Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
В интерес на истината, преводът на български във версия 2 е от Влад и той ще получава своята част от продажбите.
А, да се похваля, че се кандидатирам за незауисим еуродепутат и ако не гласувате за мен ще ви блокират айфоните ;-) http://mediapool.bg/show/?storyid=150462" onclick="window.open(this.href);return false;
здравейте
намерих си кода за предишната версия.... но тя е била за старият ми айфон.... сега съм с отключен 3Г .... да си приготвя нови 21$ или?!?!?!!?
Ами хора, програмата се разработва с участието на човек от форума, модератор, с доста труд... Има БЕЗПЛАТНА алтернатива. Какво очаквате да ви се отговори ??
мисля че на нормално поставен въпрос се чака нормален отговор.... на домашния комп има инсталиран сума купен софтуер дето мога да го прехвърля на всеки по нов... затова и съм попитал.... иначе да мога БЕЗПЛАТНО да си го напазарувам из нета....
бг проекта си го платих без да се замислям... защото винаги подкрепям бг разработчици...
а иначе твоя постинг леко на спам ми докарва.... нищо съществено в него
The Shaman написа:Братле, споко, няма да се караме. Намерил си кода (?!?!?) и аз намирам много (заблудил съм се за искането ти)...
@iFlashFreak ти каза нещо:
atanas написа:
Всички кодове за БГ проект 1.x ще са валидни и за новата версия.
Атанас има предвид че кодовете от фирмуер 1.х ще стават и за 2.х
А jumbo за два различни iPhone-a...
Пичове,
просто трябва да пишете един мейл със стария лиценз и да си изпратите новия ИМЕЙ на телефона. Ще ви променят регистрацията
Аз едвам си изрових регистрацията щото си мислех че тоя БГ проект няма да го бъде, то сигурно година и половина стана откакто го чакам.
Хубавото е че иде 3-та версия на софтуера и пак ще има голямо чакане)))))))))
Jako написа:Пичове,
просто трябва да пишете един мейл със стария лиценз и да си изпратите новия ИМЕЙ на телефона. Ще ви променят регистрацията
Аз едвам си изрових регистрацията щото си мислех че тоя БГ проект няма да го бъде, то сигурно година и половина стана откакто го чакам.
Хубавото е че иде 3-та версия на софтуера и пак ще има голямо чакане)))))))))
Ми няма да ъпдейтваш бе
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)