Български проект от RipDev?
Български проект от RipDev?
Някой знае ли нещо за прословутия "Български проект" на RipDEV.
Платих си, а няма актуализация още от версия 1.1.3. Гръцкия и руския ги има, а българския не.
Писах им няколко пъти не отговарят на писмата. Май пих една студена вода.
Платих си, а няма актуализация още от версия 1.1.3. Гръцкия и руския ги има, а българския не.
Писах им няколко пъти не отговарят на писмата. Май пих една студена вода.
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Re: Български проект от RipDev?
Не си единствения, който си е платил. Аз имам три лиценза. Но още като излезе 2.0 се заговори нещо за септември чак и се хванах и сам си го направих. После и клавиатури видяхме на видео, но от тогава нищо не се е чувало...
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно

Най-лошото е, че на мен ми трябва само една клавиатурка БДС, нищо друго.
Сложих с твоя пакет ама ми побългарява всичко, което не е чак такъв проблем но в контактите ми слага лента с български букви, а това ми пречи да си намирам търсените имена.
Руската клавиатура ме дразни ужасно )))
Като седна да пиша на нея и откачам.
Сложих с твоя пакет ама ми побългарява всичко, което не е чак такъв проблем но в контактите ми слага лента с български букви, а това ми пречи да си намирам търсените имена.
Руската клавиатура ме дразни ужасно )))
Като седна да пиша на нея и откачам.
Е какво ти пречи да си включиш пак английското меню от опциите на телефона? И да ползваш само локализацията.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Ми тъй направих ама кирилските букви в лентата на контактите си останаха. Сега не смея да го слагам.
Ще има да си почакате с този БГ 'Проект'. Чакайте iPhonetic, там е истината. Другото е ала бала
Аз си платих лиценза за БГ проекта, получих код, но не мога да го инсталирам. Дава ми грешка и няма начин да продължа. Страницата, която ми пратиха не се отваря - и тя дава пхп грешка, писах им на 2-та мейла - не ми отговориха. Някой да има идея как мога да се свържа с тях?
Мерси предварително.
Мерси предварително.
Трябва през Instaler да го инсталираш, но зависи с коя версия на софтуера си. След 1.1.4 няма нов български проект. Мисля че няма и да има, като гледам как не отговарят на въпроси свързани с продукта.bobojr написа:Аз си платих лиценза за БГ проекта, получих код, но не мога да го инсталирам. Дава ми грешка и няма начин да продължа. Страницата, която ми пратиха не се отваря - и тя дава пхп грешка, писах им на 2-та мейла - не ми отговориха. Някой да има идея как мога да се свържа с тях?
Мерси предварително.
Да, доста тъпо.
iPhone original 8GB 1.1.2 OTB > 1.1.4>2.0.1>2.2
iPhone 4 8GB 6.1.3
iPhone 5 32GB
iPhone 7 Plus 128GB
iPhone 4 8GB 6.1.3
iPhone 5 32GB
iPhone 7 Plus 128GB
Проект ще има, а засега дарявайте на Влад, заслужава го момчето. Ако на някого не му се чака, няма проблем, връщаме му парите за лиценза.