iPhonetic 2.2.1 излезе
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Re: iPhonetic 2.2.1 излезе
Аз никога не съм казвал, че iPhonetic струва хилядарки, или че трудът ми е незаменим и безценен. Колкото за Donate бутона си прав, че е така по-принцип, но в случая е малко по-различно - хем исках да е достъпен за всички (затова е безплатен), хем се радвам на всякаква подкрепа и уважение на труда ми (затова и Donate бутона).
Колкото до iPhonetic за 3.0 - да, работя върху него. Превода е почти готов, но клавиатурите ме мъчат. Мъчи ме най-вече това, че най-накрая имах малък напредък и излезе бетата на 3.1, където те коренно са ги променили. Така че фонетична клавиатура евентуално ще има след като излезе 3.1. Колкото до превода май накрая ще го пусна, заедно с настройки за мобилните оператори, а клавиатурата ще се добави евентуално в движение.
Колкото до iPhonetic за 3.0 - да, работя върху него. Превода е почти готов, но клавиатурите ме мъчат. Мъчи ме най-вече това, че най-накрая имах малък напредък и излезе бетата на 3.1, където те коренно са ги променили. Така че фонетична клавиатура евентуално ще има след като излезе 3.1. Колкото до превода май накрая ще го пусна, заедно с настройки за мобилните оператори, а клавиатурата ще се добави евентуално в движение.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно

С първо поколение iphone съм с 2.2.1 и iphonetic 2.2.1.
Като пиша или получавам имейл на кирилица, в телефона всичко си е наред, но при получателите пристигат ето такива йероглифи п╓я┼п╫п╢я┼п╨
Някой има ли идея как може да се оправи? Пробвах и със стандартния шрифт и с дежаву, но все същото.
Предварително Благодаря
Като пиша или получавам имейл на кирилица, в телефона всичко си е наред, но при получателите пристигат ето такива йероглифи п╓я┼п╫п╢я┼п╨
Някой има ли идея как може да се оправи? Пробвах и със стандартния шрифт и с дежаву, но все същото.
Предварително Благодаря
с риск да изглеждам глупав, това означава ли, че няма да може работим с 3.0 и фонетична клавиатура от iPhonetic ?VladTheImpaler написа:Аз никога не съм казвал, че iPhonetic струва хилядарки, или че трудът ми е незаменим и безценен. Колкото за Donate бутона си прав, че е така по-принцип, но в случая е малко по-различно - хем исках да е достъпен за всички (затова е безплатен), хем се радвам на всякаква подкрепа и уважение на труда ми (затова и Donate бутона).
защото и без това горчиво съжелявам, че вдигнах до 3.0 и смятам така да остана завинаги и да не вдигам нагоре.
iPhone 3G 8G with firmware 3.1.2
MacBook 2.4Ghz 2G 250Gb - stolen
--
TANSTAAFL "There Ain't No Such Thing As A Free Lunch,"
MacBook 2.4Ghz 2G 250Gb - stolen
--
TANSTAAFL "There Ain't No Such Thing As A Free Lunch,"
Този, който получава писмото, трябва да си настрои енкодинга на мейл клиента на Unicode (WTF-8).DBD написа:С първо поколение iphone съм с 2.2.1 и iphonetic 2.2.1.
Предварително Благодаря
- [limp]_STARFISH
- Обратна връзка:
Пичове, ще има ли iphonetic за 3.0 - 3.0.1 тва е супер полезната програмка, дано да я има 

[limp]_STARFISH написа:Пичове, ще има ли iphonetic за 3.0 - 3.0.1 тва е супер полезната програмка, дано да я има
Да , и аз много се надявам да има в най-скоро време

iPhone 3G S 16GB Black FW 4.1 with blackra1n
Lucas написа:[limp]_STARFISH написа:Пичове, ще има ли iphonetic за 3.0 - 3.0.1 тва е супер полезната програмка, дано да я има
Да , и аз много се надявам да има в най-скоро време
А да си направим труда да прочетем (само няколко поста по-нагоре) преди да пишем?!

Iphone 3g, FW3.0.1
От целия пакет лично на мен най-много ме радваше форматирането на номерата... Разделени като +359 (ххх) ххх-ххх 
Това ако някой може да ми каже откаде мога да си го оправя ще съм му много благодарна и много ще ме зарадва

Това ако някой може да ми каже откаде мога да си го оправя ще съм му много благодарна и много ще ме зарадва
А дали става и за 3GS? И ако не , кога ще излиза версия за него?BeCuTo написа:От целия пакет лично на мен най-много ме радваше форматирането на номерата... Разделени като +359 (ххх) ххх-ххх
По метода, описан тук фонетичната клавиатура работи без грешка.
MAKE the Force be with You !!!
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
victor11 написа:Но само на 2G и 3G, без 3GS.
Да , точно това казвам , очаквам да излезе и за 3GS

а сега ще ми работи ли този iPhonetic и съответо как ще работи ?
нуждая се от фонетична клавиатура и от латиница също, дали това е възможно ?
телефонът ми е iPhone 3GS 32GB Black, Jailbreaked, ultrasn0wed
нуждая се от фонетична клавиатура и от латиница също, дали това е възможно ?
телефонът ми е iPhone 3GS 32GB Black, Jailbreaked, ultrasn0wed
Няма да работи с 3GS!
В тази тема ще стане почти месец не е писано,до автора - кога евентуално ще излезе iPhonetic за 3.0 

iPhone 4s 16gb Black
Поне фонетична клавиатурка за 3GS няма ли да може да се направи?
Фонетичната клавиатура на iKeyEx работи и на 3GS. Във 3.1 се очаква да има стандартно фонетична клавиатура.
Неиска да я инсталира искарва ми 1 съобщенице и неще
iPhone 3G 3.0.1

Добре бе колега как да стане така, че да разберем какво съобщение виждаш ти а?
Дали ще излезе скоро версия за фирмуеър 3.0.0 ?
съобщение до автора: Хайде очакваме с нетърпение новата версия на iPhonetic
лично аз съм много благодарен за тази програма, и че мога да я използвам и то безплатно.
лично аз съм много благодарен за тази програма, и че мога да я използвам и то безплатно.
Ако аз бях автора, какво щях да ти отговоря......FoxDie написа:да я използвам и то безплатно.
Срам ме е да го напиша.
Имам едно въпросче кам VladTheImpaler ти ппавиш тези фонетики а ще има ли за FW 3.0?Питам че ми е доста трудничко с англииския благодаря ти предварително
Сложи си 3.1 и ще имаш фонетична клавиатура.petenceto написа:Имам едно въпросче кам VladTheImpaler ти ппавиш тези фонетики а ще има ли за FW 3.0?Питам че ми е доста трудничко с англииския благодаря ти предварително
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 16&t=13041
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Менюто на български ли ще е ? Мен не ми трябва само клавиатурата искам менюто да е на БГ