iPhonetic 2.2.1 излезе
Re: iPhonetic 2.2 излезе
Благодаря за чудесния пакет. Все още не мога да се оправя с пейпал и картата, но ще даря при първа възможност. За хората, които ползват Tenuis темата, ето две иконки, които спретнах набързо:

Apple iPhone 2G 16GB FW 2.2.1
Сложих го в Tenuis темата,но не иска да се активира...ogynche написа:Благодаря за чудесния пакет. Все още не мога да се оправя с пейпал и картата, но ще даря при първа възможност. За хората, които ползват Tenuis темата, ето две иконки, които спретнах набързо:
![]()
Трябва да е една от двете, с името на програмата (iPhonetic) и да я сложиш в папката Icons. Специално за втората, версията на mupo е по-сполучлива.

Apple iPhone 2G 16GB FW 2.2.1
имам странен проблем, а като гледам съм единствения. инсталирах си iPhonetic 2.2 от съответния сорс, излизам от Cydia и иконката на програмата я няма на екрана на телфона, реших че нещо не съм направил като хората, влизам обратно в Cydia за да я махна и да я инсталирам пак и като я намерих отгоре ми се появява бутонче install, а не modify, което значи че програмата изобщо не е била инсталирана... това на няколко пъти, след което реших че нещо не е наред с телфона, ресторнах го по един от методите описани във форума, тва трябва да значи че няма осатъци от някой предишен iPhonetic нали :? след рестора пак същото. Пробвах на един 3G който ми е под ръка тия дни на него се инсталира от раз и програмката е много добре направена, поздравления наистина, само ми се иска да знам какво съм сбъркал

ЕДИТ : става въпрос за 2G 8GB FW2.2

"Imagination rules the world" - Napoleon Bonaparte
-
cury написа:имам странен проблем, а като гледам съм единствения. инсталирах си iPhonetic 2.2 от съответния сорс, излизам от Cydia и иконката на програмата я няма на екрана на телфона, реших че нещо не съм направил като хората, влизам обратно в Cydia за да я махна и да я инсталирам пак и като я намерих отгоре ми се появява бутонче install, а не modify, което значи че програмата изобщо не е била инсталирана... това на няколко пъти, след което реших че нещо не е наред с телфона, ресторнах го по един от методите описани във форума, тва трябва да значи че няма осатъци от някой предишен iPhonetic нали :? след рестора пак същото. Пробвах на един 3G който ми е под ръка тия дни на него се инсталира от раз и програмката е много добре направена, поздравления наистина, само ми се иска да знам какво съм сбъркал![]()
Може и да не е при теб проблема. Не знам дали си забелязал, но на главната страница на Cydia има:
"Note: users in Europe are likely experiencing problems right now due to some kind of networking problem"
"Бележка: потребителите от Европа е възможно да имат проблеми сега, поради някакъв проблем на мрежата"
Аз не съм усетил да има нещо, но пък може теб да те е хванало.
дано да е това, не бях го забелязал
така или иначе нов рестор няма смисъл да правя, единствения вариант е да чакам 

"Imagination rules the world" - Napoleon Bonaparte
Наистина това е най-добрия кирилизатор за ифон който съм ползвал досега.
Но, открих един малак недостатък който би било добре да се реши евентуално в следващи версии на програмата, а именно след задействане на функциите и се загубва възможноста телефона да си самосверява времето и датата автоматично от оператора (губи се ключа в General > Date & Time >>> Set Automatically on or off). А знаете колко е трудно/невъзможно/да си свериш ръчно часовника. Ако изключа локализацията от програмата автом сверяване се появява, но ще е добре да мога да съм с бг.локализация и с авт. сверяване. 

iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
Аз си имам Set Automatically в Settings/General/Date & Time
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Аз нямам.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
И аз имам.mupo написа:Аз си имам Set Automatically в Settings/General/Date & Time

iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
Почти съм сигурен че ако смениш логото на оператора с това от айфонетика ще загубиш тази настройкаto4niq написа:И аз имам.mupo написа:Аз си имам Set Automatically в Settings/General/Date & Time![]()
![]()

iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
taf, прав си човече. Ама че бета тестери

Не сменяй логото на оператора.Icco написа:И къде е уловката ?

iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
Малко офф топик, но не точи ли от сметката това автоматично сверяване на часовника ?
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
- [limp]_STARFISH
- Обратна връзка:
тоя пакет 2.2. спецялно за фирмлеър 2.2. ли е? или може и на 2.1?
За 2.1 си има, ползвай Търсене ![limp]_STARFISH написа:тоя пакет 2.2. спецялно за фирмлеър 2.2. ли е? или може и на 2.1?
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
И аз имам същия проблен с телефона на жена ми, освен това активирам разпознаването на номерата , давам приложи и след рестарт на спрингборда, тази настройка не е активна.cvalio написа:Честита Коледа и Успешна Нова Година !!![]()
при мен се получава нещо :
в Settings -> General -> Internatonal -> Region Format не се появява България
(на телефона на дъщерята ,на моя телефон всичко е наред)
изключих всички настройки, деинсталирах, инсталирах наново - не и не ......![]()
не е болка за умиране , но все пак ....
Много неприятно.
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
С 2.1 или с 2.2 става това? На 3G или на първото поколение?user002 написа:И аз имам същия проблен с телефона на жена ми, освен това активирам разпознаването на номерата , давам приложи и след рестарт на спрингборда, тази настройка не е активна.cvalio написа:Честита Коледа и Успешна Нова Година !!![]()
изключих всички настройки, деинсталирах, инсталирах наново - не и не ......![]()
Много неприятно.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999

И при 3G/2.2 фабрично отключен bug-чето също го има.
При всички настройки на iPhonetic -> Мобилен оператор с изключение на "Стандартно", Settings -> General -> Date & Time -> Set Automatically изчезва и се преминава само в ръчен режим на сверяване на часовника.
При всички настройки на iPhonetic -> Мобилен оператор с изключение на "Стандартно", Settings -> General -> Date & Time -> Set Automatically изчезва и се преминава само в ръчен режим на сверяване на часовника.
VladTheImpaler написа:С 2.1 или с 2.2 става това? На 3G или на първото поколение?user002 написа:И аз имам същия проблен с телефона на жена ми, освен това активирам разпознаването на номерата , давам приложи и след рестарт на спрингборда, тази настройка не е активна.cvalio написа:Честита Коледа и Успешна Нова Година !!![]()
Много неприятно.
2G 2.2 ъпдейтнато по метода на mupo (чрез рестор) не знам дале е важно . но телефонът имаш проблем с разпознаването на номера и на 2.1 инсталирах му всякакви фиксове но не се оправи, затова и минах към 2.2. и сложих фонетика, но проблема остана.
на моя телефон (2G 2.2 ъпдейтнато по метода на mupo ) проблем няма. сега се опитвам да убедя жена ми че iphone е супер, но е вече скептична

- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Ще го погледна този проблем с разпознаването. Колкото до това за автоматичното сверяване - проблема е намерен и отстранен, така че в следващата версия ще го има. Също така и проблема с гласовата поща е оправен, тоест вече като се натисне бутона гласова поща и се свързвате с оператора. И това ще се включи в следващата версия. По нея обаче имам още доста работа, тъй като имаше някои добри предложения, които се опитвам да приложа.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

Само така, смело напред