БГ пакет за 2.0

Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
Публикувай отговор
Аватар
Infomaniac
Обратна връзка:

Re: БГ пакет за 2.0

Мнение от Infomaniac »

Я още някой да пробва дали при него този пипнат файл за форматирането на номерата работи без проблеми. При мен за сега всичко е ОК, 2G FW2.1
VladTheImpaler, това е от теб, което си постнал в http://hackint0sh.org" onclick="window.open(this.href);return false; най-странното е че там един от последните постове казват че Excel скрипта не смятал вярно и трябва да се прибавят още 3 байта преди да се вмъкне форматирането с правилата за БГ, ама като ги сложих тях ми умираше телефона като трябва да покаже някъде някой номер, май както на тебе ти е правел. Но без тези 3 байта като се вмъкне кода накрая при мен всичко си работи нормално.

Замества се този файл: /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats/UIDefaultFormats.phoneformat (и преди това всеки да си направи по един бекъп на файла, ей така за всеки случай :) )

Линк: http://infomaniac.hit.bg/UIDefaultFormats.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

Мерси за инфото :) Оказа се че при мен е друг проблема - грешен енкодинг на файла :) Като го запазих както трябва и тръгна. Скоро ще има нова версия на пакета, която ще включва и БДС клавиатура. Така че предлагам да не слагате файла, а да изакате пакета - надявам се да го пусна още днес, а най-късно утре. :)
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
Infomaniac
Обратна връзка:

Мнение от Infomaniac »

Който както си реши :) мене това стандартното форматиране ме подлудяваше и се разрових аз нета да видя как да се спасявам сам по-бързо :))
Вече хванах и един грешка, ако тръгнеш да набираш някой с код различен от София 02, Пловдив да речем 032, и след това продължиш с телефонният номер скрипта набутва една допълнителна 0 отпред (и Пловдив го пиши бегал зад граница) =))
Аватар
Zaro

Мнение от Zaro »

VladTheImpaler написа:Така че предлагам да не слагате файла, а да изакате пакета - надявам се да го пусна още днес, а най-късно утре. :)
=)) =)) =))
Влад,извинявам се за спама,ама не можах да се сдържа. :) Смея си се сам като някой луд. :))
iPhone 4GB,FW 2.2
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Офф.
ХАХАХАХАХА. Влад, тъкмо изаках нещо, ама като погледнах и не беше пакетът. Да си изакаш пакетът, то значи да си много надарен и да ти стига чак до отзад. Адамво да коментира.
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Infomaniac, грешката е оправена вече :)

Zaro, то си е смешно :)
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Аватар
Infomaniac
Обратна връзка:

Мнение от Infomaniac »

:)) Мдам, тва добре се получи...чак и аз се смях със сълзи =))
Мойто файлче да се пише "пре-алфа" по случая, само за най-нетърпеливите
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Сменил съм първото мнение - тази тема моля да остане само за хора с 2.0, 2.0.1 и 2.0.2. Поради различието в пакетите направих втора тема за хората с 2.1 - http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =16&t=4860" onclick="window.open(this.href);return false; .
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Аватар
flash4o

Мнение от flash4o »

Здравейте :) Въпроса ми е кои от БГ-пакетите да си сложа эа версия 2.0.2 эащото предния път като си сложих БГ-пакет
нещо почна да спича ?:-/
Мерси предварително :)
iPhone 4 16gb FW 4.3.3
Публикувай отговор