iPhonetic 3 (3.1/3.1.2)

Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
Заключено
Аватар
MadM@X

iPhonetic 3 (3.1/3.1.2)

Мнение от MadM@X »

Излезе новата версия на проекта на VladTheImpaler - iPhonetic 3.

Изображение
VladTheImpaler написа:Добавете това репо в Cydia - http://bgiphone.com/cydia/ с наклонената черта накрая
След като Cydia опресни информацията би трябвало да ви се появи пакета iPhonetic за инсталация. Текущата версия е 1.02. За да ви тръгне трябва да сте сложили пача за подкарване на кракнати приложения. Ако не сте го сложили - във форума има тема как става това - ползвайте търсачката. (става въпрос за AppSync или подобни)

Настройките за оператора важат САМО за Мтел и Виваком. За настройки на Глобул се обръщайте към тях, не към мен. Също така забелязах, че превода на AppStore и iTunes Store е частичен. Причината за това е, че само част от нещата се зареждат локално, всичко останало е нещо като web страница. Следователно аз няма как да вляза на сървъра на Apple, че да го преведа
Пакета ще е достъпен в Cydia (сорса ще бъде публикуван допълнително).
Основни характеристики на приложението:
-софтуерна съвместимост - 3.1/3.1.2 iPhone/iPhone 3G/iPhone3GS/iPodTouch
-можете да избирате между Фонетична и БДС клавиатури
-с инсталирането на пакета автоматично в Settings > General > International > Language се появява опцията Български
-по-пълен и качествен превод
-премахва Call Forwarding
-пакета е изцяло преработен, така че старите бъгове са напълно отстранени (за нови, ще свиркате вие)
-в стария пакет имаше проблем, при който след премахване на програмата изчезваше менюто Settings. При iPhonetic 3 този проблем е премахнат напълно
-можете да смените азбучника в iPod (за да се актуализира библиотеката трябва да се смени езика на системата)
-програмата работи значително по-бързо от предшественика си
-при азбучника, когато е с точка, не пропуска буква. Просто точките са сложени за по-добър изглед на самия азбучник
-приложението запазва настройките които сте напраили, но не са приложени.

Линк за директно гледане

За дарения може да ползвате линка даден на тази страница най-отдолу.

Дарения се приемат сaмо чрез PayPal.

VladTheImpaler написа:На дарилите - честито! :) Ако има някой, който е дарил, а не е получил email да ми пише на ЛС или на email-а ми.

Понеже възникнаха въпроси - ако някой дари следващата седмица, до 1-2 часа ще получи email от мен за това как да си сложи iPhonetic. За всички останали пакетът ще бъде достъпен следващият понеделник - 9.11.2009.
За въпроси, проблем и дарения пишете в тази тема: iPhonetic 3 (3.1/3.1.2)

Моля не търсете VladTheImpaler на лични съобщения тук.
Полезни ръководства за iPhone

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Заключено