iPhonetic 2.2.1 излезе
Re: iPhonetic 2.2 излезе
Благодарности и към бета тестерите ;]
- iFlashFreak
Голямо БЛАГОДАРЯ за Големия Влад ! 

Благодаря, Влад! Всичко работи идеално с изключение на логото на оператора, но това го отдавам на TurboSIM-a. Ако някой е успял да го подкара логото и с TurboSIM, значи проблема е в мен.
Весели празници!
Весели празници!
Голямо БЛАГОДАРЯ и от мен,всичко бачка перфектно ,евала и на Влади за положения труд.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ .
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ .
iPhone 8GB 1.1.2 OTB + gunlock + anySIM
Благодарности и от мен.
Перфектна работа !
Браво на момчето, да продължава в същия дух, а каквото зависи от нас ще го направим
Весели празници !
Перфектна работа !
Браво на момчето, да продължава в същия дух, а каквото зависи от нас ще го направим

Весели празници !
iPhone 2G 16G
- iFlashFreak
И да каже събрал ли е за 3G, защото ще е жалко ако не е .. аз лично не съм доволен от броя на дарилите, за мен има много хора, които се стискат, а мрънкат излишно.
Аз също съм учуден от големия брой дарили. Това значи, че има надежда за нашето общество. Да даравяш от сърце е едно от най-хубавите усещания за мен. Когато знаеш, че си помогнал на някой в нужда или си наградил усилията на човек, който прави услуга на толкова много хора - чудесно е. Призовавам ви да бъдете все така Хора и да помагате когато можете. Мрънкащи и жалващи се ще има винаги, както и недоволни от всеки и всичко, мислещи, че винаги някой им е длъжен с нещо. Да са живи и здрави и те. Весели и щастливи празници на всички и огромно благодаря на пичове като Влад и тези, които го подкрепиха.
- iFlashFreak
Наистина ли е голям броя.. аз не мога да преценя, сега като се замисля, според мен повече хора ползват бъларския пакет отколкото дарения виждам. Искам Влад да се похвали с нов телефон, тогава ще се успокояanthony написа:Аз също съм учуден от големия брой дарили. Това значи, че има надежда за нашето общество. Да даравяш от сърце е едно от най-хубавите усещания за мен. Когато знаеш, че си помогнал на някой в нужда или си наградил усилията на човек, който прави услуга на толкова много хора - чудесно е. Призовавам ви да бъдете все така Хора и да помагате когато можете. Мрънкащи и жалващи се ще има винаги, както и недоволни от всеки и всичко, мислещи, че винаги някой им е длъжен с нещо. Да са живи и здрави и те. Весели и щастливи празници на всички и огромно благодаря на пичове като Влад и тези, които го подкрепиха.

И аз дарих 10 евро за бъдещото развитие на прогрмата 

Честита Коледа на всички съфорумци!
Голямо БЛАГОДАРЯ на Влад за перфектния продукт, който е сътворил. Това само още веднъж доказва на какво е способен човек в намерението си да е полезен за околните.
Весело посрещане на 2009 и... внимавайте с наздравиците
Голямо БЛАГОДАРЯ на Влад за перфектния продукт, който е сътворил. Това само още веднъж доказва на какво е способен човек в намерението си да е полезен за околните.
Весело посрещане на 2009 и... внимавайте с наздравиците

iPhone 5, 64GB - 6.1.3
iMac (old)
iPad 2, 64 gb
iPod 20 GB - 2003 година
iMac (old)
iPad 2, 64 gb
iPod 20 GB - 2003 година

Влад и аз да се присъединя към тези, които те поздравяват. Наистина добра работа. А по отношение на даренията - стига бе, нали ползваме mac /най-малко на телефоните си/ трябва да се подкрепяме и най-вече да подкрепяме всеки, който полага усилия software да звучи по-познато /btw нямам проблем с английски ама ме кефи, като си е на моя език/ Ааа и да, забравих да кажа, че съм дарител вече / 15 мин. преди да сложа 2.2/
iPhone 2G, firmware 2.2 /QuickPwn/
MacBookPro 17" /2008/ OSX 10.5.6.
MacBookPro 17" /2008/ OSX 10.5.6.
- plamen5rov
- Обратна връзка:
Не съм русофоб, но откакто минах на 2.2 намразих руската клавиатура...
Влад - БОЛШОЕ СПАСИБО!
Влад - БОЛШОЕ СПАСИБО!

Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и...нещата от живота
здравейте съфорумци, отдавна чета темите но за пръв път пиша.
Днес минах на 2.2 - 2г- 16гб
въпросът ми е към тези които са сложили iphonetic 2.2 дали в контактите излиза пак търсенето на кирилица, щото сичко друго е супер ама това много мажеше търсенето на контакти. благодаря предварително
Днес минах на 2.2 - 2г- 16гб
въпросът ми е към тези които са сложили iphonetic 2.2 дали в контактите излиза пак търсенето на кирилица, щото сичко друго е супер ама това много мажеше търсенето на контакти. благодаря предварително
TONYNORGE
Влад е сложил опция сам да избираш какви ленти за търсене да има в контактите ти. Дали ще е само на кирилица, само на латиница или и двете. Всичко зависи от твоето предпочитание.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
те това трябваше да се чуе. това момче наистита си заслужава поощрение!
TONYNORGE
- ProInstall
- Обратна връзка:
Току що направих дарението, но не защото не ми се чака 2 дни. Смятам че хора като Владимир трябва да бъдат подкрепени.
П.П. Владо този PayPal ми отне към 30мин под формата на регистрации и потвърждения. Най-добре давай една нормална банкова сметка на която всеки може да направи превод през e-banking, e-pay или дори без кредитна карта.
П.П. Владо този PayPal ми отне към 30мин под формата на регистрации и потвърждения. Най-добре давай една нормална банкова сметка на която всеки може да направи превод през e-banking, e-pay или дори без кредитна карта.
iPhone 2G 8Gb ОЕМ SV 2.2 Jailbreak с QuickPwn 2.2
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Аз сметката си я бях дал, но в предната тема и съм забравил да я сложа и тук. Вече е налична на първа страница
Благодаря отново на всички, които ме подкрепят. Весели празници 

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно

За 2.1 ползвай:Stinkle написа:Пакета нещо не върви на 2.1,а пише че върви.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =16&t=4860" onclick="window.open(this.href);return false;
Утре кога да чакаме iPhonetic 2.2,като се събудя ще сте го пуснали или някъде по обяд?
Когато-тогава. Нали наготово чакаш, поне не досаждай...rancher написа:Утре кога да чакаме iPhonetic 2.2,като се събудя ще сте го пуснали или някъде по обяд?
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Къде се намира линка за теглене на новия iphonetic 2.2
Брей, ти сън не си спал за тоя линк. 

Ако използваш малко логика, както и линка за предишното repository, ще можеш сам да се досетиш как да си го намеришiskoychev написа:Къде се намира линка за теглене на новия iphonetic 2.2

iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
Може да изглежда много тъпо, но немога да го намеря този линк. За информация не че се фукам изпратих два СМС-а дарение, не че е много, но не съм безразличен към този продукт.