Промяна на Лого на мобилния оператор, който ползвате
Re: Промяна на Лого на мобилния оператор, който ползвате.
Реших да направя Мтел бъндълче за 3ГС 4.1. Тръгна... Но не съм много сигурен в интернет настройките. Някой ако може да ги тества? Може да пробвате и на 3Г, дали ще станат?
http://www.2shared.com/file/s8mu-cvV/M-Tel.html
НЕ Е ЗА iPhone 4!!!
Тествано на 3ГС с 4.1 и работи:
- Гласова поща от бутона Voicemail
- Services (*88 и 112). Ако някой има други предложения, да каже)
- Лого на оператора
Не е тествано: MMS и Internet настройки.
Изисква Jailbreak и хакнат CommCenter (аз ползвам ForwardMsgFix oт репо apt.iphone-storage.de)
П.П мерси инфото виктор11
http://www.2shared.com/file/s8mu-cvV/M-Tel.html
НЕ Е ЗА iPhone 4!!!
Тествано на 3ГС с 4.1 и работи:
- Гласова поща от бутона Voicemail
- Services (*88 и 112). Ако някой има други предложения, да каже)
- Лого на оператора
Не е тествано: MMS и Internet настройки.
Изисква Jailbreak и хакнат CommCenter (аз ползвам ForwardMsgFix oт репо apt.iphone-storage.de)
П.П мерси инфото виктор11
Последно промяна от mtrvtbg на 22 Окт 2010, 17:41, променено общо 1 път.
Това без пачнат CommCenter няма да тръгне. Добре е да се има предвид. Да не се слага на телефон без джейлбрейк и пачнат CommCenter!
Ако сте инсталирали ForwardMsgFix или подобни за премахване на съобщението Call Forwarding Active, не би трябвало да имате проблем.
Ако сте инсталирали ForwardMsgFix или подобни за премахване на съобщението Call Forwarding Active, не би трябвало да имате проблем.
С iOS 4.2.1 излезе нов ъпдейт на бъндъла на Глобул - версия 9.1. Предоставям го с добавени логотипи за желаещите да си сменят логото на Глобул (не е задължително да имате направен джейлбрейк).
Забележка: ако iTunes не ви дава за избор файлови разширения *.ipcc, направете следното:victor11 написа:1. Изтеглете този бъндъл (актуалната версия 9.1 с добавени от мен логотипи на Глобул);
2. В iTunes натиснете shift+check for updates и в отворилия се прозорец променете филтъра за файлови разширения да е .ipcc, след което посочете изтегления в т. 1 операторски бъндъл и натиснете ОК.
3. Рестартирайте телефона.
Ако операцията е успешна, ще имате ново лого на Глобул.
victor11 написа:За Windows:
Натискате бутон "Windows" + бутон "R". В диалоговия прозорец въвеждате:За Mac:Код за потвърждение: Избери целия код
"%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
В Terminal въвеждате:Код за потвърждение: Избери целия код
defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool TRUE
Ето и от мен официалната версия 9.1 за Мтел с добавени логотипи за нормален и ретина екран.
M-Tel - mobilkom_bg_iPhone.ipcc - версия 9.1
Ето и картинката които направих с висока резолюция за Мтел:
Default:
FSO: 
Обнових първия пост на темата да съдържа най-основната и важна информация и линкове. Ако имате предложения още какво да включва или да премахна от поста ми пишете и с удоволствие ще обсъдим предложенията ви. Това важи за всички теми в този форум.
M-Tel - mobilkom_bg_iPhone.ipcc - версия 9.1
Ето и картинката които направих с висока резолюция за Мтел:
Default:

Обнових първия пост на темата да съдържа най-основната и важна информация и линкове. Ако имате предложения още какво да включва или да премахна от поста ми пишете и с удоволствие ще обсъдим предложенията ви. Това важи за всички теми в този форум.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
-
Здрваейте,имам нужда от малко съдействие\насока отностно проблем възникнал с iPhone-а ми(3G 4.0.1) при замяна на файла "SpringBoard" от първия постнат в темата(който изрично е упоменат за коя версия е ,но както и да е
"бърза работа,слапи ги ражда").Работата е в това,че пазя и стария "оригинален" файл,но след подмяната му(ползвам iFunBox за тези процедури) нищо не се случва,стои си на ябълката и до там.Не съм все още толкова навътре в нещата и не смея да пристъпя към рестори и т.н.Ще съм благодарен на всякакви съвети и насоки от Ваша страна!

iPhone 3G iOS Version:4.0.1(8A306) FM:05.13.04 Jailbreak
Оправи му правата (ще ти трябва WinSCP и OpenSSH). Ако ги нямаш, само рестор ще те оправи.
-
Блоагодаря за насоките на viktor11.Както се указа в моя случай единствено помогна рестора(тъкмо влязах в час с цялата процедура по подкарване на iphone-a-рестор,джейл,активация).И все пак ми хареса идеята с логото на оператора,но ще дерзая и разглеждам за начин по който да го направя без да намацам тел-а.
iPhone 3G iOS Version:4.0.1(8A306) FM:05.13.04 Jailbreak
Колеги с 3гс съм версия 4.0 на софтуера....направих каквото е описано свалих 2-та файла .png преименувах ги както е описано за виваком....с iphonebrowser влезнах в дадената директория сложих 2-та фахла там...направих рестарт но не се получава...бъркам ли някъде помогнете, защото искам да си сложа новото лого на carrier-аuomoto написа:Не. Там няма накрая @2x.png ,а само .pngdirect3d написа:И за 3gs 4.1 ли начина е като четворката ?
Благодаря предварително
iPhone 4s 16Gb Black Jailbroken iOS v6.1.1
iPhone 5 16GB Black iOS v6.1.2
iPhone 5 16GB Black iOS v6.1.2
Да. Пропуснал си стъпката с MakeItMine.
Задравейте , моля за помощ ... имам следния проблем :
свалих си файла .ipcc ,но не мога да го отворя от Itunes ... не ми позволява такова разширение ...
пробвах и през рег едит с теста но ми дава грешка ...
с windows 7 64bit
itunes 10.1
iphone 4 - 4.2.1 ( 03.10.01)
свалих си файла .ipcc ,но не мога да го отворя от Itunes ... не ми позволява такова разширение ...
пробвах и през рег едит с теста но ми дава грешка ...
с windows 7 64bit
itunes 10.1
iphone 4 - 4.2.1 ( 03.10.01)
Iphone 4S , 16GB, Black, NL, F.W. 5.0.1.
Натискаш Start -> Run и пишеш cmd и натискаш enter ще ти се отвори прозорец на компа копираш това "C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1 и го слагаш там и пак enter.iTunes трябва да е затворен 

правя го и ми пише : ''C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file.''gogi71 написа:Натискаш Start -> Run и пишеш cmd и натискаш enter ще ти се отвори прозорец на компа копираш това "C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1 и го слагаш там и пак enter.iTunes трябва да е затворен
Още един път и кавичките са задължителни "C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
gogi71 написа:Още един път и кавичките са задължителни "C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
Благодаря много ! ! ! ! Стана

Аз съм с 64 битов windows и го промених на : "C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
П.С.: на светлия статус бар логото е перфе , но не мога да кажа същото за момента когато е с тъмен статус бар ... (М-Тел)
Ако някои може да каже как мога да се добера до .png файла да си го едитна малко ... ще съм много щастлив

Не ми отваря прозорец където да си избера файл с разширение .ipcc - имате предвид от бутона HELP - Check for updates + задържане на Shift бутона нали ?victor11 написа:В iTunes натиснете shift+check for updates и в отворилия се прозорец променете филтъра за файлови разширения да е .ipcc, след което посочете изтегления в т. 1 операторски бъндъл и натиснете ОК.
3. Рестартирайте телефона.
Ipnone 4 iOS 6.1.1 Globul
Не, ето този (+задържане на бутона shift на клавиатурата):

- Ненко Вранков
Момчета, свалих файла който е за М-тел от първия пост и го качих на телефона чрез iTunes.. всичко добре-излиза си нормално, но като пробвам да позвъня и изписва Call Failed... с карта на Loop съм...
Смених картата с друга на Виваком и телефона си набира, та предполагам, че одеве нещо е станало с логото.
Каквода направя? Има ли вариант да върна стария файл някак?
Телефона е 3G firmware 4.2.1
Смених картата с друга на Виваком и телефона си набира, та предполагам, че одеве нещо е станало с логото.
Каквода направя? Има ли вариант да върна стария файл някак?
Телефона е 3G firmware 4.2.1
mobilkom_bg_iPhone.ipcc я качи този
преди това махни всичко от C:\Users\[Username]\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Carrier Support

- Ненко Вранков
Влезнах в Settings/Carrier и го промених от Automatic... зададох долу ръчно M-tel и засега работи нормално...
-
- Обратна връзка:
Здравейте,
A мога ли да махна след това картинката с логото без jailbrake?
Благодаря!
A мога ли да махна след това картинката с логото без jailbrake?
Благодаря!
Да, ако си качиш оригиналния немодифициран бъндъл. Пътят до него ще намериш в един пост над твоя.
Кажи моля те откъде взе логотата без дефекта който описваш, че не мога да ги открия никъде хем с висока резолюция, хем без този дефект?v3s0 написа:Точно него сложих и точно това се получи ! А на Agent_004 линка е празен
П.п - при мен се получимного съм доволен
! Сега ще обясня цялата галимация която направих . Тъй като не ми се получи с този бъндъл ( shift + check for update) ...и не че не ми се получи а логото което в този бендъл има някаква бяла черта зад тел и тя бърка работите (може би при мен защото съм с 4ка) .. та без да махам този бендъл дръпнах логата за мтел (оптимизирани за 4ка с високо качество и ги замених в /private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/iPhone/mobilkom_bg.bundle както е описано в темата накрая с " M-Tel BG@2x " , respring и ГОТВООО
! Моля модератора да почисти коментарите ми които смята за излишни ... благодаря на всички опитали се да ми помогнат
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
Ето го логото на М-Тел за 4-ката. Висока резолюция и няма тая бяла линия зад тел. Перфектно е - от личен опит.
Download [DOX.BG]
П.П. Инсталира се по метода shift+check for update
Download [DOX.BG]
П.П. Инсталира се по метода shift+check for update
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Интересува ме в случей,че не ми хареса логото,което смятам да сложа по-описания начин с iTunes или ми омръзне след време,как бих могъл да си възстановя първоначалния надпис BG GLOBUL? iPhone 4, 4.2.1, GreenPoison...
iPhone 6
Елементарно - като си сложиш оригиналния бъндъл.