Очаквайте скоро: iPhonetic 2.2

Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Re: Очаквайте скоро: iPhonetic 2.2

Мнение от Adamov »

lantinian написа:Браво Владо! Евала за идеята и усилията които даваш.
Като излезе пак ще донеитвам.

Само да питам това нещо какво ще е. Програма (App), допълнителни настройки в Settings или как.
Adamov написа:Забавянето се дължи на факта, че новата локализация ще бъде приложение, чрез което, ще можете сами да си избирате кое да промените и кое не.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
gencho

Мнение от gencho »

къде е DONATE бутона :-B
Аватар
B_A_D

Мнение от B_A_D »

Казвайте как да бъдем полезни в по-скорошното излизане на iPhonetic 2.2 , че бая хора вече го чакат :|
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

Може да помогнете като бъдете търпеливи. В момента съм зает предимно с работата, от която вземам заплата и за iPhonetic нямам много време, така че прогреса върви бавно. Надявам се до края на следващата седмица да е минал и бета тестове, но това е само предположение.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

B_A_D написа:Казвайте как да бъдем полезни в по-скорошното излизане на iPhonetic 2.2 , че бая хора вече го чакат :|

Търпение бе хора...Не е болка за умиране! А я си припомнете когато не беше направен БГ проекта....!!!!!!!!! L-) L-) L-)
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Колкото повече мрънкате, толкова ПО-БАВНО ще стане. За последен път ще го кажа - МОЛЯ ЗА ТЪРПЕНИЕ!!!
mitko_to

Мнение от mitko_to »

B_A_D написа:Казвайте как да бъдем полезни в по-скорошното излизане на iPhonetic 2.2 , че бая хора вече го чакат :|

Човека може би иска да помогне финансово, не за друго. Щото Влад по горе беше писал, сега работи по вече за парите които получава като заплата, а не в/у проекта. Може би затова го е казал B_A_D, може да даде някой лев и проекта да стане по-скоро. Така си мисля аз. Мое мнение.
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Аватар
DJCC

Мнение от DJCC »

Vlad е един от хората който са направили Ифон използваем за хората,който си нямат и поняетие от такива чудеса.Много искам да помогна по някакъв начин (финансово),но нямам възможност да изплозвам донейт бутона.Идеят ми е да направиш донейт през СМС който съм сигирен,че доста ще се използва,за да бъдеш подкрепени да осъваршенстваш проекта си
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Колкото се използва SMS функцията за подпомагане на сайта... :&
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
aveliky
Обратна връзка:

Мнение от aveliky »

Да бе, и като пуснеш смс със 2,40лв. М-тел, Глобул или Вивател да си приберат половината.
Аватар
DJCC

Мнение от DJCC »

Е тва за за половината не го збаех.Просто исках да съм полезен и предложих алтернатива на Донейт
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
Аватар
climber4o

Мнение от climber4o »

aveliky написа:Да бе, и като пуснеш смс със 2,40лв. М-тел, Глобул или Вивател да си приберат половината.
Ползвам същата система за СМС на mobio.bg 1 смс на номер 2260 ви зима 2.40 от този смс се зима 0.80 лева. Другите % зима сайта останалите зимат операторите защото не са на договор .... Както казах ползвам същото за сървъра ми на 1 игра MuOnline.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Здравейте приятели. Искам да ви кажа само, че голямото чакане на най-добрата българска локализация за iPhone правена някога е към своя край. От тази вечер (12.декември.2008) започва бета тестването на iPhonetic 2.2. Надявам се до 3-4 дни тестовете да приключат, намерените грешки и пропуски (ако има такива) да бъдат отстранени и приложението да ви бъде предоставено. За да бъдат нещата честни, след като минат успешно тестовете, iPhonetic 2.2 (който, вече споменах, ще работи на 2G/3G 2.1/2.2 и ще бъде достъпно за сваляне през Cydia) ще бъде предоставен САМО на тези, които са направили дарение. Останалите, които не искат да подрекпят начинанието и да дарят пари, ще трябва да изчакат за безплатната версия 10 дни, което значи, че ще получат приложението на Коледа. Парите събрани от дарения ще бъдат вложени в закупуването на iPhone 3G, за да може VladTheImpaler да работи по поддръжката на програмата и за 3G.

Линк за дарения: Подкрепи развитието на iPhonetic 2.2

п.п. Надявам се до края на деня да бъде публикуван и начин за дарение, ако не разполагате с кредитна карта и акаунт в paypal.
Аватар
vipe7

Мнение от vipe7 »

Adamov написа:iPhonetic 2.2 ще бъде предоставен САМО на тези, които са направили дарение. Останалите, които не искат да подрекпят начинанието и да дарят пари, ще трябва да изчакат за безплатната версия 10 дни, което значи, че ще получат приложението на Коледа. Парите събрани от дарения ще бъдат вложени в закупуването на iPhone 3G, за да може VladTheImpaler да работи по поддръжката на програмата и за 3G.
Хората досега чакаха и ще почакат до коледа... Едвали кой знае колко хора ще тръгнат да купуват нов телефон на Влад, понеже сигурно иска 3Г :) (Много добре изиграно... "За да може да работи по поддръжката на програмата и за 3Г" - добре казано за да се уреди с телефон за 1100лв.)
Ако греша здраве да е, но това е моето мнение. Мисля че всеки има право да изрази мнението си каквото и да е то :)
Изображение
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

Колега vipe7, мисля че поне млако трябва да уважаваш труда на хората, след това да почнеш и да го цениш !
Ако Влад беше използвал времето нужно му за правенето на този продукт за основната си работа, мисля че би изкарал повече от сумата нужна за закопуването на 3Г !

П.П Чакам за втория начин за дарение тъй като жултия бутон няма как да го ползвам ;)
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Ще почакат... 'щото не им е проблем да тръшкат смс-и за Биг Брадър и разни телевизионни игри, но ако им поискат левче-два за подкрепа на работата на някой, те веднага почват да дробят "ама той ще си купи еди-какво-си, защо, как..."
Да си купи, бе, какво лошо има? Сякаш 2/3 от българите с iPhone не са си ги кирилизирали благодарение на Влад. Ама щом става дума за драгоценното левче...

Овчедушие - това пък е моето мнение +:)

п.п.
vipe7, да си беше чакал до Коледа, ама поне да си го бе премълчал и ни спестил мнението си. Не за друго, ами от кумова срама поне.

п.п.
Професия: Бизнесмен... личи си 8-X
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Ей не може без неблагодарници и съмнение.
Прави се нещо полезно и то безплатно, очаквайки се със скромна сума да се отблагодарим за положения труд, а ние пак почваме да размишляваме и да си мислим че знаем и разбираме от всичко.
Много ми е чудно как "живеят" многото безумни и просташки игри базирани на смс-и и тем подобни след като сме толкова стиснати.
Аватар
gencho

Мнение от gencho »

Sisq0 написа:Ще почакат... 'щото не им е проблем да тръшкат смс-и за Биг Брадър и разни телевизионни игри, но ако им поискат левче-два за подкрепа на работата на някой, те веднага почват да дробят "ама той ще си купи еди-какво-си, защо, как..."
Да си купи, бе, какво лошо има? Сякаш 2/3 от българите с iPhone не са си ги кирилизирали благодарение на Влад. Ама щом става дума за драгоценното левче...

Овчедушие - това пък е моето мнение +:)

п.п.
vipe7, да си беше чакал до Коледа, ама поне да си го бе премълчал и ни спестил мнението си. Не за друго, ами от кумова срама поне.

п.п.
Професия: Бизнесмен... личи си 8-X
=D>

Точно.
Аз лично също чакам алтернативния бутон...
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

Бих казал, че това е много умен ход от Влад! Поздравления, за което ;)

Изображение
Не за друго.. Просто уважавам това, което Влад прави. Keep doing it L-)
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Vipe7, извинявай, ама такова изказване може да направи само един истински задник. Жалко, че няма как само теб да ограничим да не ползваш бъдещия продукт на Влад. Ще помоля всички потребители да не ти оказват никаква помощ, когато имаш нужда. Даже се чудя дали да не те банна.
Аватар
vipe7

Мнение от vipe7 »

Sisq0 написа:Професия: Бизнесмен... личи си 8-X
Точно... Защото много добре знам как се изкарват пари и изведнъж да ги давам едва ли не за нищо!

Icco Работата си е работа... Човека е решил че ще прави нещо и си го прави когато има свободно време!

Погледнато реално трудно ще се съберат пари само от подпомагане точно от това нещо... Ще събере малко джобни за една бутилка марков алкохол, но мисля че нямам право да обсъждам хората зад гърба им и да им правя сметка :) Решили сте да бъде по този начин... Така да бъде! :)

anthony Това си е лично твое решение, но недей да забравяш, че взъня един телефон и си сменям ИП-то и си правя нова регистрация :) Нека не забравяме че всеки си има право на мнение! Това си е моето мнение и съм в правото да си го споделя ;)
Няма нужда да ме ограничавате понеже аз нямам нужда от това :) (Имам нужда само от форматирането и съм си го оправил)
Изображение
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Давай. Звъни телефона. Всеки ден ще трябва да го сменяш. Нещастник. Довиждане.
Аватар
aveliky
Обратна връзка:

Мнение от aveliky »

vipe7 написа:
Sisq0 написа:Професия: Бизнесмен... личи си 8-X
Точно... Защото много добре знам как се изкарват пари и изведнъж да ги давам едва ли не за нищо!

Icco Работата си е работа... Човека е решил че ще прави нещо и си го прави когато има свободно време!

Погледнато реално трудно ще се съберат пари само от подпомагане точно от това нещо... Ще събере малко джобни за една бутилка марков алкохол, но мисля че нямам право да обсъждам хората зад гърба им и да им правя сметка :) Решили сте да бъде по този начин... Така да бъде! :)

anthony Това си е лично твое решение, но недей да забравяш, че взъня един телефон и си сменям ИП-то и си правя нова регистрация :) Нека не забравяме че всеки си има право на мнение! Това си е моето мнение и съм в правото да си го споделя ;)
Няма нужда да ме ограничавате понеже аз нямам нужда от това :) (Имам нужда само от форматирането и съм си го оправил)
Ти така си мислиш с IP-то.
Понеже си отворен ще ти видя мрежата от която влизаш и ще я банна цялата, пък нека ти сменят IP-то.
Лошото е, че ще изпатят и други потребители който ползват твоя доставчик.
Ако чуя още един безмислен пост от теб, ще го направя.

По въпроса за телефона на VladTheImpaler, аз ще направя следното дарение.
iPhone 3G 8GB. го взимам на цена 499 евра, което прави 978лв.
Аз му го давам на 850лв. - разликата е дарение от мен.
Аватар
gencho

Мнение от gencho »

Vipe7 вземи да се извиниш на хората дето поддържат и правят възможен този форум, защото наистина май си нямаш идея колко ги обиждаш.
А относно смяната на IP-то и други технически решения няма да имат много полза, защото след всеки пост ще си ясен кой си - просто защото гъзовете смърдят..

Недей да бъдеш гъз!
Аватар
ammcfc
Обратна връзка:

Мнение от ammcfc »

Само така, Владко ;)
И внимавай, ако не оправдаеш очакванията ни, веднага ти пращам "злия сервитьор" ;)
Изображение
Заключено