Български превод на iFunBox

Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
Аватар
deian_deni
Обратна връзка:

Български превод на iFunBox

Мнение от deian_deni »

Здравейте, тъй като всеки притежател на устройство на Apple използва удобната програма iFunBox, затова я преведох на нашият роден език. Превода обхваща цялата програма, но някъде може да съм изпуснал някоя дума, но след време ще го оправя.
Инсталация на превода (Тук инсталацията може да е малко сложна за някои хора):
1. Сваляте файла, със заглавие localstrings_bg.utf8 от някой от линка по-долу.
2. Отваряте го с някой текстов редактор: например Notepad и копирате всичко, освен първият ред.
3. След това намирате къде сте инсталирали програмата, обикновено е в /My Computer/Local Disk (C:)/Program Files (x86)/i-Funbox DevTeam и отваряте папката localstrings.
4. Избирате си някой от файловете например localstrings_da.utf8 и го отваряте с Notepad изтривате всичко без първият ред и поставяте това, което копирахте от моя превод.
5. Запазвате файла някъде например на Работния плот и след това го слагате в папката localstrings, като ви попита дали искате да го заместите го направете.
6. Отворете iFunBox и от синята планета в горния десен ъгъл изберете езика, на който сложихте превода. Например ако е localstrings_da.utf8 избирате Danish - ( Dansk ) и готово вече имате български език.
Превода съм го изпратил на DevTeam-а на iFunBox и много скоро ще е включен в самата програма iFunBox и няма да трябва да се правят тези неща по-горе. Надявам се да ви хареса превода:
http://www.4shared.com/file/6wIoATNnce/ ... gs_bg.html
Ако уважавате труда ми и сте доволни от усилията и времето, които съм положил:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... BAQTCTFC6U

Разширих превода и съм качил в линка.
Снимка:
Изображение
iPhone 4 16GB iOS 7.1.2
iPad 3 4G 64GB iOS 8.0.2
m@rtin

Re: Български превод на iFunBox

Мнение от m@rtin »

Файла който изтеглям от линка е .exe файл и не мога да го отворя
с Notepad .
Ще съм благодарен на малко помощ :)

Поздрави
m@rtin

Мнение от m@rtin »

Никой ли не влиза в този форум ??
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Как се казва файла, който си изтеглил?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
m@rtin

Мнение от m@rtin »

Оправих се , благодаря.
Трябвало е да направя регистрация в http://www.4shared.com и тогава да тегля файла.
Без регистрация неможах да го изтегля.
Публикувай отговор