3 2 1... Български проект
Re: 3 2 1... Български проект
Ами да, стана! Може би трябваше сама да се досетя :oops: . Явно не трябваше да променям настройките на операторите при качването на проекта. Благодаря на GVB
iPhone 2G 8GB FW 2.1
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
На Руския проект излезе версия 1.0.8, а след това и 1.0.9, които освен че добавят безмислените за нас руски времеви зони, уж има и подобрения по кода. И понеже нищо не се споменава, бих искал да попитам atanas дали да очакваме update-и на Българския проект?
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999

- Toni-
- Обратна връзка:
Някой има ли идея защо разплащателната система на ripdev не работи, не иска да ми приеме картите - Visa Electron и MasterCard на различни банки и пак не ми ги приема...
Май обмислят вариант да стане FREE 

http://bgiphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
- Toni-
- Обратна връзка:
По принцип няма да е лошо, но едва ли е това проблема, питам някой няма ли същите премеждия с това?!?!?!
Или примерно някой, ако му се намира някой и друг лиценз за Български проект и за гъсеницата...може да направим сделка...
Или примерно някой, ако му се намира някой и друг лиценз за Български проект и за гъсеницата...може да направим сделка...
Ще пуснем и БГ проект 1.0.9. Почти е готов.
Иии супер, какво ще е новото в него освен убиването на крака
.

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Здравейте тук четох за подобен проблем като моя:
"имам iphone 1.1.4 unlock ziphonе. Днес качих БГ проекта по всички инструкции. И съответно дадох reset на мрежовите настройки. По него всичко работи. Обаче:
В Boss Prefs Edge e винаги ON, дори като му дам OFF то мисли, мисли и пак ми дава ON. т.е. не мога да го изключа.
Мисля, че проблема дойде след качването на БГ проекта. Някой да е имал тези проблеми и да може да ми даде съвет как да ги оправя?"
Пробвах се с :
Settings -> General -> Reset -> Reset all Settings
Но сега телефона ми дава Locked_sim
Как да оправя нещата, моля дайте съвет!
Поздрав!
Само да добавя, че на почти всички текстови съобщения и надписи по менютата ми излизат с долни тирта между думите - примерно ALL_CONTACTS ... LOCKED_SIM.... и всички останали.....

"имам iphone 1.1.4 unlock ziphonе. Днес качих БГ проекта по всички инструкции. И съответно дадох reset на мрежовите настройки. По него всичко работи. Обаче:
В Boss Prefs Edge e винаги ON, дори като му дам OFF то мисли, мисли и пак ми дава ON. т.е. не мога да го изключа.
Мисля, че проблема дойде след качването на БГ проекта. Някой да е имал тези проблеми и да може да ми даде съвет как да ги оправя?"
Пробвах се с :
Settings -> General -> Reset -> Reset all Settings
Но сега телефона ми дава Locked_sim

Поздрав!
Само да добавя, че на почти всички текстови съобщения и надписи по менютата ми излизат с долни тирта между думите - примерно ALL_CONTACTS ... LOCKED_SIM.... и всички останали.....
След рестор и малко проблеми, нещата се оправиха...
Здравейте, появи ми се следния проблем. До вчера бях с 1.1.2 версия на iPhone. Имах инсталирана платената версия на БГ проекта (която си бях купил). Наложи се да ресторна и ъпдейтнах до 1.1.4 и след като опитах да инсталирам БГ проекта отново не ми приема кода. Незнам дали това е нормално, и дали трябва при всяко ресторване да си плащам пак. Би било странно
. Става дума за един и същ телефон. Ако някой знае защо се случва това и дали е нормално моля да сподели.
Благодаря предварително

Благодаря предварително
БГ проекта след като въведеш един път кода не би трябвало да ти го иска повече, аз съм правил над 10 рестора(от както сам си го купил) и до сега не ми го е искал.
Така си мислех и аз, и в интерес на истината след първия рестор не ми го поиска, но докато си инсталвах различни приложения омазах телефончето и го ресторнах пак, това в рамките на няколко часа, и след 2-рия рестор започна да не ми приема кода.
Излезе новият ъпдейт на Български проект 1.0.9. Сега си го качих. Още не знам промените.
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Поне вече определителя на номерата работи 

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

дам,наистина работи определителя 

На мен ми се появи отново Call Forwarding обаче. Винаги след ъпдейт се случва. Наско, как да го оправя? Не искам да качвам други неща.
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
anthony, като сложиш друга сим карта и после си върнеш старата се оправя. Поне при мен така. Няма значение на кой оператор е.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

Сега ще пребарам на жената картата.
Да, така се оправя. Проблемът с Call Forwarding е от недовършен крак на lockdownd
Оправи се с друга карта. Даже не е нужно да е активна. Аз сложих тази на AT&T.
И при мен стана, само със смяна на картата.
iPhone 8GB 1.1.2 OTB (04.02.13_G) --> рестор до 1.1.4 iTunes (04.04.05_G) --> Unlock (1.1.4) [ZiPhone 3.0] --> Български проект = iPhone 8GB 1.1.4 (04.04.05_G)
Как мога да прехвърля БГ проекта на друг iPhone?
Занчи преди две седмици си купих още един iPhone и имаше инсталиран на него BGПроекта обаче сега ще го продам поради старнни обстоятелства и се чудех дали мога да си го запазя ?
Занчи преди две седмици си купих още един iPhone и имаше инсталиран на него BGПроекта обаче сега ще го продам поради старнни обстоятелства и се чудех дали мога да си го запазя ?
iPhone 4
Пиши на персонални с IMEI-то на апарата и мейла
Здравейте,
1.1.4 OOB...До момента съм го ресторвал маса пъти, и ънлок с кво ли не, и бейсбанд нагоре надолу и винаги имам проблем с колфейлд.Платих си и този проект и все тая.Карта на Мтел 64К абонамент.Накрая мисля нея да сменя?
Някой някаква идея или съвет?
Благодаря!
1.1.4 OOB...До момента съм го ресторвал маса пъти, и ънлок с кво ли не, и бейсбанд нагоре надолу и винаги имам проблем с колфейлд.Платих си и този проект и все тая.Карта на Мтел 64К абонамент.Накрая мисля нея да сменя?
Някой някаква идея или съвет?
Благодаря!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
ако иска и телефон от оторизиран от Епъл оператор да си вземеш пак ще имаш call failed....
...свиквай...
...свиквай...
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)