п.п. Компа е оторизиран.
Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone/iPod 2.x-7.x
Re: Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone/iPod 2.x/3.x/4
Здравейте,имам проблем със кр**натите апликации през Айтюнс.Айфона е 2Г(3.1.3.),appSync for OS 3.1 от hackulo.us,има инсталирани фрии апликации от Айстор(galaxyOnFire,twitter...)и регистрация.Преди да сложа appSync изписваше стандартното съобщение,че не може да инсталира апликациите.Сега Айтюнс не изписва грешка започва да синхронизира,но не инсталира апликациите ?! 
п.п. Компа е оторизиран.
п.п. Компа е оторизиран.
Маркирал ли си ги ?
Да,имат "човчица".След синхронизация са маркирани,а една от фрии апликациите(Mobile Mouse) и тя не се инсталира и се размаркира.
Погледни си в телефона в Settings->General->Restrictions дали не е забраненa опцията Installing Apps.
Settings->General->Restrictions не са активни и искаше пас за активирането на забраните.Сложих пас, и всичко e на OFF.Нямам възможност в момента да пробвам дали се инсталират приложенията.
Всичко, което искаш да работи, трябва да е на ON.
Ok,ще пробвам при първа възможност.Mobile Mouse free за която бях писал по рано се оказа само за версия 4.0
С малко закъснение на отговора,мога да съобщя: Приложенията работят без проблемvictor11 написа:Всичко, което искаш да работи, трябва да е на ON.
Здравейте,
Коя версия на AppSync трябва да си изтегля за ios 4.0.2?
Благодаря!
Коя версия на AppSync трябва да си изтегля за ios 4.0.2?
Благодаря!
IPHONE 4 (4.1) Pwnage tool Jailbreak
Благодаря!
Дали има някакви bug-ове, някой със същата версия?
Дали има някакви bug-ове, някой със същата версия?
IPHONE 4 (4.1) Pwnage tool Jailbreak
защо като влеза в appstore,приложенията пак са ми платени 
E, то оставаше и с инсталацията на AppSync приложенията в AppStore да се превърнат в безплатни.
Прочети внимателно какво пише в първия абзац на ръководството.
Моля да бъде обяснено като на идиот
.Кои неща са ми кракнати и мога да ползвам.
Единствената разлика,която виждам след jailbreak-а е,че имам Cydia
Единствената разлика,която виждам след jailbreak-а е,че имам Cydia
Трябва да ги търсиш в интернет, или да си инсталираш installous от Сидия.
В Appstore ли да ги търся ?
А insallous за какво служи ?
А insallous за какво служи ?
Колеги някои да даде адрес за теглене на appsync за 4.0.2 ! Пробвах с 4.0/4.0.1 и 4.1 но отказват да се инсталирват от сидия. От sinfuliphonerepo и от sydia.hakculo.us !!!
Благодаря.
Благодаря.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
извинете имам подобрен проблем като на човек който е писал по горе . Добавих си сайта , който трябва . но когато трябва да инсталирам appsync ми пише The requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed
-
fruitysoul
здравейте имам проблем със добавянето на source с Iphone 4 4.3.1 JB съм и когато опитам да добавя сорс ми дава винаги Verification error the request timed out какво да правя ? оторизирал съм компютъра и не пак не иска да качва к...нати приложения дава ми грешка 0xE8008001..

iPhone 4 32GB 5.0.1 ФЗ
-
discoinferno
Здравейте,имам 3GS с iOS 4.2.1 и искам да си инсталирам кракнати приложения през PC-то но,след като си инсталирам AppSync 4.0+ от хакуло и свържа телефона с компа iTunes-а го намира но продължава да иска Sync и да ми изтрие вс.приложения за да мога да инсталирам дори и платени(free) приложения да не говорим за кракнати!!!Влезнал съм си в акаунта компа ми е оторизиран имам инсталиран аппсинк4.0+ но продължава да ми иска Sync и целия ми екран е сив и немога да маркирам трия пускам или инсталирам нищо!!!Благодаря за отделеното внимание!!!
Това е защото си свалял приложенията на директно на телефона през Installous предполагам. Ако е така, или ги прехвърли на компютъра, като дадеш с десен бутон на телефона и после

Или ако си ги свалял с Installous му махни от настойките му iTunes Sync

Или ако си ги свалял с Installous му махни от настойките му iTunes Sync
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
-
discoinferno
Благодаря за помоща,но понеже сам малко noob в употребата на iphone какво е installous[предполагам някаква инсталационна програма на самия телефон(iOS)],иначе приложенията са ми сваляни само от апп стора на телефона.И още един новобрански въпрос тези настройки на installous от телефона ли се оправят или от компа през iTunes и ако го sync-на през компа после ще стане ли номера на китайката?
При мен не става прехвърлянето на програми през itunes, имам инстанато appsync 4.0+ от hackulo.us. имам е безплатни приложения също и лаптопа съм ауторизирал. Възможно ли е от това че си сложих windows 7 да е проблема?
Здравейте... Със Iphone 4 съм, firmware 4.3.3, закупен от глобул и минат през Jailbreak s RedSnow... Проблемът ми е, че немога да качвам приложения през Itunes, като се има предвид че съм качил АppSync 4+, направих си профил в AppStore-а и дадох Аuthorize със компютъра ми ... също така си качих и едно безплатно приложение ... няма проблеми, но с останалите които бълват от форума не става ..
??? предложения за проблема ... ??
Най тъпото е, че влача програмата до прозореца на Itunes за да го пусна при останалите и да синхронизирам, но като пусна и нищо не става. Нито няква грешка, нито нищо.... ами излиза, че влача приложение, но като пусна нищо....
Благодаря ви предварително !!!
Най тъпото е, че влача програмата до прозореца на Itunes за да го пусна при останалите и да синхронизирам, но като пусна и нищо не става. Нито няква грешка, нито нищо.... ами излиза, че влача приложение, но като пусна нищо....
Благодаря ви предварително !!!