Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
huri написа:Мхъмм при мен при рестор не се получи...
Сега съм с БГ проект 1.0.7G
С всичко се получава . Просто вчера явно не е бил конфигуриран добре инстала и е двал тази грешка аз съм с рестор и от първия път ми тръгна и 1.0.6 и днес като качих 1.0.7 също няма проблем, а съм с ресторнат телефон.
Аз направих "restore and update" към 1.1.4 след това с "ZiPhone 2.5",всичко мина много гладко и бързо.След това минах към инсталирането на "Български проект" и като стигнах до "International" нито в "Regional Format" нито в "Language" има България и Български.Иначе клавиатурата се инсталира и в контактите разделя по български букви но до там.Като активирам на ново "RiPInstall" ми излиза списъка който да инсталирам и като натисна "Apply" ми зарежда за секунда "Updating Mobile Enhancer" и нищо повече.Явно нещо пропускам :?: .
И аз искам да си закупя БГ-проекта само че нямам възможност за плащането по интернет,с един приятел,който има карта и си пазарува от "e-bay" с нея без проблем, опитваме от няколко дни и все не става,дава някаква грешка.Та молбата ми е ако се съгласи някой,който е от София и има такава възможност за плащане да се срещнем да му дам пари ,за да се сдобия и аз с БГ -проектчето .Ако се съгласи някой да ми направи тази услуга ето и мейл за връзка - diendi@gmail.com , пък ще почерпя за услугата
idiendi написа:И аз искам да си закупя БГ-проекта само че нямам възможност за плащането по интернет,с един приятел,който има карта и си пазарува от "e-bay" с нея без проблем, опитваме от няколко дни и все не става,дава някаква грешка.Та молбата ми е ако се съгласи някой,който е от София и има такава възможност за плащане да се срещнем да му дам пари ,за да се сдобия и аз с БГ -проектчето .Ако се съгласи някой да ми направи тази услуга ето и мейл за връзка - diendi@gmail.com , пък ще почерпя за услугата
anthony написа:Ако имаш качен вече БГ проект или Catterpiler, то Mobile enhancer също ти е качен. Демек недей да го инсталираш.
И аз разбрах така, но Calldata явно не го детектва когато е част от проекта и казва че го нямам. Явно го търси като отделно приложение - както беше когато бях на безплатната кирилица. Въпросът е дали ако го сложа отново като отделно приложение няма да омажа проекта. Не си заслужава заради едната calldata екстра.
Имам Iphone 1.1.1 updated 1.1.4 unlock ziphonе. Имах работещ SwirlyMMS v0.3.6. Днес качих БГ проекта по всички инструкции. И съответно дадох reset на мрежовите настройки. По него всичко работи. Обаче:
1. В Settings/General/Network изчезна полето за EDGE - съответно не мога да сложа или променя настроки за EDGE.
2. В Boss Prefs Edge e винаги ON, дори като му дам OFF то мисли, мисли и пак ми дава ON. т.е. не мога да го изключа.
3. SwirlyMMS ме изхвърля след като го включа. Не ми дава да припаря до настройките за да оправя нещо евентуално там. Ънинсталирах го, ресторнах тел., инсталирах го отново, ресторнах тел. и пак.
Мисля, че проблема дойде след качването на БГ проекта. Някой да е имал тези проблеми и да може да ми даде съвет как да ги оправя?
Мерси :arrow: и наздраве на разглеждащите го!