iPhonetic 2.2.1 излезе
Re: iPhonetic 2.2.1 излезе
Инсталирах iPhonetic след рестор на 2.2.1, няма проблеми.
Благодаря, Влад!
Благодаря, Влад!
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
(Unfortunately it's Buddah)
iPhone 3G 2.2.1 /официално отключен/
Не съм инсталирал нищо друго, сложих си iPhonetic 2.2.1 обаче не ми се появява иконата, пробвах с respring и също с restart. През WinSCP проверих правата - /0755/, пробвах и с 0777, пак нищо.
Обаче Call Forwarding ми се махна.
Не съм инсталирал нищо друго, сложих си iPhonetic 2.2.1 обаче не ми се появява иконата, пробвах с respring и също с restart. През WinSCP проверих правата - /0755/, пробвах и с 0777, пак нищо.

May The Force be with You!
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Пробвай да сложиш някоя друга програма - примерно Terminal. След това би трябвало да ти се появи. После можеш да махнеш програмата 

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно

Провери да не е скрита от BossPrefs. Преди да ъпдейтна фърма си бях скрил иконата на IPhonetic. След ъпдейт и инсталация на IPhonetic 2.2.1 иконата ми остана скрита. Включих си я от BossPrefs.ML16 написа:iPhone 3G 2.2.1 /официално отключен/
Влад привет,
на мен не ми разпознава репо-то
Казва host unreachable
на мен не ми разпознава репо-то
Казва host unreachable
Не го пишеш правилно.
Благодаря, много съм доволен. Всичко е на 6
Поне десет пъти го писах и все е същотоanthony написа:Не го пишеш правилно.
виж след първото V дали не слагаш А, вместо S.
рутера ми прави някакъв проблемanthony написа:виж след първото V дали не слагаш А, вместо S.
през 3G стана
и това е откакто минах на 2.2.1
сори
- ognianfotev
Благодаря Влади, работи чудесно.
Donation Details
Confirmation number: 0G961497JV633364X
Donation amount: €15.00 EUR
Total: €15.00 EUR
Purpose: iPhonetic
Contributor: Ognian Fotev
Donation Details
Confirmation number: 0G961497JV633364X
Donation amount: €15.00 EUR
Total: €15.00 EUR
Purpose: iPhonetic
Contributor: Ognian Fotev
Последно промяна от ognianfotev на 13 Фев 2009, 22:50, променено общо 1 път.
ex-admin
ааааа това с BossPrefs беше брутално, да се *** в главата…. а аз търся под вола теле.borisb написа:Провери да не е скрита от BossPrefs. Преди да ъпдейтна фърма си бях скрил иконата на IPhonetic. След ъпдейт и инсталация на IPhonetic 2.2.1 иконата ми остана скрита. Включих си я от BossPrefs.ML16 написа:iPhone 3G 2.2.1 /официално отключен/
May The Force be with You!
БРАВОО!!!! Работи си перфектно, ако имах възможност с удоволствие бих пуснал 10-20 еврота
И естествено едно въпросче, видях, че може да се избира шрифт, възможно ли е да си добавя такъв свален от интернет в програмата и да си го сменя? 

Оправих се и аз, нещо не ми работеше адреса, но след няколко опита всичко стана както трябва, мисля че нета ми правеше проблем. Мерси много, супер е 

iPhone 3G 8GB with FW2.2 Jailbreak, Unlock
- The Shaman
- supporter
Хайде пак малоумен въпрос.Настройките трябва да се върнат от, Настройки---Общи настройки----Изтриване...---Изтрий всички настройки...Така ли е?
Не, от iPhonetic да върнеш всички настройки както са били преди да ги промениш и да натиснеш ПРИЛОЖИ.
- The Shaman
- supporter
Мерси отново Миро а в случая още повече мерси на Влад. Всичко е ок.mupo написа:Не, от iPhonetic да върнеш всички настройки както са били преди да ги промениш и да натиснеш ПРИЛОЖИ.
Това съобщение ми излиза, когато отворя линка. Може ли малко помощ, нов съм още xDForbidden
You don't have permission to access /iphone/ on this server.
Благодаря предварително.
Пиши грамотно и правилно.
zviaraD
iphone 3G 16GB 3.1.2v unlocked
В кое си нов? В използването на iPhone или в четенето на български? Кое от...
не разбра???????VladTheImpaler написа:Можете да си го сложите, като в Cydia добавите като сорс http://www.vsavov.com/iphone/.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Всичко работи перфектно !
Благодаря на VladTheImpaler & Sisq0
Между другото Влад - какво стана със сесията ? Похвали се, че всичко е наред .....
Благодаря на VladTheImpaler & Sisq0

Между другото Влад - какво стана със сесията ? Похвали се, че всичко е наред .....

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
хах... при мен си тръгна без да деисталирам старата версия. Направо дадох ъпдейд, дори не премахнах RuFix която ми премахва Call Forwarding. Само едно ми направи впечатление, дал съм на фонетична подредба и имам някаква ьi? Защо ли е тази буква? 

Последно промяна от tonygti на 14 Фев 2009, 03:05, променено общо 1 път.
Може би е точно заради...
За да упомене Влад изрично, че трябва да се премахнат подобни добавки, явно има защо.
cvalio, моят принос е крайно нищожен за цялата работа. Всички благодарности трябва да отидат към Влад за страхотната локализация.
.дори не премахнах RuFix която ми премахва Call Forwarding
За да упомене Влад изрично, че трябва да се премахнат подобни добавки, явно има защо.
cvalio, моят принос е крайно нищожен за цялата работа. Всички благодарности трябва да отидат към Влад за страхотната локализация.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
tonygti, ЬI и преди го е имало, просто не си го забелязал.
аз съм с 3Г, 2.2.1. Имам един въпрос, защо като влезна в интернейшънъл нямам България за да я избера. Не че голям проблем но ми се иска да да мога като ми се появи слайда да ми се изписва деня и дата на Български....
П.П. Оправих се, програмата е супер
П.П. Оправих се, програмата е супер

Последно промяна от nikoz на 14 Фев 2009, 15:59, променено общо 1 път.
15" Macbook Pro-C2D 2,4 / RAM 4GB DDR3 / Seagate 320GB HDD-7200 / 1TB time capsule / magic mouse / 3Gs 32GB white iPhone