се кънектвам през рутера, но не съм сигурен дали когато е включен WiFi на телефона не се трупа трафик въпреки това. Според usage не се генерира, но след проверка с оператора (Виваком) на *123# виждам, че се трупа. Изключил съм всички notifications и 3G. SBSettings не ме устройва особено, защото батерията пада за по-малко от ден.
Другото ми питане е, когато съм в роуминг, дали изкючването на Data Roaming гарантира на 100%, че няма да се генерира никакъв трафик, защото там вече става дебела работата.
Благодаря предварително.
интересувам се дали iPhone 3G (3.1.3, джейлбрейкнат) може да работи едновременно с GPRS и WiFi. Ползвам пакет с мобилен интернет, но предпочитам когато съм си вкъщи да се кънектвам през рутера, но не съм сигурен дали когато е включен WiFi на телефона не се трупа трафик въпреки това. Според usage не се генерира, но след проверка с оператора (Виваком) на *123# виждам, че се трупа. Изключил съм всички notifications и 3G. SBSettings не ме устройва особено, защото батерията пада за по-малко от ден.
Другото ми питане е, когато съм в роуминг, дали изкючването на Data Roaming гарантира на 100%, че няма да се генерира никакъв трафик, защото там вече става дебела работата.
Благодаря предварително.
И на двата ти въпроса, отговора е ДА
1. Не се трупа трафик
2. Няма да имаш нет в чужбина
1. Не се трупа трафик
2. Няма да имаш нет в чужбина
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
нз защо истихте и горното мнение..което не беше спам....та въпроса ми е има ли нов начин да се спре трафика и колко прави на месец трафик ако не е спряно..някои има ли идея?
Не. Това са начините! Темата е за версии преди iOS 4.х. За по-късните версии може да се спре от настройките на телефона.
Вчера пробвах iphonenodata.com и забелязах, че батерията ми пада много бързо... Някой друг с такива впечатления?
С 3G 3.1.3 custom whited00r съм.
С 3G 3.1.3 custom whited00r съм.
iPhone 5 16GB Black
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
Някой ,който е на Глобул може ли да сподели как му е трафика напоследък?Защото моя започна отново да се натрупва от декември 2011 .
iPhone 2G 8GB firmware 3.1.2 (7D11)
Мобилен интернет
Добър Ден имам малък проблем.преди време като си jailbreak iphone 3G си спрях и мобилния интернет,сега обаче ми трябва имам инсталирани cydia,inslalius,bossprefs,SBSettings какво трябва да инсталирам или деинсталирам за да ми тръгне мобилния интернет пробвах да вкл. 3G i Data roaming от Bossprefs и не тръгва мерси предварително. Ако не съм оцелил раздела моля модераторите да ме поправят
Не ми казвай какво да правя,да не ти кажа къде да идеш.
- Lupe_Fiasco
Колеги да попитам има ли вариант за ползването на мобилния интернет да си избера кой приложения да ползват трафик?Примерно искам само Safari да ползва мобилен интернет,а останалите да са през Wi-Fi 

iPhone 5 16GB black iOS 8.1.1 ФО