3 2 1... Български проект

Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Re: 3 2 1... Български проект

Мнение от GVB »

huri написа:Мхъмм при мен при рестор не се получи...
Сега съм с БГ проект 1.0.7G :)
С всичко се получава :). Просто вчера явно не е бил конфигуриран добре инстала и е двал тази грешка аз съм с рестор и от първия път ми тръгна и 1.0.6 и днес като качих 1.0.7 също няма проблем, а съм с ресторнат телефон.
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
kiko_st

Мнение от kiko_st »

Аз направих "restore and update" към 1.1.4 след това с "ZiPhone 2.5",всичко мина много гладко и бързо.След това минах към инсталирането на "Български проект" и като стигнах до "International" нито в "Regional Format" нито в "Language" има България и Български.Иначе клавиатурата се инсталира и в контактите разделя по български букви но до там.Като активирам на ново "RiPInstall" ми излиза списъка който да инсталирам и като натисна "Apply" ми зарежда за секунда "Updating Mobile Enhancer" и нищо повече.Явно нещо пропускам :?: .
iPhone/5/16gb/iOS6.0.2/iPad2/iOS6.0.1
Аватар
Anares

Мнение от Anares »

Атанасе,

Кога можем да очакваме версия за 1.1.4?
atanas

Мнение от atanas »

Довечера ще излезе най-сетне версията за 1.1.4
kiko_st

Мнение от kiko_st »

Ок,браво.
iPhone/5/16gb/iOS6.0.2/iPad2/iOS6.0.1
atanas

Мнение от atanas »

Сори, но сега пък друго се счупи. :-( Налага се да изчакате до утре.
Аватар
Anares

Мнение от Anares »

atanas написа:Сори, но сега пък друго се счупи. :-( Налага се да изчакате до утре.
Здравей,

Сложих версията, но имам някакъв неприятен проблем - не ми работи кирилицата при търсене в Сафари. Това нормално ли е?
idiendi

Мнение от idiendi »

И аз искам да си закупя БГ-проекта само че нямам възможност за плащането по интернет,с един приятел,който има карта и си пазарува от "e-bay" с нея без проблем, опитваме от няколко дни и все не става,дава някаква грешка.Та молбата ми е ако се съгласи някой,който е от София и има такава възможност за плащане да се срещнем да му дам пари ,за да се сдобия и аз с БГ -проектчето .Ако се съгласи някой да ми направи тази услуга ето и мейл за връзка - diendi@gmail.com , пък ще почерпя за услугата :D
iPhone 8GB 1.1.2 OTB + gunlock + anySIM
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

idiendi написа:И аз искам да си закупя БГ-проекта само че нямам възможност за плащането по интернет,с един приятел,който има карта и си пазарува от "e-bay" с нея без проблем, опитваме от няколко дни и все не става,дава някаква грешка.Та молбата ми е ако се съгласи някой,който е от София и има такава възможност за плащане да се срещнем да му дам пари ,за да се сдобия и аз с БГ -проектчето .Ако се съгласи някой да ми направи тази услуга ето и мейл за връзка - diendi@gmail.com , пък ще почерпя за услугата :D
Ела на сбирката на форума. Аз ще ти го платя.
cveto

Мнение от cveto »

Определител на номера - определя населения пункт на мястото, от което са Ви звънили, ако номерът на този, който Ви е търсил не фигурира в контактите

При някой това работили въобще???
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Работи май. Става въпрос за телефони на БТК. Не си мисли, че някой като те потърси от мобилния си телефон и ще ти каже, че е в Кърджали например :)
idiendi

Мнение от idiendi »

Благодаря ти Antony,с удоволствие ще уважа и аз сбирката.
iPhone 8GB 1.1.2 OTB + gunlock + anySIM
cveto

Мнение от cveto »

Ясно ми е ,но не работи...
Когато се опитвам да следевам тези инструкции: http://iphone-bulgaria.com/calldata-%d0 ... %8f%d1%82/
ми дава някакви грешки
Аватар
Chavi
Обратна връзка:

Мнение от Chavi »

При мен също не работи. Да добавя, че аз деинсталирах Mobile Enhancer преди да инсталирам Български проект, както беше по инструкция.
Jako

Мнение от Jako »

И при мен не работи
atanas

Мнение от atanas »

Да, има проблем. Инсталирайте CallData отделно от RipDev хранилището, после инсталирайте българската база данни от категорията CallData
Аватар
Chavi
Обратна връзка:

Мнение от Chavi »

Calldata изисква Mobile Enhancer. Да го инсталираме ли? Да не омажем нещата? ;)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Ако имаш качен вече БГ проект или Catterpiler, то Mobile enhancer също ти е качен. Демек недей да го инсталираш.
Аватар
Chavi
Обратна връзка:

Мнение от Chavi »

anthony написа:Ако имаш качен вече БГ проект или Catterpiler, то Mobile enhancer също ти е качен. Демек недей да го инсталираш.
И аз разбрах така, но Calldata явно не го детектва когато е част от проекта и казва че го нямам. Явно го търси като отделно приложение - както беше когато бях на безплатната кирилица. Въпросът е дали ако го сложа отново като отделно приложение няма да омажа проекта. Не си заслужава заради едната calldata екстра.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Нямам идея. Надявам се Наско да коментира.
Аватар
Lito

Мнение от Lito »

Когато пробвам да инсталирам Calldata ми дава Main script execution error ... пробвах 3 4 пъти... с 1.1.3 firmware съм.
the shiznit
Аватар
aveliky
Обратна връзка:

Мнение от aveliky »

Lito написа:Когато пробвам да инсталирам Calldata ми дава Main script execution error ... пробвах 3 4 пъти... с 1.1.3 firmware съм.
Еххх тая търсачка във форума кви неща намирала като напишеш "Main script execution error" : http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =execution
atanas

Мнение от atanas »

Да, има риск да се омаже ако инсталирате Mobile Enhancer, затова по-добре изчакайте следващия update. Няма да чакате дълго.

P.S. Пробвах пак, става да се инсталира МЕ върху бг проекта, но ако имате опасения не го правете.
Аватар
sallie-e

Мнение от sallie-e »

Имам Iphone 1.1.1 updated 1.1.4 unlock ziphonе. Имах работещ SwirlyMMS v0.3.6. Днес качих БГ проекта по всички инструкции. И съответно дадох reset на мрежовите настройки. По него всичко работи. Обаче:
1. В Settings/General/Network изчезна полето за EDGE - съответно не мога да сложа или променя настроки за EDGE.
2. В Boss Prefs Edge e винаги ON, дори като му дам OFF то мисли, мисли и пак ми дава ON. т.е. не мога да го изключа.
3. SwirlyMMS ме изхвърля след като го включа. Не ми дава да припаря до настройките за да оправя нещо евентуално там. Ънинсталирах го, ресторнах тел., инсталирах го отново, ресторнах тел. и пак.
Мисля, че проблема дойде след качването на БГ проекта. Някой да е имал тези проблеми и да може да ми даде съвет как да ги оправя?
Мерси :arrow: и наздраве на разглеждащите го!
iPhone 2G 8GB FW 2.1
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Мнение от GVB »

Settings -> General -> Reset -> Reset all Settings
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Публикувай отговор