iPhonetic 2.2.1 излезе
Re: iPhonetic 2.2 излезе
Незнам защо, но влизам в cidya намирам и немога да го инсталирам не ми позволява нещо..
Някакви идеи...
Някакви идеи...
http://www.vsavov.com/iphone/" onclick="window.open(this.href);return false; не работи.
iPhone 3GS + Incipio Feather (Black)
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT
Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT
Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
Може би звучи малко нахално, но ще има ли iPhonetic за 2.2.1.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
VladTheImpaler написа:Преди да сте почнали да си задавате въпроса бих искал да ви отговоря - iPhonetic 2.2 няма да работи на 2.2.1. Ще ви даде че сте с грешна версия на софтуера. Като излезе jailbreak ще се постарая максимално бързо да пусна iPhonetic 2.2.1 работещ на 2.2.1, както и някои неща оправени - бутона за гласовата поща работи, има автоматично сверяване на часовника и други подобни дребни поправки.
Също така, за да намаля размера на пакета, най-вероятно поддръжката на 2.1 ще отпадне. И без това бая хора с 3G казаха че не им работи както трябва, а аз няма как да рабера какъв е проблема.
И последно - понеже някои хора се интересувахаДа, събрах пари за iPhone 3G и aveliky ме уреди с легално отключен, както беше обещал. За което съм му безкрайно благодарен. Както и на всички, които ме подкрепиха.
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Да, ще има iPhonetic за 2.2.1. Но няма да се появи преди 10 февруари със сигурност. Причината е че съм в сесия, в която е доста важно да не остана с изпит 

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999

Благодаря. Успех на сесията
-
Здравейте , благодаря на всички участници във форума за ценните съвети. Имам един въпрос на който не можах да намеря отговор. Когато оператора ми прати смс за пропуснати обаждания с номера , които имам вкарани в указателя не ми изписва име. (без значение дали са с 359 или без). Има ли начин това да се оправи. Аз съм с 3g ,fw 2.2 ,iPhonetic 2.2 ,Глобул. С fw 2.1 пак беше същата работа. Пробвах всички настройки на iPhonetic 2.2 без успех.
На мен и с други телефони много рядко ми изписва име.stanislavd написа:Здравейте , благодаря на всички участници във форума за ценните съвети. Имам един въпрос на който не можах да намеря отговор. Когато оператора ми прати смс за пропуснати обаждания с номера , които имам вкарани в указателя не ми изписва име. (без значение дали са с 359 или без). Има ли начин това да се оправи. Аз съм с 3g ,fw 2.2 ,iPhonetic 2.2 ,Глобул. С fw 2.1 пак беше същата работа. Пробвах всички настройки на iPhonetic 2.2 без успех.

iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
-
Аз със стария телефон нямах проблеми. Когато получавах смс-и от оператора за пропуснати обаждания с номер който го имам в указателя веднага ми изписваше име , ама с тази модерна техника не става , и трябва да проверявам всеки номер на кого е. Ако може да се измисли лек за този проблем би било много полезно.
-
Според мен може да има значение начина, по който си си записал номерата в телефона - със или без кода на България (+359)stanislavd написа:Ако може да се измисли лек за този проблем би било много полезно.
Избрал ли си нещо от настройки за Мобилен оператор в iPhonetic?
Аз такъв проблем нямам. Номерата ми са с +359 и в Мобилен оператор в iPhonetic ми е на Стандартно.
Аз такъв проблем нямам. Номерата ми са с +359 и в Мобилен оператор в iPhonetic ми е на Стандартно.
-
Сега го пробвах и този вариант и пак на смс от оператора има само номерmupo написа:Избрал ли си нещо от настройки за Мобилен оператор в iPhonetic?
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
СМС-а от оператора как е изписан? +3598.. , 3598.. , 003598.. или 08.. ?
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

На мен пък ми ги изписва коректно. Даже сега пробвах със служебния телефон + накарах един приятел да ми звънне, докато съм с изключен телефон. Никакви грижи.
Vlad, обещал съм ти да тествам iPhonetic за неточности. Тези дни ще я свърша тази работа и ще ти пратя фийдбек.
Vlad, обещал съм ти да тествам iPhonetic за неточности. Тези дни ще я свърша тази работа и ще ти пратя фийдбек.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
-
Номера на смс е 089****** ( винаги ги получавам така без значение от кой оператор е номера , а аз съм на глобул), а в указатела го имам с +35989****** . Имам и номера в указателя само с кода на оператора без +359 но и при тях ефекта е същияVladTheImpaler написа:СМС-а от оператора как е изписан? +3598.. , 3598.. , 003598.. или 08.. ?
Инсталирах Iphonetic,с 2.2 съм,2G,правя му настройки,после Приложи,и никаква промяна:(((((((Някакви идеи???Благодаря предварително
Оправих се:))))Супер е:))
Браво наистина е много добро, само да питам как от айпода се минава на нов ред, че го търсих обаче не намерих копче 
Edit: Опа не ми позволява да го инсталирам
2.2.1 1G ipod

Edit: Опа не ми позволява да го инсталирам

Привет! Искам само да попитам, сега като не работи http://www.vsavov.com/iphone/" onclick="window.open(this.href);return false; , от къде може да се свали локализацията ?
iPhone 3G 8GB with FW2.2 Jailbreak, Unlock
VladTheImpaler написа:Да, ще има iPhonetic за 2.2.1. Но няма да се появи преди 10 февруари със сигурност. Причината е че съм в сесия, в която е доста важно да не остана с изпит
Vlad успех на изпитите ще ти стискаме палци.
Имам една молба относно iPhonetic - възможно ли е да има версия в която да няма търсене със скролиране на контактите на български.Аз лично нямам нито един контакт на български както може би и болшинството от хората и въпреки това не може да се ползва скролирането по целия екран вертикално понеже половината от разстоянието е заето от български букви.Ще съм ти много благодарен ако успееш да обърнеш внимание на това след като си вземеш сесията

nistel, в iPhonetic 2.2 можеш сам да избираш дали да имаш кирилизирана лента за търсене или не. Тъй че молбата ти е изпълнена отдавна.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Прочетете целия текст ПРЕДИ да започнете да инсталирате!!!
Но вместо апокалипсис (поне засега), в repository-то ми - http://www.vsavov.com/iphone/" onclick="window.open(this.href);return false; - ви чака новата версия на iPhonetic - 2.2.1. Както може би се досещате от номера, тази версия работи с 2.2.1. Освен това е оставена и поддръжката и на 2.2. Поради големината на пакета се наложи обаче да се премахнат нещата за 2.1 - вече тази версия на firmware-а не се поддържа.
В новата версия освен подръжката на новия софтуер има и някои поправки. Вече имате
Колкото до инсталацията - има няколко момента, които все още не мога да избегна.
П.С.: Имаше хора, които се оплакваха, че репо-то не работело. Ако все още има такива, на които не им разпознава адреса като репо, и не им опреснява съдържанието му, моля да пишат тук.
Ето че дойде и петък 13-тиOutRageous написа:Много,много тъжно.И всичко това се случва на 12-ти.Какво ли ни чака утре, на петък 13-ти?Апокалипсис може би?

В новата версия освен подръжката на новия софтуер има и някои поправки. Вече имате
- автоматично сверяване на часа от мрежата на мобилния оператор
- копчето за гласова поща набира гласовата поща на съответния оператор (за да работи трябва да изберете някоя от опциите в менюто Мобилен оператор)
- още при инсталация се премахва надписа Call Forwarding Active (преди ставаше само ако сте избрали някаква опция от менюто Мобилен оператор)
- подобрения в превода (благодарение на Sisq0)
Колкото до инсталацията - има няколко момента, които все още не мога да избегна.
- За да си инсталирате тази версия и да има ефект, трябва да си махнете старата първо. Но преди да я махнете трябва да върнете всички настройки на Стандартно и да приложите промените.
- Ако сте си слагали някакъв пакет от Cydia, който премахва Call Forwarding Active съобщението, най-вероятно е да ви даде грешка и да не можете да сложите пакета. Това се оправя като премахнете пакета за Call Forwarding Active и след това сложите iPhonetic.

П.С.: Имаше хора, които се оплакваха, че репо-то не работело. Ако все още има такива, на които не им разпознава адреса като репо, и не им опреснява съдържанието му, моля да пишат тук.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

- Grievous
- Обратна връзка:
Re: iPhonetic 2.2.1 излезе
С 2.2.1 сьм и започвам начисто. Инсталирам и ако има проблем ще пиша. vlad поздравления.
п.п роботи, пушка е. Сега вече имам всичко необходимо и ще корегирам "ь" което прилагах от руската клавиатура за "ъ".

п.п роботи, пушка е. Сега вече имам всичко необходимо и ще корегирам "ь" което прилагах от руската клавиатура за "ъ".

Последно промяна от Grievous на 13 Фев 2009, 16:00, променено общо 2 пъти.
Re: iPhonetic 2.2.1 излезе
Благодарности и от мен на Влад и на Сиско.
п.с. А сега идва момента да покажем благодарност с малко донейшани
.
п.с. А сега идва момента да покажем благодарност с малко донейшани

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB