iPhonetic 2.2.1 излезе
Re: iPhonetic 2.2.1 излезе
Искам да попитам има ли начин да си махна досадния надпис Call Forwarding без да си инсталирам iPhonetic на 2.2. Благодаря предварително 

iPhone 2G 8GB v.2.2.1
Ами това с call forwarding ако ви дразни - мисля, че в private\var\mobile\Library\Carrier Bundle.bundle\Carrier.plist
Редактираме файла, като на мястото на Call foward....True - сменяме с False
http://img22.imageshack.us/img22/609/img0004h.png Не може да завърши
На някой друг да му е ставало така ?!? Във private\var\mobile\Library няма такава папка Carrier Bundle.bundle\Carrier.plist и не мога да се сетя какво мога да направя 

iPod Touch 8GB 2G / Firmware 3.1.2

THE iPhone, 3G, 3GS, 4, 4S,5,5C,5S,6 и чакамe 6S 

Като дам Install и Confirm в Cydia ми излиза "Host Unreachable".Къде бъркам?
На iPod Touch 2Gen работи ли ?
ДА!NorDeX написа:На iPod Touch 2Gen работи ли ?
Apple iPod Touch 2G 32GB 3.1.2 Jailbroken with blackra1n
Аз имам абсолютно същия проблем като Jonnie, а именно: дава грешка при опита да създаде някаква директория по време на инсталацията. Някой би ли взел отношение по проблема ни? 
Аз съм с iPhone 3G, версия 2.2.1 (5H11) и преди това никога не съм си слагал iPhonetic, така че нямам по-стара версия, нито съм си слагал от Cydia пакет за премахването на "Call Forwarding Active" съобщението.

Аз съм с iPhone 3G, версия 2.2.1 (5H11) и преди това никога не съм си слагал iPhonetic, така че нямам по-стара версия, нито съм си слагал от Cydia пакет за премахването на "Call Forwarding Active" съобщението.
Ако споделиш и коя директория точно не може да създаде, няма да е зле...
To по-горе има някаквъ скрииншот.victor11 написа:Ако споделиш и коя директория точно не може да създаде, няма да е зле...
http://img22.imageshack.us/img22/609/img0004h.png
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Точно така. Нещото което излиза при мен е съвсем същото като на скрийншота даден от Jonnie, а именно http://img22.imageshack.us/img22/609/img0004h.png. Съобщението е съвсем същото и папката е съвсем същата. 

- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Ами доколкото си писах с Jonnie след рестор се е оправило. За съжаление, не можах да възпроизведа проблема, за да видя от къде идва грешката.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно

Разбирам.
Може би ще трябва да дочакам по-нататъшен ъпдейт. Въпреки, че не мога да ползвам iPhonetic, поради някаква причина (за която може и аз да съм отговорен), оценявам продукта, защото това не е просто някаква си "гъзарийка" от, която капризниците се нуждаят. ...не искам да преувеличавам, но това е почит към българския език!
Браво!
П.С.:
Хмм при поредния си опит да инсталирам iPhonetic на който ми се появи отново грешката, забелязах какво всъщност пише на заден фон: http://img35.imageshack.us/img35/7002/img0001.png. Имам инсталиран iKeyEx, чрез който ползвам кирилица за писане... да не би това да е проблема? Дори и да е така след деинсталацията му пак не мога да инсталирам iPhonetic и пак ми се появява грешката.

П.С.:
Хмм при поредния си опит да инсталирам iPhonetic на който ми се появи отново грешката, забелязах какво всъщност пише на заден фон: http://img35.imageshack.us/img35/7002/img0001.png. Имам инсталиран iKeyEx, чрез който ползвам кирилица за писане... да не би това да е проблема? Дори и да е така след деинсталацията му пак не мога да инсталирам iPhonetic и пак ми се появява грешката.
здравейте .може лш някой да ми каже каде се добавя адреса в Cydia мерси
Manage->Sources->Edit->Add->http://www.vsavov.com/iphone/pangarov написа:здравейте .може лш някой да ми каже каде се добавя адреса в Cydia мерси
Здравейте ,имам проблем. Инсталирах Iphonetic 2.2.1 но няма никакви промени в телефона ми. С 2G съм FW 2.2.1. Натискам от Iphonetic ''Приложи'' , давам рестарти , респрингове , но нямам менюто за БГ в ''Settings''. Някакви идеи ? Едит: пробвах 2 пъти да го преинсталирам , не ми дава никакви грешки при инсталацията !
Мерси, че бях забравил и аз адреса.idlav написа:Manage->Sources->Edit->Add->http://www.vsavov.com/iphone/pangarov написа:здравейте .може лш някой да ми каже каде се добавя адреса в Cydia мерси
А кога се очаква iPhonetic 3.0? 

iPhone 4 16GB, firmware 4.2.1 Never Locked
Скоро
.

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
Кога горе-долу
?А почнат ли е въобще
?

Последно промяна от mustaka на 01 Юли 2009, 14:01, променено общо 2 пъти.
аз също заинтересован за 3.0. Някой има ли инфо дали г-н Савов работи и дали има време и желание да направи за 3.0?
iPhone 3G 8G with firmware 3.1.2
MacBook 2.4Ghz 2G 250Gb - stolen
--
TANSTAAFL "There Ain't No Such Thing As A Free Lunch,"
MacBook 2.4Ghz 2G 250Gb - stolen
--
TANSTAAFL "There Ain't No Such Thing As A Free Lunch,"
При положение че сме правили DONATE, защо да не се захване пак за да дарим пак?topche написа:аз също заинтересован за 3.0. Някой има ли инфо дали г-н Савов работи и дали има време и желание да направи за 3.0?

Разбирасе ако има време
Защото винаги е така с Donate бутона. Хем автора си получава нещо, хем носи нулева отговорност - чиста работа.
Кой ще ти изработи софт струващ хилядарки за няколко десетки лева дарения бе отворко! Бъди благодарен за това което ти се предоставя безплатно!!! Даренията бяха в самото начало на разработка,така че силно се съмнявам да си се включил. Влади работи по въпроса,когато дойде време-знаете къде да го намерите.thunderl написа:Защото винаги е така с Donate бутона. Хем автора си получава нещо, хем носи нулева отговорност - чиста работа.
"Мисля-значи съществувам"
iPhonetic струва "хилядарки"
Явно ни най-малка идея си нямаш какво представлява всъщност цялото нещо
Но така е по-удобно - да звучи яко трудно. Просто изисква известно време. Доста хора биха могли да го направят, стига да имат времето за това и да им се занимава. Тука изкарвате, че нещата са тотална алхимия.
И по-полека с тона - само това ще ти кажа и то един път, защото не обичам да повтарям.

И по-полека с тона - само това ще ти кажа и то един път, защото не обичам да повтарям.